PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Buraya Bi Bakın!!!

ganymede
08-25-2009, 04:02 PM
Arkadaşlar belki şaşıracaksınız ganymede rapper ne işi var burda diye:D ama bu soon un yaptığı çalışmaların altına yazılanları gördüm üzüldüm açıkçası. sadık konuları kilitleyerek iyi yapmış ama yine de bişeylerin açığa çıkması gerekiyor.Hepimiz hiç bir neden yokken hiphop la uğraşıyoruz bu tamamen zevk hanginize sorsam bu işten para kazanıyorum veya birileri beni tebrik ediyor o yüzden yapıyorum der.Kimse de öyle bişey yok herkes zevk alıyor bu işten ben rap yapmaktan zevk alıyorum ötekisi graffiti yapmaktan zevk alıyor.Ben kendimi biliyorum biçok kişi bilmez ama biz çok uğraştık yani ayrıntıya gerek yok inanın çok uğraştık burda rap deyince insanların kafasında bişey bile canlanmıyordu kimse bilmiyordu rap i biz o zamandan bu zamana çabaladık uğraştık.Hepde aklımız da Çankırı vardı sadece Çankırı.Bu siteyi Sadık bi çatı altında toplanalım diye açtı biz bi çatı altında kavga ediyoruz.Bizim projelerimiz var yakında albümlerimiz çıkacak kaliteli işler yapmak istiyoruz.Bi başka istediğimiz şey de bizden başkalarının da Çankırı da kaliteli işler yapması.Yapan var yapamayan var yeni başlayan var hiç başlamayan başlamak isteyen var.Burası bizim şehrimiz burda bilen bilmeyene öğretecek bilmeyen de öğrenmek için uğraşacak.Ben Sadık'la birlikteyim tartışmasız site konusunda kimse kimseyle tartışmasın benim bunları gördükçe moralim bozuluyor herkesin bozuluyor birbirimize destek olalım içten söylüyorum Respect Hepinizi seviyorum ;)

GANYMEDE

kafora aka şahmat
08-25-2009, 04:20 PM
haklısın ömer faruk mesela furkan senden yardım istedi yada sana bir çalışma verdi sende yorum yaptın şöyle yapmalısınız böyle yapmalısınız dedin allah razı olsun senden bence de bunlar olmamalı bilen bilmeyene yardım etmeli

dynamite
08-25-2009, 09:23 PM
gani baba büyüksün bazen bende kaçırıyom dozu herkesten özür diliyorum.....

c3n-egemen
08-26-2009, 12:45 AM
kardeşime katılıyorum aramızda,aranızda,aralarda kaos yaratmak isteyenler bölünüp yada bölüp taraf olmak isteyenler birşeyleri başkalarına kötü göstermeye çalışanlar var(dır) olabilir.. kimse kasmasın bilmeyenler bilenlere sorsun birlikte çalışalım vs ama basit şeyler yüzünden kavga etceksek bu site kapansın amk ne anlamı kaldı ? ben şunun da arkasındayım birşeyler üretenler eğer o ürün henüz olmadıysa paylaşmayın atıyorum kağıdın üstünü karalamak graffti değil yada beatin üstüne konuşmak da mclik değil anlatabiliyormuyum
yardımcı olabilceğim(iz) bi konu varsa her zaman ..

RapubliX
08-26-2009, 01:10 AM
Arkadaşlar belki şaşıracaksınız ganymede rapper ne işi var burda diye:D ama bu soon un yaptığı çalışmaların altına yazılanları gördüm üzüldüm açıkçası. sadık konuları kilitleyerek iyi yapmış ama yine de bişeylerin açığa çıkması gerekiyor.Hepimiz hiç bir neden yokken hiphop la uğraşıyoruz bu tamamen zevk hanginize sorsam bu işten para kazanıyorum veya birileri beni tebrik ediyor o yüzden yapıyorum der.Kimse de öyle bişey yok herkes zevk alıyor bu işten ben rap yapmaktan zevk alıyorum ötekisi graffiti yapmaktan zevk alıyor.Ben kendimi biliyorum biçok kişi bilmez ama biz çok uğraştık yani ayrıntıya gerek yok inanın çok uğraştık burda rap deyince insanların kafasında bişey bile canlanmıyordu kimse bilmiyordu rap i biz o zamandan bu zamana çabaladık uğraştık.Hepde aklımız da Çankırı vardı sadece Çankırı.Bu siteyi Sadık bi çatı altında toplanalım diye açtı biz bi çatı altında kavga ediyoruz.Bizim projelerimiz var yakında albümlerimiz çıkacak kaliteli işler yapmak istiyoruz.Bi başka istediğimiz şey de bizden başkalarının da Çankırı da kaliteli işler yapması.Yapan var yapamayan var yeni başlayan var hiç başlamayan başlamak isteyen var.Burası bizim şehrimiz burda bilen bilmeyene öğretecek bilmeyen de öğrenmek için uğraşacak.Ben Sadık'la birlikteyim tartışmasız site konusunda kimse kimseyle tartışmasın benim bunları gördükçe moralim bozuluyor herkesin bozuluyor birbirimize destek olalım içten söylüyorum Respect Hepinizi seviyorum ;)

GANYMEDE
gerçekten duygularıma tercüman olan bir konuşma

kafora aka şahmat
08-26-2009, 10:04 AM
burada egemen de haklı her kötü yaptığımızı da paylaşmayalım geliştirdikten sonra istediğiniz gibi paylaşın daha güzel şeyler ortaya çıkacaktır

Sfenks
08-26-2009, 11:29 AM
doğru söylemişssin hacı klavyene sağlık :D

c3n.hevol
08-27-2009, 09:40 PM
arkadaslar bilmeyen gereklı yardımı ıstemıyo kı herkes bırbırını rakıp olarak alıoo halbukı ben beraber calısmayıda ısterım ama kımse yanasmıyo buna herkes duyarlılık gostersın kı kısıler bu sıteye olaylar ıcın deılde ortak cıkan calısmalarımızı görsun bu olaylar sıtenın kalıtesını dusuruyo ...

kafora aka şahmat
08-28-2009, 08:03 AM
arkadaslar bilmeyen gereklı yardımı ıstemıyo kı herkes bırbırını rakıp olarak alıoo halbukı ben beraber calısmayıda ısterım ama kımse yanasmıyo buna herkes duyarlılık gostersın kı kısıler bu sıteye olaylar ıcın deılde ortak cıkan calısmalarımızı görsun bu olaylar sıtenın kalıtesını dusuruyo ...

bu olaylar olmadıktan sonra sitede hiçbir sorun olmaz bence yardımlaşalım arkadaşlar

Sfenks
08-28-2009, 12:51 PM
bencede olmasın style çalarak sitenin kalitesini düşümersinler !

soon
08-28-2009, 01:55 PM
ömer gerçekten teşekkür ediyorum bi dünya insan içinden bi sen çıkıp da adam akıllı yorum yoptum bazı hislerimise tercüman oldun ( ben ustayım ben profesyonelim ben bir numarayım ) demiyorum ki özelliklle de altına yazıyorum iki kutu boya ile şu sebeblerden dolayı böyle oldu umarım beğenirsiniz diyorum iyi yada kötü her türlü yorumu kabul ediyorum arkadaşlar sizlerin bana gelipde en fazla güzel olmuş yada ben beğenmedim deme hakkına sahip oldunuzu düşünüyorum daha ötesi yok belki elimden bu kadarı geliyor belki en iyi ihtimal bunu yapabiliyorum bunun için bile be saygı hak ettimi zannediorm Ama olsun yinede iyi yada kötü yorum yapan herkes eyw. ama bu iki üç çalışmaının şu hale gelmesi en çok beni üzdü..

kafora aka şahmat
08-28-2009, 02:28 PM
bencede olmasın style çalarak sitenin kalitesini düşümersinler !

rapkinq haklı bunları çalanlara söyleyelim onlar kendilerini biliyorlar lütfen çalmayalım!

c3n.hevol
08-29-2009, 10:24 PM
sadece çalanlar degil kardesım benım demek ıstedıgım kısı bellı bı sevıyeye gelmeden forumda paylasmasın gırsın takıp etsın eksıklerını gorsunn sıtenın kalıtesını dusuruoo bole seyler

kafora aka şahmat
08-30-2009, 11:23 AM
her yaptığı çalışmayı paylaşırsan ooooo kendimizi geliştirelim sonra paylaşalım

SavaTaqe
09-01-2009, 03:10 AM
:'( :| ab00 :D

eMir18
09-01-2009, 03:34 PM
başkan Doru sÖLemişin ...

recm a.k.a venom
09-20-2009, 09:10 PM
her yaptığı çalışmayı paylaşırsan ooooo kendimizi geliştirelim sonra paylaşalım

kafora, kardesim katılıorum ama bi açıdanda şöle düşünülse ahmet kardesim sende bi düşün bak adam belki kendini geliştirmek için onu sitedeki bilir kişilerin gözü önüne koyduki hatalarını anlasın,yorumların ne oldugu deil daha çok neyi düzelttigi daha güzelleştirdigi önemli bence....

Saygılarımla....

c3n.hevol
09-20-2009, 10:29 PM
kafora, kardesim katılıorum ama bi açıdanda şöle düşünülse ahmet kardesim sende bi düşün bak adam belki kendini geliştirmek için onu sitedeki bilir kişilerin gözü önüne koyduki hatalarını anlasın,yorumların ne oldugu deil daha çok neyi düzelttigi daha güzelleştirdigi önemli bence....

Saygılarımla....

ya kardesım ıı hos soluosun da bunu sıtede bı cok kısının ıcınde deılde bılen kısılere danısıp sorabılır msn neden falan bende cok yabtım yanı ben ılk calısmalarımıı gıdıp hemn forumlara atmadım saolsun bı cok kısıyle hala ırtıbattayım bnm dedıgım fıkır daha makull ....

ωเรé
01-15-2010, 04:22 PM
bn yardım istiiim ozmn :D

Sfenks
01-15-2010, 10:44 PM
aferin rapsodi xD

ωเรé
01-15-2010, 11:32 PM
aferin bana :D:D