![]() |
#1 |
![]() GENEL SORULAR Adını ve Soyadınız: Yaşınız: Boyunuz: Kilonuz: Medeni Haliniz: Hobileriniz: Fobileriniz: Nerelisiniz: Okul yada iş durumunuz : RAP HAKKINDA -Rap’e olan ilgin ne zaman ve nasıl başladı -Break Dance Mc’lik DJ’lik Writer’lık hangisi daha cok ılgını cekıyor neden ? -Çankırı’da hiphop nasıl sence -Neden Rap -Rap’de sevdiğin isimler kimlerdir -Rap’de idolün kimdir ? -Hiphop hakkında artı olarak bizlere söylemek istediğin bişr şey: SIRF MERAKTAN 1. Saat Kaç: 2. Hangi dizileri seyredersin: 3. 18YER6'dan kimi en çok begeniyorsun: 4. En çok neyi seversin: 5. Hayatınızda özel biri var mı / Evlimisiniz: 6. Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın: 7. Aşk Acısı Çektinizmi: 8. Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz: 9. Resim Yapmayı severmisiniz: 10. Sizce aşk nedir: 11. En çok ne yapmak hoşunuza gider: 12. Duygusalmısınız: 13.Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı): 14. Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı: 15. Alış veriş Yapmayı severmisiniz: 16. Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz: 17. Tuttuğun takım? 18. En büyük takıntın nedir? 19. En büyük hayalin? 20. Giyim tarzın? 21. En istikrarlı olduğun konu nedir? 22. En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? 23. Nasil bir Kisilige sahibsiniz? 24. En sevdiğin renk ? 25. Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? 26. En sevdigin sarki hangisi? Neden ? 27. En sevdiğin yazar ve kitap? 28. En beğendiğin film ve aktör/aktrist? 29. Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin? 30. Sevdiğin için neleri göze alırsın? 31. Bir gününüz nasıl geçiyor? 32. Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın... 33. Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? 34. Yaptığın en büyük çılgınlık? 35.Bugünlerde en çok duyduğun söz? 36. Sıkıldın mı sorulardan: 37. Evde yokluğunu hissettiğin şey? 38. Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? 39. Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? 40. Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? 41. Şu an olmasını istediğin birşey? 42. Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? 43.Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? 43. İzlemekten aaaif aldığın tv programları? 44. Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? 45. Aşk herşeyi affeder mi? 46. Karşı cinste hoşlandığın tip ? 47. Karşı cinste aradığın özellikler? 48. Benzetildiğin biri varmı? 49. Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? Aşk: Sevgi: Hayat: Dostluk: Para: Ölüm: İş: 18yer6: 50. Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? 51. Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazarmısın? 52. Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) 53. Ne kadardır 18YER6 ailesinin içindesiniz ? 54. Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? 55. Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? 56. Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? 57. Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? 58. Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? 59. Forumda seni en fazla üzen olay? 60. Forumda seni en mutlu eden olay? 61. Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? 62. Yöneticilerden bir rican var mı? 63. Şu an “Ah bir elime geçse “ dediğin kişi kim (forumdan): 64. Forumdaki üyelere bir şarkı eder misin: 65. Annenden en son ne zaman dayak yedin niçin : 66. Şu anda saat kaç ![]() 67. Sigara , alkol kullanıyor musun : 68. Böcüklerden korkarmısın : 69. Kdv gereklimi sence : 70. Fatih Ürek mi Ajdar mı ? neden ? : 71. Nasılsın şu anki suraf ifadeni anlatan bir smiley koysana: 72. İsmail Yk – Allah Belanı Versin şarkısı hakkındaki düşüncelerin nelerdir: 73. Hafta kurbanı olmak nasıl bir duygu: 74. Takma adın: 75. Başka soru istermisin yoksa bu kadarı yeterlimi: 76. Hangi konuda güçlüsün: 77. Hangi konuda zayıfsın: 78. Bir kaşık suda boğmak istediğin kişikim neden: 79. En iyi arkadaşın sana havalı derse tepkin ne olur: 80. Nickinin anlamı ne: 81. Nickini değiştirsen yenisi ne olur: 82. Düğünlerde oynarmısın: 83. Enteresan ne demek: 84. Seni ağlatan şarkı varmı varsa nedir 85. Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcıyacağın yer ?: 86. Neden 87. Niçin 89. ayriyeten belirmek istediğin şeyler warsa yaz please ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Özel Üye
|
![]() Adını ve Soyadınız:MUSTAFA EKİZCELİ Yaşınız:19 Boyunuz:1.75 Kilonuz:60 Medeni Haliniz:BEKAR Hobileriniz:İNTERNET BASKETBOL MÜZİK DİNLEMEK VB Fobileriniz:sigara alkol vb Nerelisiniz:çankırı/kızılırmak Okul yada iş durumunuz ![]() RAP HAKKINDA -Rap’e olan ilgin ne zaman ve nasıl başladı:2 sene once ahmet diye arkadaşımdan dolayı başladı -Break Dance Mc’lik DJ’lik Writer’lık hangisi daha cok ılgını cekıyor neden ?: hepsi ilgimi çekio çünkü seviorum -Çankırı’da hiphop nasıl sence: gayet güsel -Neden Rap: sagopa oldugu için -Rap’de sevdiğin isimler kimlerdir:sagopa kajmer. cash flow. seyit yakut. hayki -Rap’de idolün kimdir ?: sagopa kajmer şuan yok SIRF MERAKTAN 1. Saat Kaç:17:38 2. Hangi dizileri seyredersin:arka sıradakiler arka sokaklar vb 3. 18YER6'dan kimi en çok begeniyorsun:1:enigma-busi 2:sevgili adminimiz sadık ve arkadaşlarım ozzy emax ve katakumpe 4. En çok neyi seversin ![]() 5. Hayatınızda özel biri var mı / Evlimisiniz:beqarım hayatımda biri yok 6. Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın:koli koli pepsi fırın fırın ekmek ve adili yanıma alırdım ![]() 7. Aşk Acısı Çektinizmi:çekmeyeni goster alnını karışlayım ![]() 8. Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz:yoq ne yiycem bea ![]() 9. Resim Yapmayı severmisiniz:ehh 10. Sizce aşk nedir:aşk die birşey yoktur sevgi vardır aşk dediginiz aşırı sevgi bence 11. En çok ne yapmak hoşunuza gider:arkadaşlarımla takılmak 12. Duygusalmısınız:ewt 13.Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı) ![]() 14. Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı:severim ama kılsızlarını besledigim hayvanda yok 15. Alış veriş Yapmayı severmisiniz:dabi dabi 16. Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz:sosyal 17. Tuttuğun takım? : sapına kadar FENERBAHÇE 18. En büyük takıntın nedir? internet olabilir 19. En büyük hayalin? :sagopa kajmerle tanışmak 20. Giyim tarzın?:tabiki HİPHOP bazen dar 21. En istikrarlı olduğun konu nedir? aklımda diil ![]() 22. En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? :en begendigim: kendimi begenmişlik yapmamam begenmedigim yön yok 23. Nasil bir Kisilige sahibsiniz? sessiz sakin yerine gore davranan 24. En sevdiğin renk ? sarı lacivert 25. Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? :rap sagopa cash flow seyit yakut hayki 26. En sevdigin sarki hangisi? Neden ? bir kulaç daha atsam karadayım çünkü anlamı çok güsel 27. En sevdiğin yazar ve kitap? doğan cüceloğlu/savaşcı 28. En beğendiğin film ve aktör/aktrist? son durak jeckie chan 29. Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin? var ona şuan onu sevdigimi solemek isterdim 30. Sevdiğin için neleri göze alırsın? kaldırımdan atlamayı ![]() 31. Bir gününüz nasıl geçiyor? sabah kalk okul okuldan gel yurt yemek ders çalış yat kal aynı şeyler 32. Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın... şu anda polatlıdayım dışarı çıkarsam belirli bişiler yapmam 33. Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? hayır kin tutmam 34. Yaptığın en büyük çılgınlık? ilk defa 1 gün once 1 fırt sigara çekmem ![]() ![]() ![]() ![]() 35.Bugünlerde en çok duyduğun söz? ne ayaksın la sen ![]() 36. Sıkıldın mı sorulardan:yoooo:d 37. Evde yokluğunu hissettiğin şey? yok ![]() 38. Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? fikrim yok 39. Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? sevdiklerim ve ozlediklerim ailem korkularım gelecegim 40. Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? müzik dinlerken eşlik etme hele bide sagoysa ![]() ![]() 41. Şu an olmasını istediğin birşey? ![]() ![]() 42. Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? cennet 43.Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? bilmem ben doyarım 43. İzlemekten aaaif aldığın tv programları? yaprak dökümü 44. Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? arkadaşlarım 45. Aşk herşeyi affeder mi? ![]() ![]() 46. Karşı cinste hoşlandığın tip ? farkyapmaz abiii ![]() 47. Karşı cinste aradığın özellikler? iç güzellik yeter bana 48. Benzetildiğin biri varmı? yok ben türümün tek ornegiyim ![]() 49. Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? Aşk:aşırı sevgi Sevgi: sevmek Hayat: bataklık Dostluk: arkadaş bağı Para: kagıt parçası Ölüm:başlangıç İş: geçim 18yer6: hobim arkadaşlarım vb 50. Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? 51. Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazarmısın? bu hayat boş en iyisi ahirete çalışmak 52. Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) ozzy kardeşim sayesinde 53. Ne kadardır 18YER6 ailesinin içindesiniz ? 9 aydır 54. Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? turkce rap bolümü 55. Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? fazla ayıramıyorum bu aralar ders çalışıyorum 56. Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? enigma dabiki boşver o bende kalsın dimi len adil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 57. Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? adı lasım deil baş harfı riyazat 58. Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? enigma buşi sadık 59. Forumda seni en fazla üzen olay? geçtigimiz aylarda forumun kapalı olması 60. Forumda seni en mutlu eden olay? forumun açılması 61. Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? gusel bir forum hedefim süper moderatör olmak ![]() ![]() ![]() 62. Yöneticilerden bir rican var mı? yok 63. Şu an “Ah bir elime geçse “ dediğin kişi kim (forumdan):adil ![]() ![]() ![]() ![]() 64. Forumdaki üyelere bir şarkı eder misin:ederim herhal 65. Annenden en son ne zaman dayak yedin niçin :hatırlamıorum 66. Şu anda saat kaç :18.06 67. Sigara , alkol kullanıyor musun :hayır 68. Böcüklerden korkarmısın :hayır 69. Kdv gereklimi sence :gerekli bence 70. Fatih Ürek mi Ajdar mı ? neden ? :hiçbiri 71. Nasılsın şu anki suraf ifadeni anlatan bir smiley koysana: ![]() 72. İsmail Yk – Allah Belanı Versin şarkısı hakkındaki düşüncelerin nelerdir:allah ismail yk nın allah belasını versin 73. Hafta kurbanı olmak nasıl bir duygu: çok güsel 74. Takma adın: sago 75. Başka soru istermisin yoksa bu kadarı yeterlimi:farketmez abi ![]() ![]() 76. Hangi konuda güçlüsün:farketmez abi ![]() 77. Hangi konuda zayıfsın:farketmez abi ![]() 78. Bir kaşık suda boğmak istediğin kişikim neden:adil ![]() ![]() ![]() ![]() 79. En iyi arkadaşın sana havalı derse tepkin ne olur:sanane lan y........... derim herhalde ![]() ![]() 80. Nickinin anlamı ne:molotof: patlayıcı bir madde işte molotof kokteyl 81. Nickini değiştirsen yenisi ne olur:aklımda diil 83. Enteresan ne demek:ilginç 84. Seni ağlatan şarkı varmı varsa nediryok şuan 85. Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcıyacağın yer ?:fransa/paris 86. Neden begeniorum orayı 87. Niçin |
![]() |
![]() |
![]() |