PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Morfin & Kaos - Cehennem Melekleri [Lirik]

єραcк
01-23-2011, 02:13 PM
Morfin ;

Elim kolum bağlı kaderim haklı çünkü
Kendim istedim bunu
Derdi içine atanların hep gözükmez yolu
Şimdi benimle solu ya da benimle geber
Bi şey söylemesen bile ölmeme gözlerin yeter
Dünya fazla küçük fakat yarını meçhul
Bütün meleklerse şimdi seni kıskanmakla meşgul
Bende gurur fazla sende beni çeken bi taraf
Kalbim bi taş gibi serttir ama kötü niyetten muaf
Hiç uykusuz bi günden sonra gözünü güneş alır ya
İşte öyle doğdun benim karanlık hayatıma
Yolun uzundur derler bana hiç umrumda değil
Gözlerin bi deniz bense sana akan bi nehir
Parçalarımı birleştirir hayat fakat o eksik
İşte şimdi tam zamanı kurtul içindekini söyleyip
Tek başıma içip neyleyim dertlerim senle güzel
Ne kadar uzaktaysan o kadar yakın bana ecel

Nakarat (x2) ;

Yorgunum karanlık içine çekti
Bu nedenle silahı kafama dayamam gerekti
Sanırım gerekli cennetten olmak emekli
Görmekten artık usandım ben cehennem meleklerini

Kaos ;

Ağlamaklı gözlerime mendil oldu sözlerin
Bi çok şeytan arasından seni seçtim meleğim
Titrer oldu ellerim bak hani nerde ellerin
Herşey yalan dolan ulan elin oldu ellerin
Bir bedende tek yürektik zorluklara hep direndik
Ara sıra dert çekendik ota boka gülendik
Şimdi benle dört duvar dostum oldu bak kubar
Çektiğim her duman ise seni bende tutar
Hayatımda ilk defa ben gözyaşımı dökmüştüm
Doğduğum gün gözyaşlarım bu dünyayı çözmüştü
Nefret ettim insanoğlu içlerinde fesat dolu
Siz böyle oldukça ben bulamıycam doğru yolu
Boş bi bankta kağıt kalem birde bir şişe şarap
Gündüzlerde günah çektim gecelerim hep sevap
Asıktı bak hep suratlar tebessümler çok tuhaf
Mutluluk bi sınavsa bu dersten de ben muaf

Nakarat (x2) ;

єραcк
01-23-2011, 10:53 PM
olur öyle arada :O

Sfenks
01-25-2011, 07:51 AM
Üstümden in bitch:) yabancı gelmemiştr.
ümit sende morfinden alıyon
Morfin Rapi Bize Bırak Ft. Kaos & No.1

deprestfurkan
01-25-2011, 08:41 PM
Öncelikle sözü çalmışsındır çalmamışsındır bilinmez.Bize inkar etsende bu çalma sözü içine oturmuştur.Sen burda veya başka biyerde milletin sözlerini sentezleyip birilerinden çaldığını düşünüp kafa yorma böyle işlere rapine yor kafananı piyasa gözleme acıkcası.Bu adam kaç yıllık rapci sehabe kaç yıllık rapci eminim ki sehabeyi dinlemiyodur dinlese bile böyle bi yavşaklık yapıp ismini kirleticek bi adam değil.Sadece morfin için değil diğer kendini kanıtlamış insanlara forumlarda veya başka yerlerde bok atman ve atanlar sadece onları karalamak değil underground da kirletmek olur.Yani rap'e destek vercem derken kösteklik denir buna.Sen rap demeyi bilmezken o adam söz yazıyodu buda bi gerçekdir.Sen milletin liriklerine kafayı yorma onlar dinledikleri adamların sözlerini değiştircek kadar basit rapperciklerden değiller biğerlere gelmiş insanlar rap'e birşeyler katmış insanlar rap'e böyle sacmalıklarla comak sokmak yerine sende bişeyler yapmaya dene.Yanlış anlaşılmasın yazdıklarım bi laf dalaşı felan olsun diye yazmadım ayıkıon mu ? Peace !

deprestfurkan
01-25-2011, 09:20 PM
resim felan çekildiğim yok beni de ilgilendirmiyor kendini tanımıyorum morfini'nin he partisine gidiyosamda sahne alacağım için gidiyorumdur.savunmuyorum emreyide.Sadece yaptıkları iş sana batıyo senin sözlerininde kimin yazdığını bilen biliyor..Neyse uzatmaya gerek yok.

Sfenks
01-25-2011, 09:23 PM
:) bir resmi biz ben çkndm eed :) sonra kişilğne yorm ypmdk morfinin :)
sözü ya almşndr yada benzemştr blmem:) rapkinq kan gölüne döner ring bu sözde yabancı değil.) ring ortadır ayrca ne olr blnmeZ:) evet dğru o zaman söz yazmydm :) hadi byyy:)

deprestfurkan
01-25-2011, 09:30 PM
Kaçma diyor daha ya ümit hadi siktir git milletle arkadas olarak fame ol dinleyici kazanırsın belki :D 2 barına hayran olmakla alakalı bişey değil sana hayran olcağıma ajdara olurum o derece ;) O an konuda aynı fikirdeydik öyle birşey dedim.Burda yalanmaya calısan biri varsa ben değil sendir.Kendini kendin biliyosundur.Burda laf yaparak değil de bana Ali den istediğin sözlerle diss felan gir bizde 2 gülelim eğlenelim neyse hadi kolay gelsin.

deprestfurkan
01-25-2011, 09:40 PM
:d :d

recm a.k.a venom
01-26-2011, 12:41 AM
s.a öncelikle beyler ümitle kavganız pek s.kimde deilde benim merak ettigim deprest no1 ve morfini atıp tutuodu zamanında emre acar deprest'i atıp tutuodu miradiz emreyide deprestide atıp tutuodu herkez bir birini atıp tutuodu şimdi bi kenetlenme olmuş bi böyle biz öğrendik yapıoz havaları oluşmuş anlayamadım arkadaslar derdiniz ne? nei paylasamıonuz nei çözemionuz? deprest mantar gibi heryerden cıkıon biraz cek kendini be kardesim gelelim sfenks 'kanka' 2. kez'kanka' dedigin günleri unutmaya nietlisin heralde 'bi kayıd alamadık a.q' dediginde ekipman desteginde bulunurken gözün gülüodu ozaman ümidlede kankaydın benim çevremdeki herkezlede şimdi deişti tabi yok ekipman demi? ewed 2 home studyo dısında yok ekipmanım! madem bu kadar konustunuz hepinizin laf aynı yere cıkıo herkez kendi yoluna baksın ipek kanka sende çok ortalıgı karıstırıon baaaakkkkxD mesela senle ben konusurken 3. araya girerse ne düşer kanka 3.ye?xD

recm a.k.a venom
01-26-2011, 12:47 AM
bu arada bi sn. yha k.bakmaın ben depresti s.kleip yorumunu okumamıstım ümit benden söz isticek? sende dalga gececen?

bunu biz önceden yaptık deprest mesela anestesiden söz istediginde felan güldük geçtik:D bir ikincisi şuki bencede ümide deil ajdara hayran olda sus artık rap hakkında konusup durma!

ayrıca askerde berabermi bot bagladık lan kılçık! ali diyerek hitap edion?

Malibu
01-26-2011, 01:06 AM
Furkan bak çocuk şu forumda seviyemi düşüttürme benim küfür etmek istemiyorum ama bi yere geldi artık...Bi adamı eleştirmek rape bok atmak değildir...Atar yaptıgın adamlara dikkat et çoğaltırım seni çocuk...
Ulan daha kac ay önce demedigin laf kalmamıştı sonra ft istemiştin? Sonra kendi agzınla c3n e atılan disslerin forumdaki disslerin kendine ait değilde anestesi mi ne dir ona ait olduğunu söylemedin mi lan delikanlı ol biraz...
Çankırıya kadar geldim kac kere telefonunu aradım karşıma cıkıp konuşup halletmeye götün yemedi sorunu gene mi forumdan çemkiriyorsun lan..
Emre sfkns nne boksun olm sen? İş merkezinin karşısında karşılaştımızda ayak yapmadın mılan yanımda furkanı bulmak için 2 dkda satmadın mı lan furkanı? Bul bana o cocu dedigimde ? Nası kıvrak adamsınızlan siz...Siktirmeyinlan yapcağınız işi bu bok oyuncak ettiniz kafanızı siktirtmeyinlan.İş olmayın sus kime hayran oluyorsanız olun bulaşmayın olm artık benle alakalı olan birine! Ümit'ede ben kefilim sözlerini kendi yazdığına ha şimdi diceksiniz belki sende forumlarda atara geçtin 27sinde ankaradayım.Bu adamlarla derdi olan gelsin yüzüme tamam mı..Bundan önce ayagınıza geldim derdinizi forumlarda degil delikanlı gibi yüzyüze görüşün götlük yapmayın ..Emre lafının adamı ol biraz o gün işmerkezinde ettigin lafların arkasında dur.
Sikerim yöneticiligimide modlugumuda kimse kusra bakmasın ettigim küfürlerin

recm a.k.a venom
01-26-2011, 01:13 AM
mali kanka Allah'tan ben kibar anlatam dedim nede güzel ifade ettin laxD

deprest bende msj. atmıstım aramıstım numaranı kim verdi sanıonxD

ha bide mali depresti bul bana derken bende vardım gasp anaforda vardı ve senin kardeşim dedigin adamın konusması aynen şuydu 'napcanız?
mali:s.kcez
sfenks: nie la
mali:canım istio
sfenks:tamam dövün a.q napıım'

ardından biz güldük zaten bu nası arkadaslık die dewam ettik yolaxD

Malibu
01-26-2011, 01:19 AM
siz yürüdünüz ben daha konuşmalara devam ettim daha...olm kankan işte takılıonz ya fln yokya ayagı cekti fotografınız var olm bi nargile gitmiştik öle işte gibisinden bişe demişti..Emre bey furkanı yanıma getirmek için msjlar aramalar yapma başladı..Ne dersem eyv. tamam diyordu...
Ali 37 kere aradı seni furkan bu kaçmak değil de ne ?
Ben msj atıyorum yok hastayım yok bayram gezmesine gitcem yok annem kızar..Hani serseri gibi yorum atıyordunlan nerene kactı atar damarların o günlerde?
Nese küplere bindim mk tribe soktunuz beni gece gece uzatmak istemiyorum gelecem gene çankırıya arayan beni bulur mesaj atsın adresde veririm tel'de veriririm tek'de gelirim..

recm a.k.a venom
01-26-2011, 01:20 AM
konustu genexD gel gel kopçuracauz gelxD

deprestfurkan
01-26-2011, 08:57 AM
Vay amınakoyim yanlıs anlamaktan başka bişey yaptıgınız yok konuyu biz hipnozla dün aksam cözdük oda yanlıs anlamış yazdıklarımı sizin gibi ona sorun anlatır size konuya gelnce bi problem olsun diye yazmadım yorumumu bildirdim ki kimseylede bi sorunum yok.Mali senden ft. isteme sebebimde arkadas olalım diyedi emin ol sen yanlıs anlamssın o ayrı mesele.Recm sana gelince boş yere celalleniosun savunduğunuz insana sorun once burda yaşanılanları ondan sonra savunun sizin devam ettirdiğiniz konuyu ve söledklerinizi konusttuk hallettiğimizide sanıyorum.Emre konusuna gelince valla sikimde değil kendine yapar ben kimseyi atıp tutmadım no.1 ve morfinide savunmadım sadece görüşlerimi yorum olarak bildirdim ki bu kadar abartma sebebinizi bilmiyorum..Neyse

recm a.k.a venom
01-26-2011, 11:10 AM
bu kadar abartılmasının sebebi senin sürekli bizim tarafımızdaki kişilerle ki genelde ümitle atışman çok zıplıon ondan deprest neyse tamam uzatmıos...

recm a.k.a venom
01-26-2011, 11:30 AM
deprest ortaya bi laf atıon ortalık karısıo a.qxD

yorum yabdıgın hemen hemen her konu tartışnmaya dönüşüo cünüb müsün nesin a.qxD

deprestfurkan
01-26-2011, 11:44 AM
Yav yanlış anlamayı bırakmıyosunuz ki ben size arkadaslık teklif ediyorum bu tartısmayı bitirmeye calısıorum siz yine aynı konuyu açıyosunuz

recm a.k.a venom
01-26-2011, 05:39 PM
e tamam oldu bende sana sayıyım gel kanka olak diimxD

Malibu
01-26-2011, 08:04 PM
akraba olmak istiyorum ben nası olcak o iş.

Çankırı
10-27-2012, 10:45 PM
Morfin:

Elim kolum bağlı. Kaderim haklı çünkü kendim istedim bunu
Derdi içine atanların hep gözükmez yolu.
Şimdi benimle solu yada benimle geber.
Bişey söylemesen bile ölmeme gözlerin yeter.
Dünya fazla küçük fakat yarını meçhul
Bütün meleklerse şimdi seni kıskanmakla meşgul
Bende gurur fazla sende beni çeken bi taraf
Kalbim bi taş gibi serttir ama kötü niyetten muaf.
Hiç uykusuz bigünden sonra gözünü güneş alır ya
İşte öyle doğdun benim karanlık hayatıma
Yolun uzundur derler bana hiç umrumda değil.
Gözlerin bi deniz bense sana akan bi nehir.
Parçalarımı birleştirir hayat fakat o eksik
İşte şimdi tam zamanı kurtul içindekini söyleyip
Tek başıma içip neyleyim dertlerim senle güzel
Ne kadar uzaktaysan o kadar yakın bana ecel

Nakarat:

Kaos:

Ağlamaklı gözlerime mendil oldu sözlerim
Birçok şeytan arasından seni seçtim meleğim
Titrer oldu ellerim bak hani nerde ellerin
Herşey yalan dolan ulan elin oldu ellerin
Bir bedende tek yürektik zorluklara hep direndik
Ara sıra dert çekendik ota b*ka gülendik
Şimdi benle 4 duvar dostum oldun bak kubar
Çektiğim her duman ise seni bende tutar
Hayatımda ilk defa ben gözyaşımı dökmüştüm
Doğduğum gün gözyaşlarım bu dünyayı çözmüştü
Nefret ettim insanoğlu içlerinde fesat dolu
Siz böyle oldukça ben bulamıcam doğru yolu
Boş bi bankta kağıt kalem birde bir şişe şarap
Gündüzlerde günah çektim gecelerim hep sevap
Asıktı bak hep suratlar tebessümler çok tuhaf
Mutluluk bi sınavsa bu dersten de ben muaf

Morfin & Kaos – Cehennem Melekleri Şarkı Sözü (http://www.rapsarkisozleri.com/morfin-kaos-cehennem-melekleri-sarki-sozu/)