![]() |
#1 |
![]() Çankırı Yeraltı'nda çalışmalarına devam eden Joker the Pitt, yine Çankırı Yeraltı'ndan tanıdığımız Rapublix'le yapmış olduğu yeni parçası "Kan Yağmuru"nu bizlere sunuyor. Parçanın mix'i C3n Clan'dan Egemen'e ait olup, kaydı Debriyaj Records'ta alınmıştır. Dinle: İndir: http://www.18yer6.org/dinle/mp3/Joke...an_Yagmuru.mp3 Sözler: Rapublix Verse: Beni bi dinle kalmış on dokuz yaşında dalmışım Ve gel dedikçe salmışım bu dertlerin bu fertlerin Yanında ağrı farkedin bu şarkı var ki sarfedin Yanımda kalmış arzedin bu gönle tepki serzeniş Hayattan bezmiş er Yerinde saymış her günümde kalmış yol biter Günün sonunda hal biter bu günde bitti yok bi derman Ölüm, sonunda fermanım ve her bi yolda terslenince gel bi dinle sen Halim bezgin sanki harpten çıkmış gibi enkaz kalpte Mutluluk ütopya gökte namlu bak hedefte sekti Hayat pineklemekle geçti beklemek gerek değil Ben eklemek bi hüzne mutlu yoldaşım sefil Bi' dur, hayat bu gözlerimde saklı sözlerim budur. Bayat bi can ve gitti aklı söz verince vur. Yapamadık lan oysa orda özverin kusur Ve sen de sor bi dinle bilmesende hep hayat vurur. Joker the Pitt Verse: Bol giyinmek ayıp değil Hiphop'ın edebi O yüzden bazen kurallara uymamak gerekir Aksiyon artınca izler onu gerilim Underground'da olay çıkartsam şu an yeridir Yaratıcılık önemli ama yapamaz hiçbir yaşıtım Sözcükler elden ele beynim onların taşıtı Hergün farklı bir olay gelirler kaşınıp Güneşim ortaya çıkar ve ruhları aşınır İşte yine başladı ruhumun sergisi Sen doğan güneş değil beni yaşatan sevgisin Türkçe Rap'te ne arar sokakların densizi 2 adet mermim var hangilerini yersiniz Söz çalanlara benden gelecek bir çıkarma Ben de isterim farklı birşeyler çıkarmak Bunun için gerek yok bilgi hırsızlığına Sahnedeyken yakalandı karakter hırsızlığından Artık senin sahnen için ölüm isterim Kan yağmurumla beraber ölü mixlerim Hergün konser verirmiş ölü dissleri İşte geberttiğim ilham perimin işlevi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Beğenmene sevindim
Konu hipnoz-x tarafından (07-31-2010 Saat 11:38 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |