![]() |
#1 |
![]() I'll seek you out, Yani, arayıp bulmak olacak Flay you alive Paylamak yaşıyorsun One more word and you won’t survive Bir kelime daha ve yaşayamaz olacak And I’m not scared of your stolen power Ve ben sizin çalıntı güç korkuyor değilim I see right through you any hour Ben sizin istediğiniz saat görmek I won’t soothe your pain Senin acı sakinleşmeyi won't I won’t ease your strain Ben gerginlik kolaylığı won't You’ll be waiting in vain Sen boşuna bekliyor olacak I got nothing for you to gain Hiçbir şey için kazanmak zorunda I’m taking it slow Bunu alarak yaşıyorum yavaş Feeding my flame Besleme benim alev Shuffling the cards of your game Oyun ve kartların dağıtılması And just in time Ve tam zamanında In the right place Doğru yerde Suddenly I will play my ace Birden benim as oynayacak I won’t soothe your pain Senin acı sakinleşmeyi won't I won’t ease your strain Ben gerginlik kolaylığı won't You’ll be waiting in vain Sen boşuna bekliyor olacak I got nothing for you to gain Hiçbir şey için kazanmak zorunda Eyes on fire Yanıyor Eyes Your spine is ablaze Senin alev alev bir omurga Felling any foe with my gaze Benim bakakalmak ile herhangi bir düşman Felling And just in time Ve tam zamanında In the right place Doğru yerde Steadily emerging with grace Istikrarlı bir zarafet ile ortaya çıkan Felling any foe with my gaze Benim bakakalmak ile herhangi bir düşman Felling Steadily emerging with grace Istikrarlı bir zarafet ile ortaya çıkan Felling any foe with my gaze Benim bakakalmak ile herhangi bir düşman Felling Steadily emerging with grace Istikrarlı bir zarafet ile ortaya çıkan |
|
![]() |
![]() |
![]() |