![]() |
#21 |
![]() inşş amaa arkadaşlar lütfenn desteklerinizii esirgemeyinn birazz daha çabalayalım biletlerr satılmıooo talepp azzzz
|
|
![]() |
![]() |
#22 |
Forum Acemisi
|
![]() gelen gelen abdulkadir napalım biz elimizden geleni yapmaya calışıyoruz çankırıda böyle bi organizasyon yapmak zor iş gelişmiş bi şehir değil bu party burda değilde ankara gibi büyük bi yerde filan olsaydı cafe full dolardı eminim burda imkanlar kısıtlı birazda ama yinede cok güzel olacak inanıyorum buna...
|
![]() |
![]() |
#23 |
Özel Üye
|
![]() çankırı gibi küçük biyerde olsa oranın dolması lazım.hani forumlarda rap için yaşıyoruz diye atıp tutanlar.nie sesleri çıkmıyor.ben çankırılı deilm ama ta istanbuldan cıkıp geliyorum sahneye cıkmaya.tek amacım çankırıda rap partisi var adam gibi ugrasalım die.mc arkadaslar emek veriolar sonucta,bu partiyi duzenleyenlerde emek verio.heryerde laf yapmak kolay arkadaslar.5ytl için partıye gelmessenızde sizin ayıbınız.sonra ilerde dersiniz çankırıda rap gelişmiyo die,bunun tek sorunlusu laf yapıp,işe gelince bi köşede susanlardır... aksini iddia eden partıye gelip,orda oldugnu destegıyle gosterır....
|
![]() |
![]() |
#25 |
Azimli Üye
|
![]() Açıkçası benim söyleyemediğim sözleri sevgili A'raf söylemiş sölemek istiyordum ama ayıptır sonra bu bize kalkmış akıl veriyor diye laflar çıkar diye söylemedim şimdi madem A'raf kardeşim söylemiş ona katıldığımı belirtmek istiyorum arkadaşlar bu forumlar da Çankırı'da Rap gelişmiyor falan filan diye inleyen insanlar var ama sesleri gerçekten bu parti süreci içerisinde çıkmadı ben A'rafı destekliyorum adam İstanbul'dan bu işten hiçbir çıkarı olmadığı halde geliyor yanında Hipo'yu getiriyor bu adamların hiçbir çıkarı yok hele Hipo nun Çankırı ile alakası yok şimdi bütün bunları düşünerek partiye gelip gelmeyeceğinizi birdaha gözden geçirmenizi istiyorum...
|
![]() |
![]() |
Etiketler |
2008, c3n, c3n clan, dream parti, egemen, ganymede, hipo, kaptan black, naturel cafe, parti, rapublix, riyazat, ustad pablo, Araf Yaren |