|
![]() |
Chanky Vs Joker The Pitt[OYLAMA] |
Anketimiz: Kim Daha İyi? | ![]() |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Biraz Erken OLdu sanırım Ama BöLe Daha Zevkli ![]() KoLay GeLsin GüzeL bi BattLe oLması DiLeğiyLe.. Dün,dündü bebeğim bugünse dünün yarını gibi öle değil mi zaten senin gibi kolpa biri Lakin herkesin konusduqu senin gibi Göt Biri LirikLerimi Göm Bi yerine Seçim Senin LaLe hala rap yapıosan bu iş bi bahane.. şahane Oynarken joker karşımda striptiz Biz geLirsek siz Gidersiniz Ses cıkartmaaya geldik Kaçınız karşı koyabileceksiniz?Demelisin Peace.. Tizz SesiyLe kayıtada giriyomuş Bu Çocuk Çocuk Gibi söz yazıyomuş Bu torun Özentisi oLduqun Adama Bi BakSen Yakışmıo Bari Özenmeyi Becer Lennnn Göm Beni Hadi VerSe'ünün Püff Noktasına Bi cLick cLuck Bu Bebeğin Tam Ortasına Ve kafasına Göre DeğiL Kerhane Ortamına göre Yaz SözLerini YayınLa yer6 SiteLerine Dibe Düşmüş hayallerin KaLelerinde Yıkık Tabi Kendini kandır Sen!Senin VerseLer yer6'nda Boş homie Loş Işıkda Dene Birazda ilham geLir BelKi Microfon senden Büyük Ezilme karşısında Yani Tribe Girmek istemiyorum Dengim DeiLsin KimiLerine Göre iyi OLabilirsin :P Ama Bana Göre emin ol SefiLsin.evet Eminim Sende Benim LirikLeri Gördüğünde Bana KefiLsin ![]() Konu Chanky tarafından (03-14-2010 Saat 12:24 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Bu sizde sorun oldu evet özeniyorum Sansar'a İmkanım vardı fakat dalmak istemedim arkadan Bu çocuk dediğin seni sözleriyle sarsa ya İşte o zaman kaçarsın arkana bile bakmadan 2 gün geciktik götün kalkmış ortada Haberlerin geliyor sana saplarım ortadan Finale ilerledikçe farkettim ki seviye düşüyor Joker the Pitt devam eder seviye düşü yok Chanky emo karışımı deli bir yaratık Sen converse'le gezerken ben kumar oynarım zar atıp Bir okudum da harbiden çocukça geldi satıları 1 hafta önceki kısa tartışmayı hatırlarım Hazmedemedin orada ama burada yolun sonu Şu durumda kaybedince diyet olmalı kolun Bu halimde yazıyorum sana ama sende yok saygı-selam Beni bir görsen şaşırırsın bu nasıl yazıyor iki kelam Çizgi film karakteri gibi sınırlıdır dünyaların Geçen gece gördüğüm ambulansta rüyalarım Belki de kurtardı beni dostlarımın duaları Emin ol en sağlam bombayı yuvana yuvarlarım !!!! Arkadaşlar geçirdiğim küçük bir trafik kazası yüzünden geç yazdım . Saygılar .... Konu hipnoz-x tarafından (03-14-2010 Saat 08:34 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() İmkanın Varsa Buyur Beklerim Arkamdan Arkamdan GeLene Kadar Dikkat Et Yeme Arkandan Bu sözLeri Kimden buLuyosun Bilmıorum Ama TınLamam Sen Git Biraz İlham Al Top Tarkandan Seviye Düşüşü Yok sen Düşde Görmüşsün Dün Gördüğün RüyadakiSin Aslında öLüsün Diri oLsanda Bi faydan Yok Millet Görsün Öten Papağan Gibisin YeminLe ÖdüLsün ![]() Emo Karışımı Demişsin Bi anlam Veremedim.. Ben Kundura biLe Giymedim Ama Emin oL converse Ne Bilmedim DiLdeyim Kimine Göre Evet HaberLerimde geLiodur sana KolPaLarLa uğraşmasak İstesem Daha Yazardım Nigga Tavan oLmuş Bu GötLere Vereyim Bi MArihuana DoğRuyu söLemek Gerekirse Sen onLardanda Adammışsın Hahaa Yanyana GeLemeden Yamyamca YamaLara Yamanmış PantoLonun Gibisin Delik Bi Kaç bi yeri var gaLiba dikkat Kıça Hava Girmesin Ben DeLiyim Evet! Ama SözLerimLe DeğiL Sadece 18-34 StyLe Bu böLe biLinSin Duyduqun Heryerde Her Yerde Ve moruk ol emin oL Her DiLde Saygıda Kusur yok Respect'de Deriz Yeri geLdiğinde Çizgi Film KarakterLerinden Benzettiğim Sadece Kendy(öle bişey gLb) EfendiLiğinin SınırLarını Geçme Laayyn Tikky VeLedin KeLamından Ne bekLerimKi 2 sini Getirsin yanyana Tantana Etme Moruk Kafan kaldırımın Ortasında Demek istediklerim Çok Daha Susucam ama Sapıtmasın Meydan KaLmasın kolpaya TeLe Takılmış Islak T-short Gibisin Yapıştın mı bırakmıosun Emo özentisi Rapin Efendisiyim Die Bi iddaamda yok LebLebi Tak Sen fuLL Cap'i Gangsta Özentisi Hani Bomban Nerde Göremedim Yoksa Attıqın KüçükLerinki Gibi Osuruk bombasımı bilemedim? Doğruyu sölemek Gerekirse En SağLamıydı Eminim bok Konkusundan Geçilmio Aynı Verse'Lerin Gibi.. Geçmiş OLsun Kardeşim bu Arada üzüLdüm.AciL ŞifaLar.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Evet gangsta özentisiyim yani hayatım ritm Bana sürekli kolpa demişsin ama haline baktım bitik Bu sözlerin salladığım yumruklarla oluşmuş bi tik Bugüne kadar geldim önümdeki köstebekleri çizip Yanlış anlama ben de severim underground'ı Seni de şimdi adam sandım bir anlık Her bir hücrene konser veririm haberin olmaz Kendini tatmin edemedin heralde istiyorsun habire dolmak Bulaşmakla hata yaptın benim gibi çocuklar biraz deli Seni öldürürüm ve her gün polisten dayak yerim Biliyorum düşününce elbet biraz korktun Biz de geçtik bu yollardan hasımlar çoktu Benden büyüksün belki ama daha tecrübeliyim Uyarı geldi şu an beynimde tercümelisin Başarı yakalaman için biraz sokaklarda dolaş Hayatla iç içe ol zübbe gibi gezmek kolay Bombamdan bahsetmişsin hasımlar yakında görecek Napalmden ateş verilince bütün hasımlar ölecek Baktımda biraz balıksın bu da Joker'in oltası İstanbul'da gördüğünde 1 hafta korkasın Demişler yine bana Joker'in götü kalkık Sinirlendim biraz başladım öldürmeye söküp tartıp . 1 aya kadar ateş dökeceğim etrafınıza kanatıp da Kendinize sokacaksınız akrep görünümlü yaratıklar Sağolasın kardeş eyvallah ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() tamam kanka sağol ![]() ![]() |