|
![]() |
Fuchs ft. Sansar Salvo - Öldü Sanma [Video Klip] |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Türkiye´nin en büyük Rapçilerin´den biri olan Fuchs´tan Selam adlı solo albüm haftaya tüm müzik marketlerde.Nefret ve İstanbul Attack gruplarındaki performansının ardından Akbank ,Çılgın Dersane ,Çılgın Dersane Kampta ve Tüm zamanların en çok izlenen filmi olan Recep İvedik ile ismini sıkça duyuran Fuchs şimdi Selam adlı solo albüm´ünü gelen yoğun ilgiden dolayı önümüzdeki hafta Türkiye´de ve tüm dünyada ONAİR firmasından bandrollü olarak piyasaya çıkartıyor. Başta D&R ve tüm müzik marketlerde yerini alacak olan bu albüm için Tüm rap camiasını ilgilendirecek büyük bir sürpriz hazırlandı.Uzun zamandır beklenen Nefret albümünün sinyalini bu albümde bizlere veren Ceza ve Fuchs birlikte yıllar sonra ilk defa yeni bir parça ile karşımıza çıkıyor.´Nefret Geri Geliyor´ adlı parça şimdiden tüm Nefret dinleyenlerinin merak konusu. Fuchs bu albümde bir çok ilk olacağını ve albüm çıkınca bunu anlıyacağımızı söylüyor. Şu an için gizemini korumakta. Albüm toplam 20 parçadan oluşumakta. Albümde birbirinden önemli Türkçe rap sanatçıları kendisine eşlik etmiş. İlk klibini PİSLİCK sponsorluğunda ´Öldü Sanma´ adlı parçaya kendi mahalesinde çeken Fuchs´a bu parçada Sansar Salvo eşlik etmiştir. Haftaya çıkacak olan Fuchs "Selam" adlı albümün içinde bu video klip de yer alacak. Albüm için yapılacak olan ilk özel basımda albümü alan tüm Fuchs dinleyenlerine özel kartoneti ve Fuchs posteri hediye edilecek. Fuchs albümün içindeki "Selam" bölümüne alışılmışın dışında bir "Selam" bölümü olarak hazırlamış ve kendisini dinleyenlere özel bir sesleniş yapmış. Sizlere Pislick ayrıcalığı ile Fuchs ft. Sansar Salvo "Öldü Sanma" klibini hediye ediyoruz! Fuchs & Sansar Salvo - Öldü Sanma [ Video Klip - İNDİR] Fuchs ft. Sansar Salvo - Öldü Sanma [ Video Klip ] Fuchs ft. Sansar Salvo - Öldü Sanma [ mp3 ] ![]() Yüksek kalitede indirmek için TIKLA ![]() Fuchs, Selam albümünün ilk klibini Sansar Salvo ile beraber yaptığı "Öldü Sanma" parçasına çekti. Pislick'in sponsorluğunda çekilen klip çok kısa bir süre sonra tüm müzik kanallarında! Yaklaşık 6-7 saat süren çekimler, zorlu hava koşulları ve bir takım aksiliklere rağmen başarıyla tamamlandı. Klibin yönetmenliğini hiphop camiasının en eski ve önemli isimlerinden biri olan Erdener YILDIZ gerçekleştirdi. Çok kısa bir süre sonra izleyebileceğiniz bu klibe ait çekim arkası görüntülerini aşağıda görebilirsiniz. ![]() Fuchs Nakarat : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben buradayım çeneni kapat x2 Sansar Verse : Yeni nesilim iyi besili Birçok çete üyesiyim hadi gezelim Rakibim ezeli olamaz çünkü ezerim Eceli gelen ezeli tanıdın mı güzelim Bakırköy gibi Kadıköy gibi (yıktık yıktık) yıktık köprüleri Yardık denizi kumda el izim Kardeşlerim büyüyorken tıkanır genizi 34 e trafik 34 e korna 34te terör her yerde bomba Ve kanlar dinmedi sokaklarımda Çünkü benim meclis hala en ala Yok yolu deli kadın eğ belini Gel beri gidelim eğil el verilir Doktorun avukatı fame elimin kiri Dre ile feat atan game gibiyim.. Fuchs Nakarat : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben buradayım çeneni kapat x2 Fuchs Verse : Yalnızlığa attığın kelepçelerinle boğul Sana uzatılan elleri kır gitsin be oğul Kuş misali öttün kulakların içi delik Başını hiç dik tutamadın ki sen hep öne eğik Yürüdüğün caddeler yıllardır çok sessiz Kırılan köprüleri düşürmeden üstüne binaları da yık gitsin bitsin İsteyenler var rüyaların kabusa dönüşecek bu kesin, Kesin emin olansa benim kalbim Bu rap bitmez oğlum sensizde yürür Nefret geri geldiğinde düşmanlar ölür Zannetme ki böyle geçer seninle bir ömür Elbet bir gün bir yer bir zamanda Seninle konuşmadan da hallederiz bunu Dost düşman karışmaz fark etmez oğlum Sonunda sana geliyorum hadi anla .. Fuchs Nakarat : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben buradayım çeneni kapat x2 Konu Malibu tarafından (01-24-2009 Saat 11:03 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]() Hacı aldıgın siteden İzleyemeyenler için alternatif link kısa bir süre sonra eklenecektir. yazısını silseydin yada aşşagıda alternatif link vardı onuda ekleseydin bari ![]() ![]() Sansar Salvo ve fuchs cok güzel bi parça çıkarmışlar ortaya klipde başka bi güzel olmuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]() Buda Sözleri ![]() ![]() Fuchs Nakarat : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben buradayım çeneni kapat x2 Sansar Verse : Yeni nesilim iyi besili Birçok çete üyesiyim hadi gezelim Rakibim ezeli olamaz çünkü ezerim Eceli gelen ezeli tanıdın mı güzelim Bakırköy gibi Kadıköy gibi (yıktık yıktık) yıktık köprüleri Yardık denizi kumda el izim Kardeşlerim büyüyorken tıkanır genizi 34 e trafik 34 e korna 34te terör her yerde bomba Ve kanlar dinmedi sokaklarımda Çünkü benim meclis hala en ala Yok yolu deli kadın eğ belini Gel beri gidelim eğil el verilir Doktorun avukatı fame elimin kiri Dre ile feat atan game gibiyim.. Fuchs Nakarat : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben buradayım çeneni kapat x2 Fuchs Verse : Yalnızlığa attığın kelepçelerinle boğul Sana uzatılan elleri kır gitsin be oğul Kuş misali öttün kulakların içi delik Başını hiç dik tutamadın ki sen hep öne eğik Yürüdüğün caddeler yıllardır çok sessiz Kırılan köprüleri düşürmeden üstüne binaları da yık gitsin bitsin İsteyenler var rüyaların kabusa dönüşecek bu kesin, Kesin emin olansa benim kalbim Bu rap bitmez oğlum sensizde yürür Nefret geri geldiğinde düşmanlar ölür Zannetme ki böyle geçer seninle bir ömür Elbet bir gün bir yer bir zamanda Seninle konuşmadan da hallederiz bunu Dost düşman karışmaz fark etmez oğlum Sonunda sana geliyorum hadi anla .. Fuchs Nakarat : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben buradayım çeneni kapat x2 |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
fuchs, fuchs klipleri, selam, Sansar Salvo Klipleri, Sansar Salvo |