![]() |
#1 |
![]() www.myspace.com/gift93 new track online... hazmedemem olanları olup bitti bilemem fazla söze gerek yok tetik sende çek yeniden senle ben mesafe farkı yok vardı eskiden yoruldum bir hayli ama görme beni diyemem yeni biri girdi şimdi aklım karma karışık düşünceler sunar şık ama olmam ki ben aşık artık geç kaldın sevgilim önemli değildir sevmek değer vermemek benzeri önlemsiz ölmek kaç bakalım buralardan nereye kadar kaçarsın kaç kurtar kendini desemde kötüye saparsın ne yani delirmezsin merak etme bebeğim dengesi bozuk bi deli var zaten oda benliğim gözlerim akıp gider sözlerim panzehir rüyalara sarma bu sana acı verir umudumu kırma yücelik sende değil gift benle gelir gidenler iyi bilir delirdim.! benden amansızca kaçma ![]() gerildim.. düşünceler çok saçma.!! değilsinNnNnN ' sen ' benim yanımda ruh sağlığım beynimle büyük savaşta gökyüzüne bulut olsam yanlızlığA düşlerim uzak ah gülüşler de bi tuzak varrr artık kim iyi kim kötü secemiyorum bile bunu da bile bile yürüyorum yolumdaki engeller geride kaldı kalbimdeki ise yeni yepyeni artılarla karardı iyice napabilirim boktan dünya satsan kaç kuruş ederkine dostluklar azaldı sevgiler yaşardı tabi sevgi değil bel altı düşünceler bunlar kim kanardı . kim kaldıki adam akıllı seven yol gösterip o yolda birlikte ilerleyen oufff mazide kaldı herşey mazide kaldı gülüşler mazide kaldı emekler maziki ne mazi simdiki ise herkezdeki yedekler. gölgem düşse karanlığa yine yanlız kalamam düşler bitse uyanınca kabusumla dolamam yollar kesilse bile çözüm yolu bulamam her son bir başlangıçtır bunu asla unutmam delirdim.! benden amansızca kaçma ![]() gerildim.. düşünceler çok saçma.!! değilsinNnNnN ' sen ' benim yanımda ruh sağlığım beynimle büyük savaşta bababaşbaşa papapanç atan dididilimde kalmadı derman sasasanmaki öleceğim ben ruhum yansa kalan gigigift varrr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Acemisi
|
![]() bababaşbaşa papapanç atan dididilimde kalmadı derman sasasanmaki öleceğim ben ruhum yansa kalan gigigift varrr Aaa aa aa aall lahına kukukurbaaaabaababn qibi olmuş hani çıktıydı ya yetenek sizsiniz de |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Malibu : Hipnoz-x yorumunu beğendi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni üye
|
![]() http://www.facebook.com/pages/G-I-F-T/109545882411242 Desteklerinizi bekliyoruz.. Saygılar ![]() Konu gamze0 tarafından (01-04-2011 Saat 04:57 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: GifT |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() de de de de destek ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |