![]() |
#1 |
![]() uzun bir aradan sonra sitemizdeki arkadaşlarımızı tanımaya başlıyoruz ve bu haftaki kurban hevol ![]() GENEL SORULAR Adını ve Soyadınız: Yaşınız: Boyunuz: Kilonuz: Medeni Haliniz: Hobileriniz: Fobileriniz: Nerelisiniz: Okul yada iş durumunuz : RAP HAKKINDA -Rap’e olan ilgin ne zaman ve nasıl başladı -Break Dance Mc’lik DJ’lik Writer’lık hangisi daha cok ılgını cekıyor neden ? -Çankırı’da hiphop nasıl sence -Neden Rap -Rap’de sevdiğin isimler kimlerdir -Rap’de idolün kimdir ? -Hiphop hakkında artı olarak bizlere söylemek istediğin bişr şey: SIRF MERAKTAN 1. Saat Kaç: 2. Hangi dizileri seyredersin: 3. 18YER6'dan kimi en çok begeniyorsun: 4. En çok neyi seversin: 5. Hayatınızda özel biri var mı / Evlimisiniz: 6. Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın: 7. Aşk Acısı Çektinizmi: 8. Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz: 9. Resim Yapmayı severmisiniz: 10. Sizce aşk nedir: 11. En çok ne yapmak hoşunuza gider: 12. Duygusalmısınız: 13.Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı): 14. Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı: 15. Alış veriş Yapmayı severmisiniz: 16. Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz: 17. Tuttuğun takım? 18. En büyük takıntın nedir? 19. En büyük hayalin? 20. Giyim tarzın? 21. En istikrarlı olduğun konu nedir? 22. En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? 23. Nasil bir Kisilige sahibsiniz? 24. En sevdiğin renk ? 25. Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? 26. En sevdigin sarki hangisi? Neden ? 27. En sevdiğin yazar ve kitap? 28. En beğendiğin film ve aktör/aktrist? 29. Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin? 30. Sevdiğin için neleri göze alırsın? 31. Bir gününüz nasıl geçiyor? 32. Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın... 33. Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? 34. Yaptığın en büyük çılgınlık? 35.Bugünlerde en çok duyduğun söz? 36. Sıkıldın mı sorulardan: 37. Evde yokluğunu hissettiğin şey? 38. Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? 39. Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? 40. Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? 41. Şu an olmasını istediğin birşey? 42. Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? 43.Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? 43. İzlemekten aaaif aldığın tv programları? 44. Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? 45. Aşk herşeyi affeder mi? 46. Karşı cinste hoşlandığın tip ? 47. Karşı cinste aradığın özellikler? 48. Benzetildiğin biri varmı? 49. Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? Aşk: Sevgi: Hayat: Dostluk: Para: Ölüm: İş: 18yer6: 50. Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? 51. Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazarmısın? 52. Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) 53. Ne kadardır 18YER6 ailesinin içindesiniz ? 54. Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? 55. Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? 56. Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? 57. Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? 58. Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? 59. Forumda seni en fazla üzen olay? 60. Forumda seni en mutlu eden olay? 61. Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? 62. Yöneticilerden bir rican var mı? 63. Şu an “Ah bir elime geçse “ dediğin kişi kim (forumdan): 64. Forumdaki üyelere bir şarkı eder misin: 65. Annenden en son ne zaman dayak yedin niçin : 66. Şu anda saat kaç : 67. Sigara , alkol kullanıyor musun : 68. Böcüklerden korkarmısın : 69. Kdv gereklimi sence : 70. Fatih Ürek mi Ajdar mı ? neden ? : 71. Nasılsın şu anki suraf ifadeni anlatan bir smiley koysana: 72. İsmail Yk – Allah Belanı Versin şarkısı hakkındaki düşüncelerin nelerdir: 73. Hafta kurbanı olmak nasıl bir duygu: 74. Takma adın: 75. Başka soru istermisin yoksa bu kadarı yeterlimi: 76. Hangi konuda güçlüsün: 77. Hangi konuda zayıfsın: 78. Bir kaşık suda boğmak istediğin kişikim neden: 79. En iyi arkadaşın sana havalı derse tepkin ne olur: 80. Nickinin anlamı ne: 81. Nickini değiştirsen yenisi ne olur: 82. Düğünlerde oynarmısın: 83. Enteresan ne demek: 84. Seni ağlatan şarkı varmı varsa nedir 85. Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcıyacağın yer ?: 86. Neden 87. Niçin 89. ayriyeten belirmek istediğin şeyler warsa yaz please |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Foruma Isınan Üye
|
![]() GENEL SORULAR Adını ve Soyadınız: Ahmet Burak Şimşek Yaşınız: 18 Boyunuz: 1.69 Kilonuz:56 Medeni Haliniz: bekar Hobileriniz:kıtab okumak köpekler tag atmak vs Fobileriniz: kedı ve bocekler Nerelisiniz: çankırı Okul yada iş durumunuz : okul RAP HAKKINDA -Rap’e olan ilgin ne zaman ve nasıl başladı : lıseye gectıgımde basladı bole zaten duyuyodum bı de clan kurulunca hersey tamamlandı oturdu ve bırden bole oldum ısın ıcıne gırdım -Break Dance Mc’lik DJ’lik Writer’lık hangisi daha cok ılgını cekıyor neden ? : writerlik tabi ![]() -Çankırı’da hiphop nasıl sence : berbat ama ıyı bı yere getırmek ıcın cabalıoruz ve gelısecegıne ınanıorum -Neden Rap : bole asilik hanı haykırıs oldugu ıcın bu da benım ıc dunyamı yansıtıoo -Rap’de sevdiğin isimler kimlerdir : pit10 sansar ama genelde ayrım yapmam herkesi dinlerim ![]() -Rap’de idolün kimdir ? rapde bı ıdolum yokta wrıterlıktaa ıdolum turbo -Hiphop hakkında artı olarak bizlere söylemek istediğin bişr şey: sevdiğim tarz anlayış ![]() SIRF MERAKTAN 1. Saat Kaç: 17:24 2. Hangi dizileri seyredersin: arka sıradakiler kurtlar vadisi vs 3. 18YER6'dan kimi en çok begeniyorsun: kendimi ![]() 4. En çok neyi seversin: insanları 5. Hayatınızda özel biri var mı / Evlimisiniz: var evli değilim ama 6. Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın: sevdıgımı alıyım yeterlı ![]() 7. Aşk Acısı Çektinizmi: cektim çooooook 8. Sevdiğin için çiğ tavuk yermisin ? : yerim herhalde ![]() 9. Resim Yapmayı severmisiniz: evet bı cok karakalem yabmıstım onceden ve hala calısıroum 10. Sizce aşk nedir: bilmem cevabını bulursam size söylerim 11. En çok ne yapmak hoşunuza gider: graffiti 12. Duygusalmısınız: evet ama acımam hiçbir zaman nefret ettim mi tam ederim ![]() 13.Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı): okurum su anda 'gormedım duymadım bılmıorum' adlı kıtabı okuorum 14. Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı: severım pıtbull beslerız clan olarak 15. Alış veriş Yapmayı severmisiniz: severim param oldukça ihtiyacım olanı alırım abartmam 16. Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz: sosyalım severim insanları dedim ya 17. Tuttuğun takım? çankırı belediye spor ![]() 18. En büyük takıntın nedir? kıskannç olmam 19. En büyük hayalin? öyle büyük bir hayalim yok ![]() 20. Giyim tarzın? spor gıyınırım genellıkle 21. En istikrarlı olduğun konu nedir? graffiti 22. En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? kuralcıyım en begendıgım beğenmediğim yok huyum yok 23. Nasil bir Kisilige sahibsiniz? ii bı kısılıge brı bı sey yabmadıktan sonra herkese karsı iiyim 24. En sevdiğin renk ? siyah 25. Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? halk müziği ve rap 26. En sevdigin sarki hangisi? Neden ? arif sağ, mahsuni şerif rap olarakta pit10 sansar sago vs vs hepsini dinlerim sonuçta emek harcanıyor 27. en sevdiğin kitap? okudugum kıtabları sevmısımdır aralarında oranlama yabmadım hıc 28. En beğendiğin film ve aktör/aktrist? arog cem yılmaz 29. Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin? ay lav yuu sevdiğim biri var ![]() 30. Sevdiğin için neleri göze alırsın? herşeyi 31. Bir gününüz nasıl geçiyor? ramazanda oldugumuzdan dolayı gece sabaha kadar nette takılııorum gunduzlerı de ıftara kdar yatıorum 32. Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın... : evden dısarı cıkarım studyoya gıder orda takılırım full 33. Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? kin tutmam kolayda bağışlamam eğer haklıysam 34. Yaptığın en büyük çılgınlık? bilmiyorum ![]() 35.sorular nasıl? güzel 36. Sıkıldın mı sorulardan: hayır 37. Evde yokluğunu hissettiğin şey? evde herşey tam ![]() 38. Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? bılmem o zmn da hat falan yapardım herhalde 39. Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? .... 40. Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? graffiti ıllegal yabınca sarıoda yakalanınca kotu oluo 41. Şu an olmasını istediğin birşey? sevgılım yanımda olsun bıde sole bol bol calısma yabmak durmadan 42. Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? 43.Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? 43. İzlemekten aaaif aldığın tv programları? 44. Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? 45. Aşk herşeyi affeder mi? hee affeder 46. Karşı cinste hoşlandığın tip ? sevdıgım var onuda acıklamam ![]() 47. Karşı cinste aradığın özellikler? gerenk yok cok ozel bunlar 48. Benzetildiğin biri varmı? yok ben tekım dunyada 49. Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? Aşk:mutlu olurum Sevgi: mutlu olurum Hayat: yasıoruz ıste ![]() Dostluk: onemlı bı kavram Para: ooo cok onemlı para esıttır huzur Ölüm ![]() İş: ıstedıgım her ısı yabarım 18yer6: ![]() ![]() 50. Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? 51. Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazarmısın? hayat ya yasarım sıstemlı calısırım falan ıste 52. Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) eceii 53. Ne kadardır 18YER6 ailesinin içindesiniz ? baya oldu sanırım 54. Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? graffiti 55. Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? hergun kesın gırerım 56. Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? ----- 57. Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? atakan kolpasıı 58. Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? herkesle ii anlasırım ayrım yabmam 59. Forumda seni en fazla üzen olay? atakanın mılletı kandırması 60. Forumda seni en mutlu eden olay? atakanın calıntılarını ıspet etmemız ![]() ![]() 61. Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? en iisi oluruz ıns 62. Yöneticilerden bir rican var mı? respeckt 63. Şu an “Ah bir elime geçse “ dediğin kişi kim (forumdan):yok o kadar 64. Forumdaki üyelere bir şarkı eder misin:??? 65. Annenden en son ne zaman dayak yedin niçin :yemedım hıc 66. Şu anda saat kaç :20;23 67. Sigara , alkol kullanıyor musun :evet 68. Böcüklerden korkarmısın :nefret ederım 69. Kdv gereklimi sence :yaa gereksızz sıkılmaya basladım 70. Fatih Ürek mi Ajdar mı ? neden ? :bulent ersoy 71. Nasılsın şu anki suraf ifadeni anlatan bir smiley koysana ![]() 72. İsmail Yk – Allah Belanı Versin şarkısı hakkındaki düşüncelerin nelerdir:su an hak verıorum onada bole bı sey yabtınız mı 73. Hafta kurbanı olmak nasıl bir duygu:sardı:d 74. Takma adın:hevol 75. Başka soru istermisin yoksa bu kadarı yeterlimi:yeter yaa :d 76. Hangi konuda güçlüsün:graffiti 77. Hangi konuda zayıfsın:duygusalım 78. Bir kaşık suda boğmak istediğin kişikim neden:gec 79. En iyi arkadaşın sana havalı derse tepkin ne olur:demez ![]() 80. Nickinin anlamı ne:kardeslık barıs arkadas 81. Nickini değiştirsen yenisi ne olur:dusunmedım hıc 82. Düğünlerde oynarmısın: yok bea ![]() 83. Enteresan ne demek:sussss 84. Seni ağlatan şarkı varmı varsa nediryok 85. Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcıyacağın yer ?:eglence 86. Neden 87. Niçin 89. ayriyeten belirmek istediğin şeyler warsa yaz please:sorular cok abartılı bn bunu bı roportaj gıbı sanıodum bnı kandırdınız yabancı bırıne bu soruları sorarsanız cok pıs sover haberınzz olsun hepınızı sevıyorumm C3N HEVOL Konu c3n.hevol tarafından (09-10-2009 Saat 08:26 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |