Orijinalini görmek için tıklayınız : Musİc Party 2008
By_KuLFeT
03-17-2008, 11:41 PM
http://img84.imageshack.us/img84/345/adsztx3.jpg
BİLETLERİ EN KISA ZAMANDA TEMİN EDECEĞİZ ...
KAFANIZA TAKILANLARI SORUNUZ..
RapubliX
03-17-2008, 11:44 PM
kesinmi tarih anasayfaya ekleyemmi ?
melodrama
03-17-2008, 11:45 PM
oyun havası mı???? o da mı canlı:D:D
slayer06
03-18-2008, 10:54 AM
vay be çankırı işte rap ve oyun havası müthişsiniz:D:D:D:D:Dya ankarayı toplayıp geliorum:P
oyun havası mı???? o da mı canlı:D:D
seLcen ii ya iste:Dher bisey var:D
force-c3n-clan
03-18-2008, 05:04 PM
oyun havası falan varsa rapın o ortamda ne ısı var yapmayın beyler ayıp valla bole olmaz
ganymede
03-18-2008, 05:19 PM
iyi bir party olmasını diliyorum başk birşey demiyorum...
By_KuLFeT
03-18-2008, 06:13 PM
teşekkürler arkadaşlar ewt tarih kesin ayrıca rapin ne işi var acıklayım
her tarzdan insanı bir araya getirip rapi rape rape dinletmek :)rape rape yi anladınız tabii seve seve yaniiii
Hayırlısı olsun arkdaslar o zamana bı gelelımde ölmessek sag kalırsak yıne costururz
melodrama
03-18-2008, 06:51 PM
bende gelmeye çalışırım ama belli olmaz
By_KuLFeT
03-18-2008, 07:18 PM
su koyvermeyin daaa nie belli olmaszz
melodrama
03-19-2008, 09:02 PM
wardır bizimde elbet bi nedenimiz yaw..
aynen katılıyorum kardeşim:)
Riyazat
03-19-2008, 09:57 PM
GÜzel bi party olcak inş ;)
Herkesin gelmesini tavsiye ederim...
Bu arada bende bi rapper'ım ama bi oyun havası çaLdığındada acayip oynarım ;)
Bilenler bilir...
hER türden müzik..ne güzel işte
RapubliX
03-19-2008, 10:08 PM
la ben düğünümde oynamamayı düşünüyom orda mı oynayacam :D rapimi yapar sonra da kolamı alır bi kenara otururum valla oyun havası fln gelemem kusura bakmayın şimdiden söyleyim :D;)
Riyazat
03-19-2008, 10:20 PM
Seve Seve oyun havasına kalkarım :P:D
BoL pantolon ve XXL tshirtimLe nede güzel oynanır yhaw :P
mkursadulusoy
03-20-2008, 09:18 AM
:D sıkıyosa oynamayın ben calınca oole bi oynarsınızki ama afiste ismim yok kustum:(
force-c3n-clan
03-20-2008, 10:01 AM
yaw olum oyun havasının ne ısı var olmas kulfet hacı kaldır su oyun havasını yafff
walla beyler oyun havası uyum saglamaz bence
melodrama
03-20-2008, 08:47 PM
bencede yaa ne alaka oyun havası her kesime hitap etcek belki ama bence o başka bi partide olsun yaa böyle ne biliyim bütün çankırı halkı davetli olur ozaman:D:D ama bu yanlış bilmiyorsam RAP partisi dimi????
SuNShiNe
03-20-2008, 08:50 PM
ya kanki fark orda zaten:D normal bi Rap partisinde olmaz ama bu Çankırının Rap partisi oyun havasıda olcak hatta yaranlarin falanda getirilmesi lazım :D
melodrama
03-20-2008, 09:07 PM
no comment:D:D:D
By_KuLFeT
03-20-2008, 09:36 PM
ARKADAŞLAR AFİŞİ İYİ İNCELEDİĞİNİZ TAKTİRDE RAP PARTY FALAN YAZDIGINI GÖREMEDİM BEN MUZİK PARTY YAZIYOR YANİ RAP PARTYSİ DEĞİL MUZİK PARTYSİ ANLATAMADIM GALİBA :S:S RAPTE Bİ MUZİK TÜRÜ OYUN HAVASIDA POP TA HEPSİDE OLABİLİR ... BU ARADA PARTYNIN PROJESİ FİKRİ BANA AİT DEĞİL DJ BEZGİNE AİTTİR BENDE RAP ADINA ELİMDEN GELENİ YAPMAK İÇİN ORDA BULUNCAM OYUN HAVASI İÇİNDE KİM GELİYORSA O BULUNSUN YANİ POLEMİĞİ BANA YAPMAYIN BU YÜZDEN please
melodrama
03-20-2008, 09:40 PM
iyi ya tamam pardon müzik party olsun iyi ozaman rap dinlemek için gelen oyun havası da dinler oyun havası için gelen rap dinler !!! güzel etkileşim
oyun havası mı : /
ilhan oLm bende trance-rap-rock sandım herbişey koymuşsunuz...
rap sitesinden, içinde oyun havası olan partiye çok fazla kişinin gitceğini sanmıom sonuçta burdaki çoğu kişi oyun havası duyunca koşarak uzaklaşan insanlar örnek:selcen
bence kaldırın oyun havası falan...sadece rock,trance ;P
melodrama
03-20-2008, 11:08 PM
ekürim işte yaa aynen katılıyorum:D:D
RapubliX
03-20-2008, 11:15 PM
bezgin gör burayı oyun havası istenmiyor
melodrama
03-20-2008, 11:20 PM
tabi isteyen arkadaşlarda vardır belki herkesin kendi fikri saygı duyarız:)
SuNShiNe
03-21-2008, 09:03 AM
arkada$lar yha bizim fikrimiz böyle ama sonuçta party fikri sizden çıktı neyin daha ii olcanı siz bilirsiniz sevenler vardır tabi ;)
By_KuLFeT
03-21-2008, 11:23 AM
herkese yorumu için teşekkürler her zaman dediğim gibi tepkileri bana vermeyin BEN ORADA RAP İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAM OYUN HAVASİ İÇİN FALAN DEĞİl..
ganymede
03-21-2008, 12:59 PM
iyi de organizasyon sana ait külfet sonuçta bu kadar kişi oraya gelecek eğlenecek organizasyon sahibi sensen tepkiler sana gelecektir doğal olarak tekrar güzel bir parti olmasını diliyorum...
By_KuLFeT
03-21-2008, 02:43 PM
iyi de organizasyon sana ait külfet sonuçta bu kadar kişi oraya gelecek eğlenecek organizasyon sahibi sensen tepkiler sana gelecektir doğal olarak tekrar güzel bir parti olmasını diliyorum...
organizasyon bnm deil Dj _ Bezgin CEMAL'in kanka oldugumuz için de yardımcı olmak istiyorum o yüzden oraya buraya yayıyorum...
microcosm
03-21-2008, 05:32 PM
anladığım kadarıyla sadece oyun havası kalksa herkes olaya daha sıcak bakacak.Haksız mıyım?ben de öyle düşünüyorum açıkçası...
ıı anlamıssın bencede ole
By_KuLFeT
03-21-2008, 09:59 PM
nedir bu oyun havası düşmanlığınız anlamadım aq bende dinlemiyorum sevmiyorum ama saygi gösteriyorum rapperler böyle yaparsa saygi göstermesse saygida göremez aq rapte Türkiye'de ki her bok gibi zamlar hariç yerinde sayar ancaa.. sanki 10 saat oyun hawasi calacak 10 dk dinliyver ölmessin zevklerin değişmez kapılmassın falan ... adam dio ki organizasyon bu gelen gelir gelmeyen kendi kaybeder .... 450 YTL masraf ettik biz bu partye hepsi kankamın cebinden cıktı babasının hayrına falan da yapmıo sanki her gece cluba giden hippiler gibi her gün party yapan dj ler gibi o olmasın bu olmasın su sole bu bole umdugunu değil buldugunu ye bide...
melodrama
03-21-2008, 10:53 PM
ya sakin ol yaa kimsenin bişeye düşmanlığı falan yok sevmediğimizi aynı zamanda isteyenlere de saygı gösterdiğimizi söyledik.suç mu???
By_KuLFeT
03-21-2008, 10:55 PM
iyide selcen herkes tutturdu olmasın olmasın oluversin 10 - 15 dk yanee ne war bunda...
melodrama
03-21-2008, 10:57 PM
tamam arkadaşım olsun ya razıyım sırf şu emeğiniz için:) ama çok sürmez dimi yani dediğin gibi 10 -15 dk:D
By_KuLFeT
03-21-2008, 11:05 PM
ewt öylee bastan dediğim gibii :S rap party değil bu adam oyle organize etmiş 240 YTL para harcamıs bu işe :S
melodrama
03-21-2008, 11:08 PM
hadi yaa:S tamam kesin gelcem demiyorum diyemem de ama gelmeye çalışcam ya bugün bile dinledik o kadar abuk sapuk oyun havası bilmem halay havasımıymş neymiş sinir oldum.müzik partyde de dinleriz yaniii no problem:D
ilhana hele hele jemalimee jok yakusurr hade baqalımm kolay gelsın sızee emın olun mekan dolacaktır
Diss-KaLiFiYe
03-22-2008, 01:24 PM
heheehe yha ne olacak yanı oyun havasından rap sevmeyenlerde ozaman rap var bız gelmeyız derler yanı sonucta bu muzık party sı hersey olacak bole ayrım Olursa Hıc bısı OLmaz :s
mc galaxy
03-22-2008, 03:14 PM
sevdim bu partiyi sahnede olucam bu defa... kültür mozayiği olayını sevdim bnce ii fikir diğer müzik türlerinin hayranları da gelir rap i de dinler belki rap e geçmek isterler yeni hayranlar kazanırız fena mı olur :D umarım herkes için güzel bi parti olur saygılar...
force-c3n-clan
03-22-2008, 06:44 PM
neyse hayırlısı olsun ne dıelım
bboysercan
03-22-2008, 07:12 PM
oyun havasını ben sölicem :D:D
Riyazat
03-22-2008, 11:11 PM
ßende topaL oynayacam :P
melodrama
03-22-2008, 11:14 PM
halay da var mı (:
RapubliX
03-22-2008, 11:32 PM
halay da var mı (:
halay varsa ona kalkarım bak :D
c3n-egemen
03-23-2008, 08:38 PM
valla ilhan bak şu devirde rap dinleyen pop dinlemio rap dinleyen rock dinlemio oyun havası dinleyen de rap dinlemio pop la rock dinleyen rap dinlemio :D
yani demek istediğim şey şu şimdi her türden yaptınz mekanıı doldurursuzn hemde bayağı kalabalık olur ama siz pop çalarsınz popu seven onu dinler gider sonra diğerini çalrsnz onu dinler gider yani party esnasında sayı gittikçe düşer ben kendimden örnek veriyim gelrsem rap dinler gidrm diğer bi çok kişinnde böle düşündüğünden eminm (sadece rap açısından değil) diğeride rock dinler gider
hay aq taa la ne çok yazmışm ole:D:D nese demk istediğimi anladınızı düşünüorm
melodrama
03-24-2008, 12:01 AM
halay varsa ona kalkarım bak :D
hemde başı sen çek ok??? (: elinde de bi mendil.tey teyy teyyyyy :D:D:D:D
RapubliX
03-24-2008, 11:16 AM
hemde başı sen çek ok??? (: elinde de bi mendil.tey teyy teyyyyy :D:D:D:D
olabilir aslında da ora bana dar gelir :D daha açık bi havada çekeriz başı :D:D
force-c3n-clan
03-24-2008, 11:24 AM
valla egeman helal olsun tamamen katılıyorum sana
By_KuLFeT
03-24-2008, 11:39 AM
merak etme egemen :) 5 YTL yi verdikten sonra hepsini dinler parayi cikartır ole gider :P şaka bi yana azalsın yani fark etmez karma falan yaparız bezgin ayarlar onu yaa
By_KuLFeT
03-24-2008, 11:46 AM
abii rapi sonra bırakır koparız bizde mekan tam gün bizim aq :D sen telaş etmee herkes gider biz kalırız :)
mkursadulusoy
03-24-2008, 02:40 PM
ya problem deil ya insanları eglendrmeyi bildikten sonra ve zaten biz bize oldugumuz zaman kimsenin sıkılcagını sannetmem
Dj_Bezgin
03-24-2008, 08:27 PM
yhaf her tarZda insanı oRaya topLamayı düşünMek suçmu ? Rap konsEri oLdu 100 kiş wardı we 100 kişi dinLedi mi ? kaçı oturdu kaçı söyLedi ? bana qöre herkes eğLenmeLi - oyun hawasında oynayan oyNar - rapi söyLeyen söyLer - Break dANsı izLeyen izLer - dUyqusAL müzikde eşli qeLenLer dans Eder - topLu arkadaş qeLenLer halay çeker - qitar Çalan we biLinen 2 şarkıyı herkes eşLi söyLEr - we yapdığımız remix we ortama qöre cAnLı mixLerLe ( technoDa oLacak ) herkes eğLenir .... Son söZüM ... qeLene EywaLLAh kapıMız açık .. qeLmeyeN keNdi biLir ... BezqİN ...
-
yha qeLen kişiLer benİm çewre arkadaşLArım . Rap dinLeyen oyun hawasıda dinLer . hatta oyNar .. ( qünü 13'ü yapdık İlk yazıLıLar bitsin die .. günü paZar yapdık dershane yada özeL kurs oLmasın die .) miLLet hem eğLenecek - her tarz oLacak parça parça - 15 dk'ka rap - sonra sLow - sonra break daNs - sonra oyun hawası ) o oLmaz bu oLmaz diorsunuz . ben hepsini CanLı yapdırMayı düşünüorum we qeLen kişiLer sahne deneyimi oLan arkadaşLarım . hatır için qeLİorLar . miLLet eğLence qörMedi bu qüne kadar .. qeLsinde qörsün .. diLekLerimLe ...Bezqİn..
-
yhaf miLLEt yok o oLmasın yok bu oLmasın .. qeçen ki rap partisinde 30 kişi oturuor . siqara içen içene - başda qüzeL oLucak dedim ama o kadar beğeNMedim .. aMa bu benim fikrim .. farkLı tarzda rapin yanına birşeyLEr oLursa qüzeL oLur .. Rap paRtisi değil .. Party .. Müzik PaRtisi - parti niçin yapıLır ? eğLenmek için ... bence yorumLarınızı partiden sonraya sakLayın .. etkiLeşim yapMayın .. qeLene kapıMız açık dedim ... Herkese ilqisi we fikrinden dolayı Teşekkür ederim ... Bezqİn ...
-
Ben sadece şuNu bilirim .. yapıLan 1 eMek wArdIr .. sayqı duyuLMası qereken .. Bu mu iyi oLacak diyenLere ( rapde Mickorofonu uzatmak gibi ) yapın paRti qeLeyim .. qöreLim .. qeLin qörün .. herkesin düşünceLeri farkLı ne diyeLim .. şu yazıLı stresini atıcam ben orda. sende qeL eğLenMene bak ... Bezqİn...
--
Mesajlarınız birleştirilmiştir lütfen flood yapmayınız!
By_KuLFeT
03-24-2008, 09:03 PM
yawaşş yawaşşş yawaşşş
RapubliX
03-25-2008, 06:08 PM
amann diim sadık sen oynama:D
ağır abisin ya :p:D:D:D
oo ere çoşarsın sen o gün kanki..:D inş gelmeye çalışcam yaw..
bu parti de çoq qüzel olacağa benziyo..;)
ehueuheuhe dans müziği çıkarsa dans ederiz :D şimdiden söyleyim de orda heyecan basmasın :D:D
melodrama
03-25-2008, 06:34 PM
olur mu yaa sadık halay çekcek dimiii?????
Dj_Bezgin
03-25-2008, 07:48 PM
saDık :D DaNs edicek :D eTMezse benLe eDer :D zuhaha
ΣΠİGΜΔ
03-25-2008, 07:49 PM
ya bende qelmeq istiorum ama turizm haftasına denk qelio :(
RapubliX
03-25-2008, 08:43 PM
olur mu yaa sadık halay çekcek dimiii?????
uleyn :D nedir benle alıp veremediğiniz çekeriz ya sorun değil ama dediğim gibi dar gelir ora bana :D
melodrama
03-25-2008, 09:37 PM
olmadı çıkar çay boyu çekeriz alan geniş merak etme :D:D:D:D:D
mahzen
03-26-2008, 11:42 AM
break danscılara gerek yok o zaman bi halay ekibi filan getirin yada çankırı yaren ekibini party düğün gibi bişey olacak heralde davul zurna varmı????
Dj_Bezgin
03-26-2008, 11:50 AM
waLLa kim ne derse dEsin ben qüzeL 1 paRti oLacağını düşünüorum .. Herkesi bekLerim :D ( sadıkDan haLay keyfi :D ilHanDan Rap ziyaFeTi :D dj'Lerde 130 Bpm'de kopTurCak :D eşLi qeLenLerDe :D daNs edicek :) başka başka herşey işde yhaw ::
RapubliX
03-26-2008, 11:52 AM
waLLa kim ne derse dEsin ben qüzeL 1 paRti oLacağını düşünüorum .. Herkesi bekLerim :D ( sadıkDan haLay keyfi :D ilHanDan Rap ziyaFeTi :D dj'Lerde 130 Bpm'de kopTurCak :D eşLi qeLenLerDe :D daNs edicek :) başka başka herşey işde yhaw ::
lan de get bi de halaycıya çıkarcan adımızı :D
mahzen
03-26-2008, 02:43 PM
ilhandan rap ziyafeti varda sadıktan yokmu sadığın dediği gibi adam halaycımı rapcimi :D:p:D
bide biton şey var partyde baya uzun sürecek heralde kaça kadar sürer???
By_KuLFeT
03-26-2008, 09:03 PM
ilhandan rap ziyafeti varda sadıktan yokmu sadığın dediği gibi adam halaycımı rapcimi :D:p:D
bide biton şey var partyde baya uzun sürecek heralde kaça kadar sürer???
şakadan anlayan okusaydı keşkee..valla günlük kapattı kankam orayi istediğin vakte kadar sürer takma sen kafanı...Sıkılan gidebilir tabiii .
rap partii yapmayın ozaman oyun hawası oljaksa pawyonda yapın
RapubliX
03-26-2008, 09:58 PM
rap partii yapmayın ozaman oyun hawası oljaksa pawyonda yapın
aq bi diyon yakışır cemalime ilhanıma bi diyon pawyonda yapın :S
By_KuLFeT
03-26-2008, 11:36 PM
dünya dönüyor be sadığım insanlar mı dönmesin ?
NE DEMİŞ CEZA ve KİLLA '' Sen oyna dilber,biz çalarız alem bizi ister '' herkes rahat olsun biz bize yeteriz gelene kapı açık ama gelmeyenede eyvallah bea..
dünya dönüyor be sadığım insanlar mı dönmesin ?
NE DEMİŞ CEZA ve KİLLA '' Sen oyna dilber,biz çalarız alem bizi ister '' herkes rahat olsun biz bize yeteriz gelene kapı açık ama gelmeyenede eyvallah bea..
wuaa:Dnys ii oLur ins;)
ne alaka yaw..oyun havası olan heryer pawyon mu..saçmalama yani..
hakLısın..aptaLca önyargıLar;)
Riyazat
03-27-2008, 12:20 PM
Valla işin bokunu çıkarttınız artık..!
Gelecek olan gelsin İlhanın'da dediği gibi BİZ BİRBİRİMİZE YETERİZ !! GELECEK OLAN GELSİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR ALLAH RAZI OLSUN..
OYUN HAVASI VE HALAY yüzündende gelmeyecek olan varsa S.OLSUN GİTSİN !!
Adamların asabını bozmayın aq
Şu konuya mesaj yazmayım diyorum..olsun bitsin diyorum her kafadan bi laf çıkıyor...
Yok yaren ekibiymiş halaymış cart curt..
Çok paranız varsa sizde SADECE RAP PARTİSİ YAPIN KOÇUM ? sizi tutan yok..
Eleştiri yapacaksanızda adam gibi eleştiri yapın...
Laf olsun torba dolsun diye yorum yapmayın..!
Bu mesajıda kimse silmesin !! üstüne alınan varsa ve hatalıysamda yüz yüze görüşeLim..!
Dj_Bezgin
03-27-2008, 05:30 PM
BuNdan sOnra diyeceğim tek söz paRtiDedir .. Muhattap oLacak kişiLErLe muhattap olurum .. orda diyecekLerimi derim .. BİZ BİZE YETERİZ
By_KuLFeT
03-27-2008, 06:52 PM
GELEN GELİR GELMEYENE İHTİYAÇIMIZ YOK TEKRAR TEKRAR BUNLARI SÖYLEMEK SIKTI SANKİ ÇANKIRI DEĞİL A.q Rio BurAsi her Gece Partyler Her Yıl KarNaVallaR falan YapılıO...
ΣΠİGΜΔ
03-27-2008, 06:57 PM
arkadaşlar uzatmanıza gerenk yok gelene can feda qelmeyene eywallah :D
eMir18
03-27-2008, 10:51 PM
BEnce ÖnemLi OLan dOstLuq...:)
Dj_Bezgin
03-30-2008, 07:35 PM
sOn 1 hafTa kaLa duyMayan kaLMayaCak ÇankırıDa ....
eMir18
03-30-2008, 10:07 PM
la ben düğünümde oynamamayı düşünüyom orda mı oynayacam :D rapimi yapar sonra da kolamı alır bi kenara otururum valla oyun havası fln gelemem kusura bakmayın şimdiden söyleyim :D;)
sado sen dügünün de canlı performans :D canlı müciq sülersin :D:D
ganymede
03-30-2008, 11:39 PM
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama Dj Bezgin bizim yani C3N'in organize ettiği party'e yaptığı eleştirilere cevap vermek istiyorum:Şimdi Bezgin diyorsun ki o kadar da güzel olmadı falan filan ok senin gözünde güzel olmayabilir ama sonuçta kimse daha önce böyle bir party yapmadı aklına gelmedi veya yapamadı bilmiyorum ama ben daha önce daha güzelini görmedim sonuçta dream partynin vol1ini de biz yaptık disiplinsiz olduğu için kimse gelmedi bu konu da biraz deneyimliydik haliyle yapmamamız gereken hataları az çok biliyorduk ve sonuçta da ilk tam anlamıyla büyük bir hiphop partysini yaptık şimdi bizim amacımız hiphopçuları ve hiphopseverleri orada birleştirmekti o kadar çok insanın gelmeyeceğini bile bile yine de yaptık bunları söylemek istemiyorum ama az çok borca girdik bu işten maddi olarak zarar ettik fakat Çankırı hiphop için birşeyler yaptığımız içinde çok gururluyuz Çankırı'da bu kadar bir potansiyel olduğunu ortaya çıkardık ve az çok İstanbul'da Ankara'da Çankırı hiphopun ilk defa bir ismi duyuldu sizin gözünüzde küçük görünen dream party vol2 birsürü ilde yankı uyandırdı ve biz bunu kendi içimizden gelerek sırf Hiphop için yaptık şimdi biz de biraz sizin partyi eleştirmek istiyoruz:bizde bilirdik oyun havası falan ayağına oraya birsürü insan toplamayı ama biz sadece Hiphopa hizmet etmek istedik bu bir.gördüğünüz gibi farklı kültürleri bir arada toplamak o kadar da kolay değil gördüğüm kadarıyla bu sitede alay konusu olmuşsunuz bu iki.yazdığın yazı da kendinde söylemişsin emek falan diye bizim yaptığımızda emekti hem de ciddi bir emekti lütfen sadece eleştir sadece kötü yanlarını söyleyip kendi partyni iyi göstermek için C3N in Çankırı Hiphopu için yaptığı faaliyetleri bir Çankırı Hiphop sitesinde karalama bu üç.
söylediklerim yanlış anlaşılmasın hiçbir zaman ortamı bozmak istemem inşallah bir sorun olmazsa partye de geleceğim destek için fakat lütfen birbirimizi kötülemeyelim karalamayalım aynı şekilde cevap verilir benim yaptığım gibi sonra olmaz ortam bozulur kusura bakmayın ama cevap verme ihtiyacı hissettik party de herkese başarılar iyi eğlenceler
güzel bir party olması dileğiyle...
Riyazat
03-31-2008, 05:04 PM
bizde bilirdik oyun havası falan ayağına oraya birsürü insan toplamayı ama biz sadece Hiphopa hizmet etmek istedik bu bir.gördüğünüz gibi farklı kültürleri bir arada toplamak o kadar da kolay değil gördüğüm kadarıyla bu sitede alay konusu olmuşsunuz bu iki.yazdığın yazı da kendinde söylemişsin emek falan diye bizim yaptığımızda emekti hem de ciddi bir emekti lütfen sadece eleştir sadece kötü yanlarını söyleyip kendi partyni iyi göstermek için C3N in Çankırı Hiphopu için yaptığı faaliyetleri bir Çankırı Hiphop sitesinde karalama bu üç.
1. > Zaten bu sadece HipHop'a dayaLı bi parti değiL..;)
Bi parti oLduğu zaman Çankırıda mutlaka HipHop Partisi olacak diye bi kaidemi war ?
ama OYUN HAVASI AYAĞINA kelimene gerçekten üzüLdüm Ömer..Bunuda belirteyim..
2. > Alay edenLer şuan herkesin şeyinden aşağı ;)
Adam bu partiyi organize ettiyse herşey hazırsa isteyen istediği kadar ÖTSÜN.. kim takarki ? Sizin partinize( c3n olarak ) elin kroları - way aq bebelere bak laa ne mallarmış.deyip küfür etseydi siz alınırmıydınız ? Hiç sanmıyorum ;) Çünkü arada KAPASİTE ve FARK meseLesi var..
3. > C3n Dream Party Vol.2 gerçekten çok güzel bi partiydi..ve benim içinde ne yalan söyleyim çok özel bi partiydi..çünkü ilk defa orda sahne almıştım..hiç bi zamanda unutamam o partiyi...ßu partiden sonra İYİ & KÖTÜ eleştiriLer geleceğini herkes iyi biLiyordu...CemaL'de kötü eleştri yapmış ve kendi partisini övmüş biraz..Sizde yapmadan önce övündünüz..bende övündüm başkalarıda övündü..yalana gerek yok...ve bunda bu kadar aLınacak bişeyde yok...Çankırı küçük yer bi adam günde 40 defa karşına çıkıyor..şurda birbirimizin yüzüne bakıyoruz böyle senin partin kötüydü benimki iyiydi sizinki kötüydü bizimki iyiydi..siz böyle yaptınız biz böyle yaptık diye tatsızLık çıkmasın...Gereksiz şeyLer bunlar...
Konuyu kapatalım artık..partiden sonra ayrı bi topic'te yorumlara yer veriLecektir ;)
Saygılar.
Riyazat
By_KuLFeT
03-31-2008, 05:55 PM
ömer haklı olduğun yerler var ama cemal'in sizin partyi kötülemek gibi bi amacı oldugunu sanmıyorum sizin party gayet güzeldi bu partyde gayet güzel olacak inşallak barış içinde rap veya muzik için ...
Dj_Bezgin
03-31-2008, 05:56 PM
qanymede ... bazı şeyLeri yanLış okumuşsun ... yada anLamışsın ... ben paRtiye kötü demedim .. paRti çok eğLenceLi we qüzeldi ... ona sözüm yok ... önemLİ oLan çankırıda böyLe uğraşıLması we emekdir ... Fakat burda müzik etkiLeşimi içinde Rapi dinLettirMek sewdirmek .. en çok önem weriLecek şeyde rap ... we c3n diorsun ... ben onLarı paRtime dawet ettim . çıkmaLarını isterim ... kendiLeri biLir .. bizim birLik beraberLik oLmamız qerekir ama miLLet neLer dior .. beNim amacım fazLa kişi topLamak inan değil ... orda zaten çoğu arkadaşım yardım edicek we qeLicek .. we eğLenicek ... qünümüzDe eğLenmek .. oyNamak deMek gibi :D oyun hawası - rap - qitar - break dans - kuLağa hepsi aynı anda oLmaz yada şey qeLinebilir .. ama ben herşeye rağmen yapıcam ... kim ne derse desin . söyLesin .. bana yardım eden arkadaşLarıma we katkıLarından doLayı herkese teşekkür ederim ... BİZ BİZE YETERİZ .... Bende birşey yaZMadan önce 1 konuş - şey yap .. eğer ben size birşey desEm yada eLeştirsem ( partiye konuk Mc'ey ÇAğırMam we paRtinize qeLmezDim ) herşey qüzeLdi - daha qüzeLLeri oLacak - we her dEneMe diğerinden daha qüzeL oLması diLeğiyLe --- DJ Bezqin ...
Dj_Bezgin
03-31-2008, 06:04 PM
beNim o paRtiyi kötüLemek gibi 1 aMaCım yokdu we oLaMAz .. fakat değişik müzik sitiLLeri iLe çanKırı'da dahada sewindiriLebilir .. yawaş yawaş rapi kaynatMak qerek . benİm şahsi fiKrim :D baNa qöre böyLé ... 1 de böyLe deniyeLim .. qüzeL 1 paRti idi .. c3n 'i partime bekLerim . konuk Mc'ey oLarak .. tekrardan söyLemek isTerim ... Parti benim paRti değil .. hepimizin parTisidİr... hakSızSaam söyLeyin ...
u3c.OzZ
04-01-2008, 12:22 AM
ben partinize gelmedim beyler ama bişe sölemek istiorm...kimse darılıp gücenmesin..ben cankırılıyım doğma büyüme okulum icabı istanbuldayım..u3c clan olarak partinize araf we hipo dawet edilmişti..partiden snra onlarla görüştüm gayet güzel we hoş oldugunu hatta istanbuldaki partilerimizin bi cogundan da güzel oldugunu söyldiler şimdi parti olup bittikten sonra böle yorumlara weya kötü sözlere gerek yok bu birincisi olan olmus bi katkı saglanmıştır ne güzel...diger partiye gelince cankırı bilindigi gibi büyük bi yer degil her organizasyon 4 4 lük olcak die bi kaide yok..bi partide bütün tarzlar toplanmıs olur katkı saglıcaksa bu da cok güzel bişey önemli olan aranızdaki dostlugu hiç bi zaman bozmamak..Barış icinde kalın...ReSt in PeaCe...Respect from u3c
force-c3n-clan
04-01-2008, 10:23 AM
ben partinize gelmedim beyler ama bişe sölemek istiorm...kimse darılıp gücenmesin..ben cankırılıyım doğma büyüme okulum icabı istanbuldayım..u3c clan olarak partinize araf we hipo dawet edilmişti..partiden snra onlarla görüştüm gayet güzel we hoş oldugunu hatta istanbuldaki partilerimizin bi cogundan da güzel oldugunu söyldiler şimdi parti olup bittikten sonra böle yorumlara weya kötü sözlere gerek yok bu birincisi olan olmus bi katkı saglanmıştır ne güzel...diger partiye gelince cankırı bilindigi gibi büyük bi yer degil her organizasyon 4 4 lük olcak die bi kaide yok..bi partide bütün tarzlar toplanmıs olur katkı saglıcaksa bu da cok güzel bişey önemli olan aranızdaki dostlugu hiç bi zaman bozmamak..Barış icinde kalın...ReSt in PeaCe...Respect from u3c
aynen dedıgın gıbı
Dj_Bezgin
04-01-2008, 11:53 AM
aynen öyLe yha
[/QUOTE]
mkursadulusoy
04-01-2008, 03:29 PM
kesinlikle beyler sonucta muziktr bu yani tür tabiiki onemldr ki biz bu sitede belli bi türe hitap ediyoruz ancak party bence kalıba sıgdırılmamalı bende baglama calıyorum halk oyunları oynuyom ama burdan kimse bana git demiyo cunku rap de sevyrm bole anlayalm lutfen
By_KuLFeT
04-01-2008, 04:38 PM
eee o zaman sorun falan yokk disco disco partizanee :P :P :P : P
ganymede
04-01-2008, 09:31 PM
arkadaşlar yazımda da belirttiğim gibi bende dostluktan yanayım daha doğrusu biz dostluktan yanayız fazla söze gerek yok dostluktan yanayız gibi yorumların hepsine katılıyorum ve hepinize saygılar sunuyorum...
Dj_Bezgin
04-02-2008, 09:38 PM
saol kardeş :)
kafora aka şahmat
04-03-2008, 10:51 AM
walla süper olur inş gelmeye çalışırım
:D:D
mkursadulusoy
04-03-2008, 06:46 PM
walla süper olur inş gelmeye çalışırım
:D:D
lan musti ne adamsn fotoya baq:D:D
YELDA
04-04-2008, 11:43 AM
YANİ BEN ANKARADAN 20 KİŞİLİK EKİBİMİZLE GELİCEKTİK MERAK ETTİĞİMİZ İÇİN ORDAKİ ORTAMI GÖRMEK DESTEK ÇIKMAK İÇİN AMA MEKAN GÜZEL DEİL KARİZMA DAHA SÜPER Bİ ORTAM AMA YİNEDE SİZE İİ EĞLENCELER BİZ O GÜN MALESEF KARİZMADA PARTY VERİCEZ ARTIK BAŞKA ZAMAN;):rolleyes:
By_KuLFeT
04-04-2008, 11:44 AM
kendiniz bilirsinizz...natureli bende cok begenmiyorum ama karizmada boyuna dar olan bi mekan yeni bi mekan acılmıs sadece org. için oraya bakacaz bundan sonrakine
YELDA
04-04-2008, 12:01 PM
YA SUPER OLUR YENİ Bİ MEKAN BİZDE 2 AY SONRA YENİ CAFE AÇIYORUZ DESTEKLERİZNİZİ BEKLERİZ ÇANKIRIDA YABANCIYIZ ÇÜNKÜ:d
force-c3n-clan
04-04-2008, 12:09 PM
arkadaşlar naturel neden çankırıda hos karsılan mıyor bılmıyorum mekan gayet guzel bence ayrıca çankırıda öyle bı mekan yok
YELDA
04-04-2008, 12:11 PM
GÜZEL BİR MEKAN ONA BİRŞEY DEMİYORUZ DA ADI ÇIKMIŞ BİR KERE NE DİYELİM BENCE KIZLARIN GELMEME SEBEBİDE ONDAN:cool:
BBOYEDDY
04-04-2008, 01:23 PM
natural doslarım bence cankırıda 1 numara karızmanın pıstı felan cok dar tavan yakın ordan fazla bı halt cıkmaz bu arada ben her gun karızmadayım herkez turlu turlu seyler dıyor o kafeye hıcte oyle bırseyler yok neyse baş baş :D
force-c3n-clan
04-04-2008, 04:33 PM
ismi önceden çıkmıstı artık hıc bır sey yok tek kelıme super bı mekan
Dj_Bezgin
04-04-2008, 06:05 PM
yha NAtureL yada karizMa nere oLursa - parti oLsun. Orası iyi orası kötü diyemiorum ... ÇAnkırı küçük buNada şükür diyelİm ... aMa zaTen arkadaş çewrem qeLecek we kızLara kapaLı meywe suyu weriLcek isteyen koLa'da içicek yani qüwen sonsuz olacak aMa qeLmeyenLeride anLArım . hak werim ...:P neyse qene çok yazdım
mahzen
04-05-2008, 11:36 AM
çankırıda doğru düzgün cafe yok zaten party filan yapmak için en iyi mekan naturel çankırıda imkanlarımız kısıtlı malesef fazla gelişmiş bi şehirde yaşamıyoruz elimizdeki imkanlarla bişeyler yapmaya çalışacağız başka caremiz yok...
YELDA
04-05-2008, 08:01 PM
neyse artık arkadaşlar party partidir geliriz 15 dk fln güzel birşey olacağını tahmin ediyoruz herkese kolay gelsin destek çıkarız :D
mkursadulusoy
04-05-2008, 08:43 PM
neyse artık arkadaşlar party partidir geliriz 15 dk fln güzel birşey olacağını tahmin ediyoruz herkese kolay gelsin destek çıkarız :D
arkadasim 15 dk?
mkursadulusoy
04-05-2008, 08:48 PM
dimi efenim dimi cok halısın gercekten bende yaf:D:D:D:D
RapubliX
04-05-2008, 09:22 PM
ben sadece halay çekip gidecem :D
YELDA
04-05-2008, 09:33 PM
Arkadaşlar şaka Bi Tarafada Kalmayi çok Istiyorum Da Fazla Dursak Olay çikar O Bakimdan Eski Mevzu Yani :)
melodrama
04-05-2008, 09:58 PM
Arkadaşlar şaka Bi Tarafada Kalmayi çok Istiyorum Da Fazla Dursak Olay çikar O Bakimdan Eski Mevzu Yani :)
keyfin bilir (: umarım gelebilirim ya gelemezsem çok üzülcem:(
melodrama
04-05-2008, 10:57 PM
saolsın ozzy sen varken zaten renk yeter o party ye de gelmeye çalışcam engel bi durum olmasın diye dua ediyorum valla (:
By_KuLFeT
04-05-2008, 11:16 PM
biletler bende :D
melodrama
04-05-2008, 11:24 PM
evet okudum bugün:D:D biletler ilhan ea 2 (:
By_KuLFeT
04-06-2008, 01:09 PM
ehehehehehhe gln olmadı daha :D
Dj_Bezgin
04-06-2008, 05:47 PM
yha kürşad qİtarda Manyak :D ereNay İlhan we sadık Rapde çok iyi :D sercaN we taha Break daNs'da Laf söyLetMes .. birazda bizim renqimiz tarZıMız we konukLar :) inşaLLah qüzeL 1 parti oLacak .... ßekLeris herkesi :D
c3n-kaptanblack
04-06-2008, 07:54 PM
arklar bizde c3n olarak partye davet edildik başta ama sonradan forumdaki atışmalar canımızı sıkmıştı.şimdi işler tatlıya bağlandı.biz c3n olarak pazar günü bişey olmazsa ordayız. elimizden gelen yardımı yapıcaz. haydi selametle...
melodrama
04-06-2008, 08:49 PM
datlım inş bende dua ediyom engel çıkmasın die..:)
yaw istersen Allah nasip ederse ikimiz gidelim partiye..teksen tabi..;)
canımmm kalp kalbe karşıdır ya valla benimde aklımdan geçiyodu.olur valla hem de süper olur okuldan gelcek bi kaç arkadaş varda onların da yanlarında eşi var tabi ben yine yalnızım:D:D:D gidelim inş sorun çıkmaz
By_KuLFeT
04-06-2008, 09:00 PM
arklar bizde c3n olarak partye davet edildik başta ama sonradan forumdaki atışmalar canımızı sıkmıştı.şimdi işler tatlıya bağlandı.biz c3n olarak pazar günü bişey olmazsa ordayız. elimizden gelen yardımı yapıcaz. haydi selametle...
can sıkınılır mı be kardeşim ne tatsizligi :)
By_KuLFeT
04-06-2008, 10:19 PM
oZzy İslattık derken Tükürmeyin lan afişlere :P
By_KuLFeT
04-06-2008, 10:31 PM
:D:D yalayın afişleriii :D
By_KuLFeT
04-06-2008, 10:43 PM
teşekkürler kanka as as 18 yer 6 :D
Dj_Bezgin
04-07-2008, 03:02 PM
AfişLer ÇarşaMba qününe kaDar her yerde asıLacak :) uğraşıoruz ...
Dj_Bezgin
04-09-2008, 11:48 AM
oLmadı yarı fiNaL aMa ne yapaLım :D partide eğLenicez arTık
melodrama
04-09-2008, 08:01 PM
harbiden ya acayip moralim bozuldu benimde elenmemize:S ama artık dediğin gibi pazar düzelcek inş=)
Dj_Bezgin
04-10-2008, 11:37 AM
waLLa 1 qeLeydi 1 eğLeneydİk :D kopMaya 3 qün kaLdı :D yazıLı stresin'den uzak .. arkadaşLarLa :D eğLenceLi :D 1 paRti :D
ganymede
04-12-2008, 12:00 PM
beyler parti yarın biz C3N olarak hazırız siz hazır mısınız?
Riyazat
04-12-2008, 02:50 PM
Yarın ben yokum :(:(:(:( Çok acil bi işim çıktı :(
Ama büyük ihtimaL 4 gibi yetişmeye çaLışcam:(:(
melodrama
04-12-2008, 02:59 PM
inş. bi aksilik çıkmazsa bende gelicem şimdilik herşey yolunda bakalım umarım böyle gider=)
ΣΠİGΜΔ
04-12-2008, 03:47 PM
bende qeleyam
By_KuLFeT
04-12-2008, 05:01 PM
hazırız diyelim bakalım erenayla süper ft miz yattı simdilik :S dierlerine bakıcaz artıK..
Dj_Bezgin
04-12-2008, 07:40 PM
aRtık tek İSteğimiz orDa eğLenmek .. hadi hayırLısI
Riyazat
04-12-2008, 09:39 PM
Arkadaşlar yarın 4 e kadar beni beklerseniz geLirim...4'dede sahneye çıkarım.
Yani 4 e kadar oyun havası-slow-gitar-pop falan çalarsanız en sona rap'i sakLarsanız süper oLur :)
Ama kendiniz biLirsiniz...benım gelememe sebebi bazı arkadaslar biLiyor umarım hak verirLer..4'e kalmam beLki
HADİ HAYIRlISI..Yarınben iLhana msj atarım..
NeqBeT
05-07-2008, 03:06 PM
Siteyi daha yeni kesfettim. paryt yi KacırdIm sanırıM :S
Sfenks
08-09-2008, 10:27 AM
oyun havasının ne işi :D
Malibu
01-24-2009, 11:40 PM
oyun havası :D oda güzel :D umarım eylenmişsinizdir :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.