![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar,köpekler için üzülmeye değmez,köpekler burunlarının dibinde bile olsa renk körü oldukları için gökkuşağının o güzel renklerini göremezler.biz de zamanında bir köpeğe gökkuşağının renklerini gördüğümüzü anlatmaya çalıştık ama hiçç bi köpeği inandıramadık.. gözyaşlarımla beraber yağan yağmur damlaları meğer aşkımızmış bilemedim ben.ben seni sevdiğimde o da bana yeter köpek,sen de beni terk edip siktir olup gittin ya ben senin gibilerin taa amına koyayım. dumansız sigaranın kopuksuz biranın sensiz su hayatın ta amına koyayım sigara bırakılır bira bırakılır ama sen var ya sen gülüm bırakılmazsın seni gördüm bir cafede yanında bes lavuk ile selam verdim siktir cektin hay amına koyayım sözlerin bıcak gibi deldi gecti cigerimi sana verdim su yüregi yuh amına koyayım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Heveslisi
|
![]() arkadaşlar,köpekler için üzülmeye değmez,köpekler burunlarının dibinde bile olsa renk körü oldukları için gökkuşağının o güzel renklerini göremezler.biz de zamanında bir köpeğe gökkuşağının renklerini gördüğümüzü anlatmaya çalıştık ama hiçç bi köpeği inandıramadık.. evet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|