|
![]() |
Kanye West açıkladı: “Tüm zamanların en iyisi rapcisi Eminem, ikinci ise Nicki Minaj |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Kanye West’e göre tüm zamanların en iyi rapcisi kesinlikle Eminem. Ve tüm zamanların en iyi ikinci rapcisi olma potansiyelini Young Money’nin genç kraliçesi Nicki Minaj’da gördüğünü açıkladı. Kanye West bir röportajında bunu şöyle anlattı: “Oyundaki en korkutucu sanatçı şu an kesinlikle Nicki Minaj. Bence onda tüm zamanların en iyi ikinci rapcisi olabilecek potansiyel var. Öte yandan birinci Eminem’dir ve kimse ondan daha iyi olamaz. Öte yandan başka iyiler de var ve onlar da beni korkutuyor tabii. Mesela Wayne, çok sevdiğim Cudi, Jay ve Drake. Ama benim bir numaram daima Eminem’dir ve ikinci olabilecek kişi de Nicki Minaj’dır.” Kanye West’in bu açıklamasından sonra küçük bir not daha; Kanye West’in beşinci stüdyo albümü 16 Kasım’da çıkıyor ve albümde bir de Nicki Minaj feat’i var. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
a.k.a MaKaS
|
![]() Eminem hakkındaki dediklerini görmüştüm ama Nicki hakkındakileri şimdi gördüm haklı da zaten Nicki de hertürlü potansiyel var :P mütevazi biri Kanye daha doğrusu sonradan böyle oldu iyi de yaptı önceki bilmiş hali çok iğrençti diğer saydığı adamlarda iş yok Wayne ve Jay-Z harici Jay'in de şeytana tapma olayına sinir olduğum için onu da sevmem aslında ama önemli olan müziği nası yaptığı ve gayet de güzel yapıyo özellikle freestyle yeteneğine hayranım albümü bekliyoruz... ayrıca haber için teşekkürler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aktif Üye
|
![]() Nicki Minaj kimdir ya . Kız bi tarafLarını açarak meşur oLdu .. Sonrada hiphop a sardı. Bncede tüm zamanLarın diyerek abartmş .. Eminem yokken kaç tane rap çi vardı, en büyükleride 2pac'tı ve haLa öLe .. !! Tüm zamanLarın diyip saçmaLamasın Kanye . Nicki Minaj a çok sinirLenmeye başLadm.. Dünkü ***** bugünLerin Divası oLdu ya . oLcak iş mi bu . ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
a.k.a MaKaS
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |