![]() |
#1 |
![]() GENEL SORULAR Adını ve Soyadınız: Yaşınız: Boyunuz: Kilonuz: Medeni Haliniz: Hobileriniz: Fobileriniz: Nerelisiniz: Okul yada iş durumunuz : RAP HAKKINDA -Rap’e olan ilgin ne zaman ve nasıl başladı -Break Dance Mc’lik DJ’lik Writer’lık hangisi daha cok ılgını cekıyor neden ? -Çankırı’da hiphop nasıl sence -Neden Rap -Rap’de sevdiğin isimler kimlerdir -Rap’de idolün kimdir ? -Hiphop hakkında artı olarak bizlere söylemek istediğin bişr şey: -neden arabesk rap ![]() SIRF MERAKTAN 1. Saat Kaç: 2. Hangi dizileri seyredersin: 3. 18YER6'dan kimi en çok begeniyorsun: 4. En çok neyi seversin: 5. Hayatınızda özel biri var mı / Evlimisiniz: 6. Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın: 7. Aşk Acısı Çektinizmi: 8. Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz: 9. Resim Yapmayı severmisiniz: 10. Sizce aşk nedir: 11. En çok ne yapmak hoşunuza gider: 12. Duygusalmısınız: 13.Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı): 14. Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı: 15. Alış veriş Yapmayı severmisiniz: 16. Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz: 17. Tuttuğun takım? 18. En büyük takıntın nedir? 19. En büyük hayalin? 20. Giyim tarzın? 21. En istikrarlı olduğun konu nedir? 22. En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? 23. Nasil bir Kisilige sahibsiniz? 24. En sevdiğin renk ? 25. Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? 26. En sevdigin sarki hangisi? Neden ? 27. En sevdiğin yazar ve kitap? 28. En beğendiğin film ve aktör/aktrist? 29. Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin? 30. Sevdiğin için neleri göze alırsın? 31. Bir gününüz nasıl geçiyor? 32. Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın... 33. Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? 34. Yaptığın en büyük çılgınlık? 35.Bugünlerde en çok duyduğun söz? 36. Sıkıldın mı sorulardan: 37. Evde yokluğunu hissettiğin şey? 38. Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? 39. Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? 40. Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? 41. Şu an olmasını istediğin birşey? 42. Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? 43.Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? 43. İzlemekten aaaif aldığın tv programları? 44. Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? 45. Aşk herşeyi affeder mi? 46. Karşı cinste hoşlandığın tip ? 47. Karşı cinste aradığın özellikler? 48. Benzetildiğin biri varmı? 49. Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? Aşk: Sevgi: Hayat: Dostluk: Para: Ölüm: İş: 18yer6: 50. Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? 51. Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazarmısın? 52. Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) 53. Ne kadardır 18YER6 ailesinin içindesiniz ? 54. Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? 55. Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? 56. Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? 57. Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? 58. Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? 59. Forumda seni en fazla üzen olay? 60. Forumda seni en mutlu eden olay? 61. Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? 62. Yöneticilerden bir rican var mı? 63. Şu an “Ah bir elime geçse “ dediğin kişi kim (forumdan): 64. Forumdaki üyelere bir şarkı eder misin: 65. Annenden en son ne zaman dayak yedin niçin : 66. Şu anda saat kaç ![]() 67. Sigara , alkol kullanıyor musun : 68. Böcüklerden korkarmısın : 69. Kdv gereklimi sence : 70. Fatih Ürek mi Ajdar mı ? neden ? : 71. Nasılsın şu anki suraf ifadeni anlatan bir smiley koysana: 72. İsmail Yk – Allah Belanı Versin şarkısı hakkındaki düşüncelerin nelerdir: 73. Hafta kurbanı olmak nasıl bir duygu: 74. Takma adın: 75. Başka soru istermisin yoksa bu kadarı yeterlimi: 76. Hangi konuda güçlüsün: 77. Hangi konuda zayıfsın: 78. Bir kaşık suda boğmak istediğin kişikim neden: 79. En iyi arkadaşın sana havalı derse tepkin ne olur: 80. Nickinin anlamı ne: 81. Nickini değiştirsen yenisi ne olur: 82. Düğünlerde oynarmısın: 83. Enteresan ne demek: 84. Seni ağlatan şarkı varmı varsa nedir 85. Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcıyacağın yer ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Foruma Isınan Üye
|
![]() GENEL SORULAR Adını ve Soyadınız: Emir Yazanoğlu Yaşınız: 18 Boyunuz: 1.70 Kilonuz: 60 Medeni Haliniz: BekaR Hobileriniz: AraBaLar ( 106 gTı ) sPor ,, PC ,, msn ,, Teknoloji..vb Fobileriniz: birinin Bana iş buyurmasına Nefret Ederim :@ Nerelisiniz: Çankırı Okul yada iş durumunuz : oquL ( KarAteqin üni. ) RAP HAKKINDA -Rap’e olan ilgin ne zaman ve nasıl başladı bilmiyOm waLla -Break Dance Mc’lik DJ’lik Writer’lık hangisi daha cok ılgını cekıyor neden ? BrEaK DaNCe -Çankırı’da hiphop nasıl sence sÜfe sÜFee -Neden Rap eN sevdim mzq türü.. -Rap’de sevdiğin isimler kimlerdir zİqdİret xD ... hOşuMA gideN bi Çak isim Far ; ) -Rap’de idolün kimdir ? Ceza Dabiqi -Hiphop hakkında artı olarak bizlere söylemek istediğin bi şey: Ben rapDe iyiyM diYen kötünü KAldırmasın..! -neden arabesk rap Uyff ![]() SIRF MERAKTAN 1. Saat Kaç: 12:12 2. Hangi dizileri seyredersin: KurtLar vadisi..! 3. 18YER6'dan kimi en çok begeniyorsun: teqiL verebilecem isim yhoq.. sitede sElam verdim kişi Kardeşim dİr....! 4. En çok neyi seversin: beni seven HErkezi..! 5. Hayatınızda özel biri var mı / Evlimisiniz: Özel biri yoq... efli de diiliM.. aşquM FAr aMA ![]() 6. Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın : Karton Karton siqAra 7. Aşk Acısı Çektinizmi: ÇeqMeyeni gösTerseNe 8. Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz: YemeM waLla xD 9. Resim Yapmayı severmisiniz: severim 10. Sizce aşk nedir: Bir aşq FardIr.. Oda ALLAH Aşqı..; ) 11. En çok ne yapmak hoşunuza gider: Damarıma basmayan Herşey xD 12. Duygusalmısınız: eFet..! 13.Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı): okuMAm.. Yeri gelince okurum anca gazate falan 14. Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı: seFerim Nan dabii .. evcil KöprekLere bitiohm walla.. almayıda düşünüom waLLa..! 15. Alış veriş Yapmayı severmisiniz: ehh İşde 16. Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz: sOsYal ![]() 17. Tuttuğun takım? FeNErBahÇe 18. En büyük takıntın nedir? pİçliq ![]() 19. En büyük hayalin? peJo 106 GTI... Ölüyom bitiom bu arABaYa aq xD 20. Giyim tarzın? Hiç hip Hop giyMedim sevMemde.. geNelliqLE renkli Ve daR spor yani ; ) 21. En istikrarlı olduğun konu nedir? siyaset ![]() 22. En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? ![]() 23. Nasil bir Kisilige sahibsiniz? Çift KaraKter 24. En sevdiğin renk ? LiLa , Mor, Kırmızı.. 25. Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? raP , rOcq , sLow TechNo 26. En sevdigin sarki hangisi? Neden ? ![]() 27. En sevdiğin yazar ve kitap? ![]() 28. En beğendiğin film ve aktör/aktrist? Cm ylMz ,, ŞaHAn göKbaKAr Vb kOmedi İnsanLar..! : D 29. Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin? sevdim DeGEr VErdim İnsaNlar Far..! 30. Sevdiğin için neleri göze alırsın? ![]() 31. Bir gününüz nasıl geçiyor? oqul , eF , akŞam Gez.. Yat TekRar oquL HafTa içi Aynı Monoton Yanii ..! HafTa soNu.. Bellİ OlmuyoR..! 32. Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın... Çankırı BAdemliq.. sanqi ankara yaşıyoz.. nereye gidersin diO birde ![]() ![]() 33. Kolay bağışlar mısın / Kin tutar mısın? Bende Küslüq OLMaz diihm.. TuTarım walLa ![]() 34. Yaptığın en büyük çılgınlık? ![]() 35.Bugünlerde en çok duyduğun söz? qaRdaş KeliMEsi aq ![]() 36. Sıkıldın mı sorulardan: HaliYLee ![]() 37. Evde yokluğunu hissettiğin şey? ![]() 38. Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? ![]() 39. Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? KorkUlarım. YanLızlIq.. ÖzLediqLerim... Geçmiş YıLLar.. sevdiqLerim.. eşim dostum İştee.. 40. Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? ![]() 41. Şu an olmasını istediğin birşey? soruLar bitsede Yememi Yesem aq ![]() 42. Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? sınıfda yatMaq ![]() 43.Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? çorBa ![]() 43. İzlemekten aaaif aldığın tv programları? Maqazin prgraMları ![]() ![]() 44. Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? AileM 45. Aşk herşeyi affeder mi? sanMam..! 46. Karşı cinste hoşlandığın tip ? KumraL iNce YapılI.. ve sarışın aptaL ![]() 47. Karşı cinste aradığın özellikler? qüseL ve baqımlı Olması , bir De huyu suyu qüseL olsun..! 48. Benzetildiğin biri varmı? Yhoq 49. Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? Aşk: Sevqi...! Sevgi: Yaqınlıq Hayat: yaşaMaq Dostluk: Paha biçiLemez ![]() Para: Herşey ![]() Ölüm: finish..! İş: TecrüBe 18yer6: Ardşlıq..! forum ![]() 50. Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? HayAt Felsefem.. dogum yaşam ölüm , yemek buldun ye dayaq buldun KAç ![]() 51. Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazarmısın? ![]() 52. Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) googLeden..! 53. Ne kadardır 18YER6 ailesinin içindesiniz ? 1 sene falandIr herhaLde 54. Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? Neresi denk geLirse 55. Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? ![]() 56. Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? Riyazat ,, rapubLix ,, külfet ![]() 57. Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? ![]() 58. Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? erenay , sadıq , adiL , İlhan vb. 59. Forumda seni en fazla üzen olay? erenay bi konu açmıştı Ona üzüLdümm..! konun açılımı Benim '' YHazdhM '' yasILarLa ilqiLiydİ..! konu açmadanda sÖleyebiLirdi...! 60. Forumda seni en mutlu eden olay? BiriLerinin parça yapMası ..! 61. Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? düşüncem yoq.. çankırıyer6 yı en iyi şekilde duyurmaq diyim..! 62. Yöneticilerden bir rican var mı? akıllı olum laynn ... ŞAqa Tabiqi ![]() 63. Şu an “Ah bir elime geçse “ dediğin kişi kim (forumdan): yhoq 64. Forumdaki üyelere bir şarkı eder misin: Egemen & Riyazat & Rapublix & Külfet & Araf Yaren ,, 18yer6 Rap Army 65. Annenden en son ne zaman dayak yedin niçin : hatırlamıyom ![]() 66. Şu anda saat kaç : 13 08 67. Sigara , alkol kullanıyor musun : sigara far.. alkol yok denecek kadr az 68. Böcüklerden korkarmısın : korkmam 69. Kdv gereklimi sence : ![]() 70. Fatih Ürek mi Ajdar mı ? neden ? : Fatih 71. Nasılsın şu anki suraf ifadeni anlatan bir smiley koysana: ![]() 72. İsmail Yk – Allah Belanı Versin şarkısı hakkındaki düşüncelerin nelerdir: ![]() 73. Hafta kurbanı olmak nasıl bir duygu: Boktan sıradaqi ark.. Allah sabır Versin ![]() 74. Takma adın: ![]() 75. Başka soru istermisin yoksa bu kadarı yeterlimi: yeterlii aq 76. Hangi konuda güçlüsün: aRaba ![]() ![]() 77. Hangi konuda zayıfsın: ![]() 78. Bir kaşık suda boğmak istediğin kişikim neden: yhoq 79. En iyi arkadaşın sana havalı derse tepkin ne olur: Deşqür ederhm Kanqa Derim ![]() 80. Nickinin anlamı ne: eMir18... ismim' Kanqa ![]() 81. Nickini değiştirsen yenisi ne olur: aqRasif ![]() 82. Düğünlerde oynarmısın: ortama göre ![]() 83. Enteresan ne demek: ilqinç olabilir 84. Seni ağlatan şarkı varmı varsa nedir ![]() 85. Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcıyacağın yer ? il dışşında harc arım öle bir durumda..! Ankara veya para coksa akdenize atarım Kendimi ![]() Ohhh BEeeeeeeeeee..! ![]() Konu eMir18 tarafından (11-18-2008 Saat 01:19 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |