Orijinalini görmek için tıklayınız : Çankırı hiphop un başlangıcı
ganymede
06-23-2007, 10:55 AM
merhaba ben ganymede eski ismiyle kanky biz o zmanlar daha küçüktük:D4 arkadaş bir rap grubu kurmaya karar verdik ve karanlık gece ismiyle bir grup urduk çok amatördük ama çankırı daki ilk rap konserlerini verdik ve çankırı'da faal yönde ilk rap harekatını başlattık ve şu anda gerçekten sitede görüyorum çok fazla mc var çok mutluyum şu anda çankırı yavaş yavaş bir hiphop şehri olma yolunda ilerliyor inşallah bu fiiller daha çok iyi bir şekilde devam edecek ve çankırı tam anlamıyla bir hiphop şehri olacak mesela bir break dance cı bulacağımı hayal bile edemiyordum ama şu anda çankırı da çok iyi breakdance yapan arkadaşlar var sonra graffiti şu anda rap ten daha iyi bir şekilde ilerliyor çankırıda her yer graffiti oldu yani ve daha iyi bir şekilde oda ilerliyor tekrar söylüyorum hepimizin bu çalışmaları netice verecek inşallah ve Çankırı Türkiye underground unda sayılan illerden biri olacak herşey Çankırı ve Türkçe Rap için haydi rastgele
WaaaYYY ÇANKırı da Hİp-hop u baŞLAtaN grUP KAranLIK GEce =)
wayyy ÇaNkırıda RAp i BAşlaTAn AdamLAra BAqın HELAL SİZİ ÖRNEK AlıYOrUm =)))))))
wayyy ÇaNkırıda RAp i BAşlaTAn AdamLAra BAqın HELAL SİZİ ÖRNEK AlıYOrUm =)))))))
Olum adam orda cankırıyı yükseltmekten ileri götürmekten bahsediyo senin yaptıgın saygısızlıga bak!Eger kıyaslıycak olursak sen onun rap le urastıgı zamanlarda daha misket oynuyodun yavru kuş;)
Ömerin oldugu zamanlarda cook kişi rap i tanıdı. onun sayesinde tüm kücük cocukların agızında rap sarkıları war.Bunlar görünen seyler.Kaç yerde konser verdi k.merkezi,yüksek okul,tobb,and.lisesi.ılgaz senlikleri daha sayıym mı?
Sen burda helal olsun bak kardeslerimiz bişeyler yapmıs demen gerekio, Eger sen böle diyosan RAp i kendi egonu tatmin etmek için yapıon demektir.Tamam iyi bi grup degildi belki ama rap adına urasıyolardı.
O zamanlar internet ortamına fazla önem werilmedi o yüzden herkez duyamadı şimdi çankırı yazsan youtube a breakdance gelio kelmalcan gilin...
UqurR
06-24-2007, 12:36 PM
jhasdjhasdjhasdjh :D sağol
ganymede
06-24-2007, 02:10 PM
rad o laflar dalga havasinda gibi geldi bana yazdiklarimin hepsi dogru inkar eden ciksin karsima tamam iyi olmayabilirdik o zamanlar ama ilk diyosam bu dogru iyi olmasada ugrasiyoduk iste tanitmak icin elimizden geleni yaptik simdi ilerledi biz olmasaydik bu kadar taninmazdi diyebilirim neyse saygilar selametle...
RapubliX
06-24-2007, 10:20 PM
ganymede siz ne zaman nerde konser vermiştiniz??
ganymede
06-25-2007, 01:21 AM
ilk olarak TOBB nin okul gecesinde çıkmıştık bu Çankırı nın ilk rap konseriydi sonra yüksekokulda bir Rock grubuyla beraber söylemiştik sonra Ilgaz Güldağı festivalinde çıkmıştık en buyuk konserimiz oydu yaklaşık 3000 kişi ve milletvekili falan vardı bunlar olurken gerçekten meydanda bizden başka isim yoktu bunları sizi yermek veya artistlik amacıyla söylemiyorum sadece Çankırı hiphop un başlangıcının gerçek hikayesidir eğer yanılıyorsam lütfen biri gelip adam gibi söylesin yüzüme böyle yukardaki gibi dalga geçen cümleler kullanılmasın...
RapubliX
06-25-2007, 01:41 AM
haklısın da kardeş biraz da tarih versen merak ettiğimden soruyorum
ganymede
06-26-2007, 01:25 AM
9 mayıs 2005 mi diyim yani evet hatırlıyorum tam o gün Çankırı'daki ilk rap konseri oldu...
lan Ahmet DAha İki gÜn Önce Sen diiLmiydiN LAn KAraNlık GECe hep Amele bebeLEr diEn =))
lan Ahmet DAha İki gÜn Önce Sen diiLmiydiN LAn KAraNlık GECe hep Amele bebeLEr diEn =))
Yawru ben sözümü inkar etmiyom ki??Zaten ii okursan ben iyidiler de demedim!Benim sana kötü dedigim ''hakanla,Egemenin oldugu dönem.''(ömerle,ibonun oldugu zamanlar degil sorası;) Ama ilkdiler.Rap için çalışıyolardı.Daha sonra grupdan önce ömer sonra da ibrahim ayrıldı kendi başlarına daha da iyi oldular falan filan:P
u3c_clan_aero
07-02-2007, 04:32 AM
çankırıdan bizle gelişen mc (yi) de unutmamak lazım demi beyler :) o ismi biliosunuz icraa etmeme gerenk yok.. birlik beraberlik içinde olun
saygılar !!
hmmmmm ei ei öle OSSun tabe =)
c3n-egemen
07-21-2007, 08:12 PM
ewet beyler ben ganymede in bahsettiği karanlık gece nin üyüseydim ve hala ole ganymedenin dediği herşey doğrudur... saygı ve selamlar
Riyazat
10-19-2007, 06:01 PM
Valla gerçekten dalga miayetinde sölemiorum
Hakan ın Egemenın Ömerin falan bu işLe uğraştıgı zamanLarda
Çankırıda RAP dediğin zaman adama küfrediyolardı :)
Gerçekten ben bunu yaşadım..
Ama şuan herkes (Mc's)büyük ilerLeme katetti..
Tebrik ediyorum arkadaşLar..
Fazla söze ne hacet ;)
By_KuLFeT
10-20-2007, 11:00 AM
rapi dışa vurma gösteris olur içinde yasarsan işte o zaman harbY Rap OluR...
arafyaren
12-21-2007, 12:57 AM
ben istanbuldan çankırıya 2001 de geldim ve rap dinlemeye çankırıda başladım 2001 yılında.2004ye yazmaya başladım.kim ne der die düşnmeden hep kendi tarzımda giyindim.sokakarda acaba rapçi varmı diye çok bakındım.yanıma adam aradım.ama kimsegözüme çarpmadı.yada benim giyimimi görüp gelip sormadı.eski karanlık gecedeki hakan hariç.tavrımı hep belli ettim 4 senedir.çankırılı deilim ama çankırıda başladığım için çankırıdan çıkma olarak görüyorum kendimi.işalah çok iyi yerlere gelinir rapte çanırı adına
RapubliX
12-21-2007, 01:12 AM
ben istanbuldan çankırıya 2001 de geldim ve rap dinlemeye çankırıda başladım 2001 yılında.2004ye yazmaya başladım.kim ne der die düşnmeden hep kendi tarzımda giyindim.sokakarda acaba rapçi varmı diye çok bakındım.yanıma adam aradım.ama kimsegözüme çarpmadı.yada benim giyimimi görüp gelip sormadı.eski karanlık gecedeki hakan hariç.tavrımı hep belli ettim 4 senedir.çankırılı deilim ama çankırıda başladığım için çankırıdan çıkma olarak görüyorum kendimi.işalah çok iyi yerlere gelinir rapte çanırı adına
güzel dileklerin için teşekkürler;)
force-c3n-clan
02-14-2008, 12:25 PM
ya neyse beyler baslatan baslatmıs bunu konusmaya gerek yok sımdı ıcraat zamanı ıcraatlar daha onemlı bence
Kardesim artık cankırıda degıl türkiyede isim yapmak dilegiyle....
MrDeimos
03-03-2008, 08:02 PM
Omer yıne dokturmusun Lan :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.