![]() |
#1 |
![]() bak moruk seni bekledim bana diss yazman için 2 gün oldu hala neden diss imi çekmedin wack oldu dersin ben bunu bilirim fazla konuşma sakın yoksa agzına v..rim elerim sözlerimi, yazarım kağıt a sen daha dünkü boksun fazla konuşma kolpa işte bu chanky doğuştan bir fırlama anestesi nin kurşunu bu, hadi saklan annenin ardına ard arda verdim coşkuyu ve kazdım senin kuyunu beni iyi tanı moruq anestesi tam bir susturucu kusturucu kelimeleri seninkilerse si..k battle admini sana diss koyduysa anestesi, sen bileceksin haddini... Konu Malibu tarafından (03-06-2010 Saat 08:17 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Moruk 2gündür beni bekledin ve yazabilidğin bu mu ? NormaLde Sıcak kanlıyımdır dostça yaklaşırım iyidir huyum Arkamdan Hava atarcasına ilk sen yazıosan benim değil senin kazılır kuyun .) Rapde Asabiyim BattLeDa İse Çok Pistir Huyum.. Kafa dumanlıydı Biraz yazmak istemedim Kendimi TopLayınca Lyricleri Diziverdim KaLp kırmak Huyum DeqiL Ama Kafada 1.yim ![]() Kaskını Tak Yoksa Oynar o Küçük Beynin.. Zararın neresinden dönersen Kardır.. Sen Yazdıqın VerseLerde Kendini Kandır.. Çocuklukda kaldııqın FiLmLeri Başa SarDır. Zincire BağLanmış İt Gibi Anca HavLa Sonra Zinciri Kopar ve SaLdır.. GüLüyorum haLine Be ! Ve Yazdıqın SözLere Küçükken Duyardım böLe Gider YaparLardı Sokakda BirbirLerine Şimdi Ortam Değişti SallamaLar Ve Kelebekler ÇepLerde Benim,Rapim kaLdı Tek SiLahım Oda Senin Beynine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aktif Üye
|
![]() hava attıgım felan yok seni bekledim yazmadın napalım insanlık hali benden korktun sandım anladım tamam chanky anladım sen bi asalak kolpasın benim ğözümde bir ölüsün ve haliyle morktasın kafan dumanlı olur tabi , çünkü anestesi karşındaki kendini toparlamışsın ama ben begenmedim bu halini ruh halini lyrici ne dökte ğörsün burda ahali yazdıgın sözler çok saçma gel bide ğör benimkileri ben zarar etmedim zarar eden burda sensin anestesi koysun sana chanky sesin kesilsin esirsin benim sözlerimde chanky bu batlle de hapissin gösterdin herkese kendini sen tam bir eziksin bana değil ğül kendine bu sözlerim tam sana ğöre küçükken çok koymuşlar sana yansımış o ğününden buğününe sallama beline değil yakışır taa ğ.tüne dogru senin rap in geride kaldı benim yazdıklarıma ğöre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Ruh Halim LirikLerime Döksem Psikopatlaşır o ahali AptaLca sözLer duyuyorum Sinek VızzLasa Daha iyi sen kimsin ki beni Ezmeye çaLışıyosun Karşındaki Chanky Haddini BiLmiyosun Homie! Kasıkdan Dize Kadar oLanı sokmam Rahat ol ![]() Satır Başından Satır sonuna Kadar Girer Ayık oL! Çok konusursan Girecek eminim Bu koL YoL Almadan,yol veremezsin! tıkanır o yol.Emin oL! cLick CLick Beynine seLam SöLe Beyine Rahat Duramazsın Ben aLırsam DizginLeri eLime.. Al bunu koy beynine Koyucam Bi yerine Sen geLirken ben Gidiodum Sor O ahaline .) koLpadan Başka Lafın Yok Nigga..Yada kelime Haznen Yok gaLiba Kadının Değill Erkeğin Orospusundan KorkmaLısın bunu Anla Kusura bakma!LAfım Sana;Sakın ağLama haa, Koca kafa ![]() Bu LafLarımı Yediremezsen Kendine Git Annenin Kucağında ağLa! G hrfLerini SöLeyemion gaLiba Bari Yansıtma kLavyene Zaten Bokdan LirikLer Daha da düşürme Derine Yerine geLecek Adam Çok YaLakanda bol Tabi. Ama BöLe Bi Adamın İtinden Ne bekLenirKi? Tribimiz Var Her Satırda Emin oL Bu CLanca Farkımıız Yaz GeL SözLeri Bokdan ve Sen Kolpasın Nigga Emin oL Seenin Gibi Rahat koltukda da DeqiLim KaLdırımın Üstünde Verse Yazmaya çaLışan DeLinin Tekiyim! Eminim CLanın Sana verecek Bütün oyLarı UmRumda DeğiL 3.Tur,Sen Ve ToyLarın Hepsini Kastedmiyorum Bazıları Var işde 1.60 boyLarı ![]() Zıpladığın yataqınLa Eş değersin Gacır Gucur Edio senin Gibi YayLarı.. |
![]() |
![]() |
![]() |