![]() |
#1 |
![]() Bak simdi sözlerim can alıcı sen bu işte boş aylak avcı kinini üzerime kus neye yarar yıkarım ve geçer kendine göre al karar beni basit bir rakip gör basitsem sanane bundan sen rapin palyaçosu bense holigan sesimi duymaktan bıktın biliyorum ama sen kaşındın anlıyonmu ? yaptığın 1-2 işi anlatırken verirsin herzaman ihtişam gösterişi seviyosun g*tün kalkmış anlıyom seni layn Rapinde çivisi çıkmış bol pantolon giyen herkes rapci ilk darbemde yere düştün ve sarsıldın sokaktaki p*çlerin dalgası yağmuruna kapıldın sen boş sözlerinin forumlarda avukatlığını yaptın ve busefer sert bir kayaya çarptın sözlerinin saçma olduğunu 18yer6 dahil herkes anladı biraz ansiklopedi karıştır ve bana söz yaz,daha önce bir çok kişi karşımda afalladı başlangıç olsn =) başarılar vuslat =) Konu Malibu tarafından (03-06-2010 Saat 08:16 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]() 10 yaşındaydım bu boka başladım Sokaktaydım sen gibileri haşladım Hiç bi zaman yüksekten bakmadım G*t kadar beynin olsa anlardın 12 yaşımda sokakta izmarit topladım Yaptıklarımı bilsen bunları yazmazdın Kaç kere karakola suçlu olarak uğradın Senin kuşun ötmezken ben ota başladım Aşırı kızdım çünkü harbi damarıma bastın asıl Sen rapçillik oynarken bol takılıp Moruk ben gelip şehrinde sahneye cıktım! Diyebilirsin iyice abarttın fazla salladın Sorabilirsin çevreme hiçbirşeyi saklamadım Neysem ortada bende meydanda O kadar iddalıysan gelde kafamı kırsana? Konu Malibu tarafından (03-04-2010 Saat 08:15 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() 10 yaşındayken bu boka başlamış sokakda benim gibileri haşlamış boş lafların ve sen tam bi kaltaksın bana bu boş sözleri yazarken çok düşünmüşsün anladım 12 yaşında sen izmarit toplamışsın,bense sokak aralarında bali çekenlerdendim yaptıklarını biliyorum veya bilmiyorum sorsana bi s*kimdemi sözlerinden anlıyorum kuyruk sokumuna giren acıyı senin ilacın bende 1 gece bekliyorum bitch Şaka değil evet adresim ankara/gazi mahallesi sen rapin gereksiz evrağısın sözlerinse bence çok basit,biraz kendini geliştir toy salladığını düşünmüyorum çünkü sallıyosun bunu tek düşenen ben değilim eminim okuyan herkes böyle diyor anlıyomusun kasma bukadar oyun sadece bu tamam bitiriyorum ama sen okadar hevesliysen ankaraya bekliyorum Konu ƒυякαη tarafından (03-05-2010 Saat 05:57 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]() Diyorsunda sikimde mi o zaman ne bu kinin nedeni Yaptıklarımı yap da gel,öyle götümü indirirsin belki İndireceğin tek şey var oda sana kalkan yarr.k yanki Kes tekrarımı yapmayı s*kden a*ı yanmış papağan gibi. Bakıyorum da gay arıyorsun, kendine kafa dengi? Moruk yanlış kapıdasın, ısrar etme s*kmem seni. Sokakta bi tarafını satan o*rsbularda olunca, rapci Bizim sokaklarımız farklı ,otobana dönde bırakma işini. Eceli gelen it misali cami duvarı mı sandın beni homie, sen benim en fazla ezebilirsin gölgemi Topla hayallerinde de dediğim gibi ,iyi dinle zenci Sütyenden taşanların gibi oturtamıyorsun ritmi. Babandan izin alıpta eline alabiliyor musun baliyi Ortamına sokim, tabi ki esrarı,görürsün ebeni. Polisleri arayın ben kankayım çağırın aynasızları. Ben kalkmadan tahta oturanın yakarım canını. İlk dissin de saçmalıktı gördük yaptığın atarı Sokakta tek gezmezdim biraz korkum olsaydı Denyo! gider yapıp mahallene çağırılmaz lan ayı Bildiğin gibi değil ,geleceksin yapıyorsan atarı Eyvallah.. Konu Malibu tarafından (03-06-2010 Saat 12:21 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |