PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ceza Hakkindaki Düşünceleriniz??

rad
06-10-2007, 05:52 PM
bence ei bi rapper ama pek fazla tercihim diil:rolleyes:

RapubliX
06-10-2007, 09:10 PM
bence overground'un en iyisi

aLLy-G
06-11-2007, 12:54 AM
yhaaa eiii sewiom da göbel yha keranacı işte adam olsa :s

dupe
06-21-2007, 09:45 AM
:(sevmıom cezayı ya:S

carter
08-08-2007, 07:11 AM
bence işini çok iyi yapıyo ..!

evliya-ı.rap
01-02-2008, 09:22 PM
ceza bana göre türkiye de baya bi yer kazanmış durumda yhani rap in ne olduğunu bile bilmeyen birisine sorulduğunda ceza derrr bhence ama bn pek ceza dinlemem daha çk sagopa,sansar,cash flow,istanbul attack saygılarım laaaaa

arafyaren
01-11-2008, 01:15 PM
hakkında ortaya atılan asılsız iddaalar(ki bunları sago ve yandaşları uyduruo) onu bi ara çok kötü etkiledi.düşünsenize sizi daha tanımayan insanlar arkanızdan o.. çocuğu diyolar,şerefsiz diolar,ve daha büsürü şey diyolar,nası etkilenirsiniz,sagocu olduu için cezaya laf atanlardan kaçı cezayı tanıyoki kişiliği bozuk diyolar.herkes kulaktan dolma bilgilerle üstüne gitti.istenmeyen adam oldu çıktı ceza.neden...? fuchsu sattı album yaptı ddi sago,ama zaten o albümün prodüktörü sagopa,ayrıca fuchs la düet var.bu nası bi kandırmaca.arkadaşlar bazı şeyleri düşünün araştırın öle karar verin derim ben.cezanın son yaptığı işler ortada.biyerde okudum,aydın doğana şarkı yapan ibne yazmış ceza için.o şarkıda aydın doğanımı yüceltio sanki.hayır türkiye gerçeklerini anlatıo.insanlar nolursa olsun kötü yorum yapmaya programlanmış sanki.cahillik diz boyu.eleştirmiş olmak için eleştri yapılmaz.nyse yine uzattım tutamıyorum kendimi kusura bakmayın

kIyAm£t
03-22-2008, 04:57 PM
[QUOTE=carter;1197]bence işini çok iyi yapıyo ..![/QUOTE

bncede ksnlkle adamn tipi rapi herşei spr bea...:):D

Riyazat
03-22-2008, 11:08 PM
hakkında ortaya atılan asılsız iddaalar(ki bunları sago ve yandaşları uyduruo) onu bi ara çok kötü etkiledi.düşünsenize sizi daha tanımayan insanlar arkanızdan o.. çocuğu diyolar,şerefsiz diolar,ve daha büsürü şey diyolar,nası etkilenirsiniz,sagocu olduu için cezaya laf atanlardan kaçı cezayı tanıyoki kişiliği bozuk diyolar.herkes kulaktan dolma bilgilerle üstüne gitti.istenmeyen adam oldu çıktı ceza.neden...? fuchsu sattı album yaptı ddi sago,ama zaten o albümün prodüktörü sagopa,ayrıca fuchs la düet var.bu nası bi kandırmaca.arkadaşlar bazı şeyleri düşünün araştırın öle karar verin derim ben.cezanın son yaptığı işler ortada.biyerde okudum,aydın doğana şarkı yapan ibne yazmış ceza için.o şarkıda aydın doğanımı yüceltio sanki.hayır türkiye gerçeklerini anlatıo.insanlar nolursa olsun kötü yorum yapmaya programlanmış sanki.cahillik diz boyu.eleştirmiş olmak için eleştri yapılmaz.nyse yine uzattım tutamıyorum kendimi kusura bakmayın

Bu yorumdan sonra ne deniLebiLirki..
Harfi harfine katıLıyorum Selim ;)
Yorumun için teşekkürLer..

melodrama
03-22-2008, 11:10 PM

peki cezacı olup da sagoya laf atanları hiç mi görmedin ?? duymadın???? aynı durum orda da geçerli.beni tanıyanlar bilir sagoya hastayım resmen süper birisi bence.cezada dinlerdim önceden ama sevmiyorum sagoya laf söylüyo die deil sadece onun yaptığı işleri de takip ediyorum ama zamanında çok yanlış yapmış millete kişilik meselesi yanı başındaki dostunu satmış.-bu bilgiler kulaktan dolma değil sagodan;)-

RapubliX
03-22-2008, 11:31 PM
peki cezacı olup da sagoya laf atanları hiç mi görmedin ?? duymadın???? aynı durum orda da geçerli.beni tanıyanlar bilir sagoya hastayım resmen süper birisi bence.cezada dinlerdim önceden ama sevmiyorum sagoya laf söylüyo die deil sadece onun yaptığı işleri de takip ediyorum ama zamanında çok yanlış yapmış millete kişilik meselesi yanı başındaki dostunu satmış.-bu bilgiler kulaktan dolma değil sagodan;)-
dostum alınma amacım seni kötülemek değil de sagopa kajmerin 10 Kurşun albümünü dinledinmi merak ettim sadece?;);)

melodrama
03-23-2008, 07:50 PM
amacın ne peki??? evet sagonun diğer albümler gibi o albümünü de dinledim (: belki şimdikiler kadar iyi değil hatta hiç deil ama olsun:D eskiye dönmek gerekirse çok işimiz var valla:D ama kabul yani iyi bi albüm değil:D:D

RapubliX
03-23-2008, 08:00 PM
amacın ne peki??? evet sagonun diğer albümler gibi o albümünü de dinledim (: belki şimdikiler kadar iyi değil hatta hiç deil ama olsun:D eskiye dönmek gerekirse çok işimiz var valla:D ama kabul yani iyi bi albüm değil:D:D
hah işte bence en güzel albümü o diyecektim :D kaç kişiye diss var kimse bişey demiyo rapin içinde var diye ceza kendisine diss atınca dava oluyo yani söylemek istediğim önceden yaptığını şimdi yapmıyo gibi göstermesi kısaca dönmesi rapine lafım yok

melodrama
03-23-2008, 08:19 PM
kendin fikrin saygı duyarım ama katılmıyorum :D:D:D

RapubliX
03-23-2008, 08:21 PM
kendin fikrin saygı duyarım ama katılmıyorum :D:D:D
teşekkür ederim;);)

By_KuLFeT
03-24-2008, 11:57 AM
Anaaaaammm gözlerim yaşardııı

melodrama
03-24-2008, 08:00 PM
tabi yaa ne sandın:D:D:D:D

RapubliX
03-25-2008, 10:49 AM
daha ne dion sen geçen haLı sahada sadık sagopanın vesselamı bağıra bağıra söLüodu :D
zuhaheyla sadece nakaratı söyledim la :D bağırmadım hem de kısık bir sesle senden başka duyan olmamıştır.:D

KaTaKuMpE
04-20-2008, 05:47 PM
aga işini her zaman mükemmel yapan adam dinlenir veya adamlar. bu kim olursa olsun

ceza veya sagopa misal ikiside bence işlerini iii yapıyorlar

kafora aka şahmat
05-27-2008, 08:14 AM

sana katılıorum melodrama bende bir sagocu olrak dediklerine katılıorum ceza da ii ama sagodan iii diil bence rapin kralı sago bence walla herşey ortada yazdıkları dawranışları konuştuklarından herşey ortada sagopa 1 numara işe

deepnoise
05-28-2008, 11:18 PM
aynen katılıyorum

Malibu
12-26-2008, 05:40 PM
Batı-Doğu vardı zamanında ülkemde Ceza-SAgo var aslında Kadıköy ACil- Melankola da diyebiliriz :)

Ceza ilk zamanlar cok dinlerdim..Şİmdi de dinliyorum ama cogunlukla underground takılıyorum..Ceza herzaman kral herif cok güzel Rap yapıyor..En azından Rap'i orjinaline uygun yapıyor :) Ki benimde hoşuma giden RApin gerçek manasıyla doğduğu gibi yapılanlar dinlemekten hoşlanıyorum ve gangsta rap..Ceza da buna uyuyor..Ha kadından fln kısaca 50 ve eminem gibi konulardan bahsetmiyor o başka vaziyet ama yaptıgı rap cok başarılı.. O mevkiyi hak ediyor zerresine kadar :) Birileri sattı demiş birileri karaktersiz demiş..Öyle dedikodular büyüyor abi ne bu asılsız asılsız şeyler..kim kimi sattı kimin karaktersiz olduğu gözünü acıp söyle bi inceleyen anlar daha doğrusu anlamak isteyen anlar..

ƒυякαη
09-07-2009, 03:56 PM
Batı-Doğu vardı zamanında ülkemde Ceza-SAgo var aslında Kadıköy ACil- Melankola da diyebiliriz :)

Ceza ilk zamanlar cok dinlerdim..Şİmdi de dinliyorum ama cogunlukla underground takılıyorum..Ceza herzaman kral herif cok güzel Rap yapıyor..En azından Rap'i orjinaline uygun yapıyor :) Ki benimde hoşuma giden RApin gerçek manasıyla doğduğu gibi yapılanlar dinlemekten hoşlanıyorum ve gangsta rap..Ceza da buna uyuyor..Ha kadından fln kısaca 50 ve eminem gibi konulardan bahsetmiyor o başka vaziyet ama yaptıgı rap cok başarılı.. O mevkiyi hak ediyor zerresine kadar :) Birileri sattı demiş birileri karaktersiz demiş..Öyle dedikodular büyüyor abi ne bu asılsız asılsız şeyler..kim kimi sattı kimin karaktersiz olduğu gözünü acıp söyle bi inceleyen anlar daha doğrusu anlamak isteyen anlar..

bu konuda haklısın ceza rapin kralı bencede işini iyi yapıyor abartmadan tarzını söylüyor hakkında asılsız yalanlar söylüyorlar ve onu kötülemeye çalışıyorlar bence ceza evinde bu yalanları duyunca onlara şu sözleri söylüyordur ''elinizden geleni ardınıza koymayın beni tanıyan bilir dinleyen dinler ben rapimi yapıyorum gerisi takmıyorum türkçe rapi ilerletiorum ve size acıyorum.'' böyle diyordur...

Sfenks
09-07-2009, 05:12 PM
ukala...

ƒυякαη
09-07-2009, 05:34 PM
kim ukala :D:D

Sfenks
09-07-2009, 08:29 PM
ceza..:D

RapubliX
09-07-2009, 10:55 PM
ukala...
kesinlikle cezayı tanımadığını söyleyebilirim =)

ƒυякαη
09-07-2009, 11:16 PM
kesinlikle cezayı tanımadığını söyleyebilirim =)

Katılıyorum sana RapubliX ceza yı hiç tanımıyorsun...

SH4DY
09-07-2009, 11:30 PM
saygı duyduğum bi isim çünkü rapi onunla tanıdım ve 1 seneye yakın dinledim son zamanlarda sürekli Kıllı Hakan'la feat atması ve lyriclerindeki çelişkiler gibi nedenlerle biraz soğudum açıkcası kendisinden ama Tr Rap'deki yerini kimse inkar edemez tabiki =)