PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sagopa Kajmer Hakkindaki Düşünceleriniz

rad
06-10-2007, 05:49 PM
hem kişilik Olarak Hem de RApper Olarak ÖrneK ALıNACAk bi İNSAn:p

aLLy-G
06-11-2007, 12:57 AM
:Dbi sagoyu örnek alacan bide rA'd bu dünyada ikiside keranacı:D

By_KuLFeT
06-11-2007, 10:15 AM
sago : himm eskidenn cok severek begenerek dinlerdim ama izledigim bi kac görüntüdenn sonra gözümden dusTu...Onun yerine artik onun stilinde mOzole Mirach Ve SitemdePresiF falan Dinliyorum ama sago danda Kopmak imkansİZ.

aLLy-G
06-13-2007, 12:34 PM
dinle külfet şimdide dinle

RapubliX
06-13-2007, 12:59 PM
yok abi ya baytarda ne demek istediğini haala anlamış değilim.. ya tamam güzel uymuş da ne demek istiyo belki benim geri kafalılığım olabilir ama sanmıyorum..

rad
06-15-2007, 12:27 PM
sewgülüsüne yazIOO KOLO VeterinerLİk Okudu saNIrsam

RapubliX
06-15-2007, 03:39 PM
hmm kolo baytar olmuş sago da yani baytar arayanlar ne olur bilirsiniz...

aLLy-G
06-20-2007, 10:43 AM
olm sago meslekleri tanıtıoo yhaa siz merak etmeyin öğrencileri aydınlatıo sıra eczacılıkta onu tanıtacak

RapubliX
06-20-2007, 11:54 AM
olm sago meslekleri tanıtıoo yhaa siz merak etmeyin öğrencileri aydınlatıo sıra eczacılıkta onu tanıtacak
sen beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün (amin)

dupe
06-21-2007, 09:40 AM
:D zuha bi sagoyu örnek alacan bide rA'd bu dünyada ikiside keranacı :D
lafa bak yaa:D kıvranıuyorum gulmekden paf paf :D zuha.:D
bu arada Saqo Benım ıdolumM UstadımM:D

arafyaren
01-11-2008, 07:40 PM
sagonun tahtını sallayacak hatta tek bi tekmeyle düşürecek kadariyi beat yapıp söz yazan biri var RAZİEL NİSROC.mekanı cehennem ve mathildayı dinlemenizi öneririm özellikle.da poetle yaptıkları ve birinci oldkları susma parcasının orjinal halide çok güsel.raziel çok iyi.dilneyin pişman olmazsınız

RapubliX
01-11-2008, 08:32 PM
sagopa bi röportajında söylemişti "raziel bana özeniyo" diye geçensene ama hangi röportaj hatırlamıyorum

RapubliX
01-11-2008, 11:53 PM
heh araya araya buldum sonunda
http://www.youtube.com/watch?v=f5k3RPhdDO4

Riyazat
01-12-2008, 11:04 AM
KişiLiksiz bir Tip . . .

arafyaren
01-12-2008, 04:30 PM
raziel bana özeniomu zuhaaa:D
kendi kime özenio.omu bulmuş pesimist rapi.bi gün içinden pesimist rap yapmak geldide öylemi başladı acaba.türkiyede herkes pesimist rapi sago buldu sanıyoya oda bunu kullanıyo.razielin beatleride sözleride kendine has.dinleyin anlarsınız

rC_rAq0
03-13-2008, 06:27 PM
yaKışıkLı pırıL pırıL deLikanLı raPperLıqıyLa nuMber 0Ne :D

melodrama
03-13-2008, 11:05 PM
sago harika ya tek kelimeyle:)
sago der ki"belki bildiklerinizi bilmiyorum ama eminim ki sizde benim bildiklerimin çoğunu bilmiyorsunuz.müzik sizin için bir paylaşımdan ibaret ama benm için bir ibadet"
yerli yalaka ceza ya bu laf:D sakın yanlış yorumlama olmasın benim için bir ibadet derken rap e ne kadar önem verdiğini belirtiyo

RapubliX
03-13-2008, 11:09 PM
ya sago cezaya diyo 12-13 yaşındaki çocukların dinleyeceği şarkı yapıyo diye geçen cnn Türk'ün belgeselde izledim sago sago diye bağıranlar hep 10-16 yaş arasındaydı:S

Em@x
03-20-2008, 05:29 PM
walla kardesım ben adamın kımın necısı oldugunu bılmem ama muzıklerını severım

kafora aka şahmat
05-30-2008, 11:11 AM
sago harika ya tek kelimeyle:)
sago der ki"belki bildiklerinizi bilmiyorum ama eminim ki sizde benim bildiklerimin çoğunu bilmiyorsunuz.müzik sizin için bir paylaşımdan ibaret ama benm için bir ibadet"
yerli yalaka ceza ya bu laf:D sakın yanlış yorumlama olmasın benim için bir ibadet derken rap e ne kadar önem verdiğini belirtiyo

sana katılıorum harfi harfine sago kişiligiyle düşünceleriyle kısacası herşeyiyle çok iii birisi bence herşey ortada saten sadık sago 10 16 yasında çocuklar bagırıyorsa çocukça şarkılar yapıo mu demek oluo ole bi kural kaide mi var bence saçma dedigin cezanın yazdıklarına baq birde sagonun yazdıklarına kim neyi anlatıo heh

Malibu
12-26-2008, 05:49 PM
Her bu tür konularda bu tartışma kesin oluyor ceza-sago tartışmaları.)

Sago rapciyse disslere cevap versin dava acmasın ha Ben rapci değilim desin.Ben kendi tarzımı yapıyorum desin rap yapmıyorum desin diss atılırsa ozmn dava acsın :) Ne yapacagına karar vermesini beklediğim biri hakkında bunu düşünüyorum :)

(Son albümdeki lokum şarkısından bi kısmı :) )
Neyi anlatıyormuş :)
Amerikan rapi gibi kadını aşşağılamam. Hepsi zaten bir çiçek, koparamam.
Şişman ya da zayıf farketmez hiç. Kimi yaramaz ama kimi daha da bitch.
Anadolu kızı en güzel, en temiz. Bizi duydunuz hadi şimdi dans edin.

Neyi anlatıyor senin anadolu Türk kızını anlatıyor.Bu mu sacmalık eyvallah ozmn ne diyeyim diyecek birşey yok :)

Anlamadığın dilde kafayı salla, göt desem ayıp göt televizyonda.
Rapimde fark var amerikanlarla. Çok motherfuck var şarkılarında
Hep motherfuck full şarkılarında, bol motherfuck dolu şarkılarında
Full motherfuck çok şarkılarında, dolu motherfuck hep şarkılarında

Ne anlatıyor :)

kafora aka şahmat
01-03-2009, 06:33 PM
Her bu tür konularda bu tartışma kesin oluyor ceza-sago tartışmaları.)

Sago rapciyse disslere cevap versin dava acmasın ha Ben rapci değilim desin.Ben kendi tarzımı yapıyorum desin rap yapmıyorum desin diss atılırsa ozmn dava acsın :) Ne yapacagına karar vermesini beklediğim biri hakkında bunu düşünüyorum :)

(Son albümdeki lokum şarkısından bi kısmı :) )
Neyi anlatıyormuş :)
Amerikan rapi gibi kadını aşşağılamam. Hepsi zaten bir çiçek, koparamam.
Şişman ya da zayıf farketmez hiç. Kimi yaramaz ama kimi daha da bitch.
Anadolu kızı en güzel, en temiz. Bizi duydunuz hadi şimdi dans edin.

Neyi anlatıyor senin anadolu Türk kızını anlatıyor.Bu mu sacmalık eyvallah ozmn ne diyeyim diyecek birşey yok :)

Anlamadığın dilde kafayı salla, göt desem ayıp göt televizyonda.
Rapimde fark var amerikanlarla. Çok motherfuck var şarkılarında
Hep motherfuck full şarkılarında, bol motherfuck dolu şarkılarında
Full motherfuck çok şarkılarında, dolu motherfuck hep şarkılarında

Ne anlatıyor :)

o zaten kendi tarz rapini yapıo anayan anlıo zaten şu bi gerçek sagopa gibi işini iyi yapabilen var mı yada yazdıklarından daha anlamlı yazabilen var mı????????

Malibu
01-03-2009, 06:48 PM
bak şimdi senin dediğin zevkler ve renkler tartışılmaz sözüne giriyor..Sana o anlamlı gelir bana başkası sana kırmızı güzel gelir bana mavi mesela :) ben sadece sacmalık dediğine cvp verdim :)

kafora aka şahmat
01-04-2009, 05:06 PM
bak şimdi senin dediğin zevkler ve renkler tartışılmaz sözüne giriyor..Sana o anlamlı gelir bana başkası sana kırmızı güzel gelir bana mavi mesela :) ben sadece sacmalık dediğine cvp verdim :)

kardeşim bana kırmızı anlamlı gelmez sarı lacivert anlamlı gelir:D

Malibu
01-04-2009, 05:47 PM
:) ne diyim ben sana bilmiyormki

R1Za
01-04-2009, 06:48 PM
sago hakkındaki düşünceler cok farklılık gösteriyor raple ilgisi az olan insanlar underground un farkına varamamış insanlar kulaklarına geldikleri şekilde biliyor sagopa veya ceza rap in kralı diyor sanmıyorum.. sagonun bikaç şarkısı güzel olabilr madem güzel rap yapıyor dissle cevap versin dava açmasın :D

Malibu
01-04-2009, 07:27 PM
sago hakkındaki düşünceler cok farklılık gösteriyor raple ilgisi az olan insanlar underground un farkına varamamış insanlar kulaklarına geldikleri şekilde biliyor sagopa veya ceza rap in kralı diyor sanmıyorum.. sagonun bikaç şarkısı güzel olabilr madem güzel rap yapıyor dissle cevap versin dava açmasın :D

Azına sağlık :D

kafora aka şahmat
01-06-2009, 02:08 PM
:) ne diyim ben sana bilmiyormki

bişi demene gerek yok kardeşim sarı lacivert:D

Malibu
01-06-2009, 02:47 PM
Sana mor iyi gider :D

R1Za
01-06-2009, 04:48 PM
sago hakındaki düşünce açık ve net mor giy bumu yani :D

Malibu
01-06-2009, 05:53 PM
Molotofa dedim onu :D

kafora aka şahmat
01-06-2009, 07:29 PM
Sana mor iyi gider :D

gitmeeeeezzz mor gitmez sarı lacivert:D

Malibu
01-06-2009, 07:53 PM
Nese konu sapmasın :D

kafora aka şahmat
01-07-2009, 03:48 PM
Nese konu sapmasın :D

saptırma o zaman

Malibu
01-07-2009, 03:59 PM
Saptı sapca kadar uzamasın diyorm :D

kafora aka şahmat
01-07-2009, 04:11 PM
Saptı sapca kadar uzamasın diyorm :D

tmm uzatmıyalım kardeşim sago ii birisi ve bunun aksini inkar eden yalan solüodur:D:D:D:D:D

Malibu
01-07-2009, 04:12 PM
:D seven sever sevmeyen sevmez :D sen sevmene devam et :D

kafora aka şahmat
01-07-2009, 04:16 PM
:D seven sever sevmeyen sevmez :D sen sevmene devam et :D

tabi sevecem ya :D

Malibu
01-25-2009, 10:30 AM
Kasvaya cevir şu imzanıda malum yeni mahlas :D

Saygılar sevgiler...