![]() |
#1 |
![]() Burası Türkiye - DehHanî
(Hayatı Bildiğini Sanan üç Beş Çapulcu Padişaha soytarılık Yapan Topçu Kendini Satmaya Devam Et Şaklaban! B*klu) Burası Türkiye yaramaz Sen Gibi Eziğe Rap Yap Beğendir Kendini Yöneticilik Yaptığın Siteye! Hayatı Çözdüğünü Söylüyorsun! O Zaman Oku! Çaba Göster Öğrenmeye! Kardeşlik Ülkesi Burası DüşmanLık Ötesi sınırımda DüşmanLık Size! Ve Sahtekar Hocalara Yaptığın Raple Benziyorsun Kocamış Karıya Saçmalığa Alkış Tutanlarda! Sersem Ceza Gibi K*lpa karaya At Sen olta! Kaç Kuruş Verirsen Ver Monta! Umrumdamı Sanıyorsun Yaşadığın Hayat! Giydiğin Daracık KotLa Aklındaki SınırLı Kota Kaç MegaBayt Benim Beynimde Kotasız GB hadi Hoplaa! Murad Diss Çaktı! Diye Yerinde ZıpLa! Hayatı Öğrenmeye Biraz Daha Çabala! [Sertlik Çözüm Değil Bizlerde! Ama Siz Gibi Bebelere Yaparız Ardınızdan Mezar Kazarız! işte Şimdi Geliyor Hayatın ÖnemLi Sırları hayatta gördünmü Saçdaki Kırları! Yaşadınmı! Dere Boyu Anıları! Kaç Gençlik Ordusunda Yer Aldın! Hatırlamadığını Söyle! Dövelim YutanLarı! Unutulan Sadece Bizler DeğiLiz ! Aynı Zamanda! Mucahit Gazileri Unutturamadılar Bana Geçmişteki Maazileri! Rapinde Calıntı Var! Dikkat Sahteker Hocası İyi NiyetLisi Kötüsü PisLİğini Tiskini Mizgini Azgını Caygını Komandoları! Ormandakileri! Hepsi Burda Türkiyede Kardeşi Düşmanı Şerefisizi Karı Kız Pazarlayanı! İt Kopuk Uyuşturucu Gizleyenleri! Şereflerini Hasiyetlerini Düşünmeyen Çakallar Girişimi! İyilik Dolu Kalbi Müslanlıktır Dini işte Sevdiğim! Mübarek Erişimi! Bak Dostum Burası Türkiye! Burdan Çıkış Yoook! Ya Mezarın Olacak Ya Hayatından Kopacak! sık Benimde Kafama Ok! Vahşisi Aslanı Kaplanı Kurdu Tilkisi Çakalı Bakkalı Şerefsizlikten Çıkış Yapan! İbneLik Oyun Yapanı Ardından Bön Bön Bakanı Kızlara Laf Atanı Şerefsizlikten Mapusta Yatanı! Sabah Uyandığında Kocasının Arkadaşının Yanında Bulunanı Duymuyorum Senin Uğlamanı Çek Dostum Hayattan Elini ayağını Bana Bırak Bu Tür Tavırları! Bilmiyorsunn Burası Türkiye!] Nakarat: Türkiye Can Ciğer ülke fakat Sizin Gibilere Gelmez Burası Adam Yemez Taşlarla Birlikte soyunu Ezmez! Ama Seninle Gezmez Gam Yüklü ülke Neşe Dolu Türkle Kardeş Gözüyle Bakan Kürtle! alay Eden Çakallık Sırrı! Sen Orda Kal Sevgilini DürtükLe! Not: Eski Bir Liriktir.. / Uzun Zamandır Yazmıyorum.. tekrar yazmaya niyetlendiğim için. Paylaşım Yapıyorum... İyi Yada Kötü Yorumlarınız Umrumda Değil.. Ama okurken Gözlerinizin Yorulmasına Sebep Olacak.. O Yüzden Okuyan Herkese Çok Teşekkürler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |