![]() |
#1 |
![]() Çankırı yeraltında çalışmalarını hızla sürdüren Napâlm Clan bünyesinden Hipnoz-x,İstanbul'dan Vuslat ile yaptığı parçayı sizlere gururla sunuyor (h) Parçada geçirilen kişiler hayal ürünü değildir ama ne bok oldukları da belli değildir.Ayrıca şarkının mix işlemleri Vuslat'a aittir.Kayıt Manik Depresif'te alınmıştır.Keyifli Dinlemeler. İndir: http://hotfile.com/dl/79816684/8391f...ipnot.mp3.html Sözler: Hipnoz-x Elimden zehir bir an bile inmedi Siktir ettim ama hiç silmedim! Paranoya ürünü bu ölümcül türüdür Hızla geçti sanki bitch! gün eder gününü Madde karıştı kanıma sikildi arsız Mimiklerim komada yalvarışlar haksız! Kafamda katilim bu yalnızlık tribi Bu bedende öldünüz siz psikolojim klinik! Saçlarından damlayan sevda tenli kokunu Aldım damardan! karanlığa sokulup Ben! zamana karşı koyamayan yaralı bir şizofren Karakalem hükümdeyken asla düzelmem! Unuttum dünyayı Vuslat da odamda Bize katılır haykırışta kan kokanlar! Benliğimi karanlıkta besledim sessizce Soğuk kalbim elindeyken aklın neden geçmişte! Vuslat: Halkım çok azimli dövmek ister sokakta ki Her rapçiyi söyle şimdi kim oluyo serseri Tamam her kavgada görebilirsin ismimi Moruk kanın donar bilsen temizlik listesini Gözümde yok ölüm korkusu yanımda hipnoz oldumu Ömür bir gün olsa stüdyomda geçer gün boyu! Gel de bir gör tabi derler sanatçı hep sürün Bu son sürüm yetenek bizdeki parlamadan sönün Duman dolar gönül dün bugünü görüp Aşk mı aradınız tamam götünüzü dönüp Duygularınızı paylaşın bu mudur durum Yorumsuzsunuz ibneler ben bu oyunda yokum Ortalıkta torba tonla polis klube yanaşır Vuslat Hipnoz Cadde değil sokaklarda yarışır Umrumda değil artık kim kiminle barışır ama Dün yanımda yoksan bu gün yanıma yaklaşma! Nakarat ( Vuslat ): Son kez dipnot herkez bir bok sanıyor kendini hiçbirinde iş yok Hipnoz bildirir haddini! Vuslat temizler gerisini! Konu hipnoz-x tarafından (11-01-2010 Saat 10:02 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]() Genç yetenekler, her konuda sohbet etmek zorunda değilsiniz. Sadece parça hakkında yorum yapılması hepimiz için daha iyi olacak. Parça güzel olmuş, vokaller altta kalmış gibi, başarılar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() söylediğine katılmakla birlikte arkadaşların dolaylı yoldan yine şarkıyı değerlendirdiğini belirtmek isterim.şahsım tarafından bu yorumların dinleyici ve forumdaki arkadaşları rahatsız etmemekle birlikte konuyla çok da alakasız olmaığı gözlenmiştir.saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
![]() Eyvallah kankalardan ileriye gidilip daha kaliteli yorumlar yapılabileceği kanaatindeyim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() sadece 1 kez söylemiştik ama peki yapıcı yorumlar yaparız .d
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |