![]() |
#1 | ||
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bayan Moderatör
|
![]() Seni aldattığıma, inanma ne olursun Kıskançlık zehîrini, içme artık n’olursun Seni çok seviyorum, sana kırgın değilim Kıskançlık zehîrini, içme artık n’olursun Al eline kadehi, aşkımıza içelim Mutluluk şarkısını, beraber söyleyelim Tatlı hayaller kurup, çılgınca sevişelim Kıskançlık zehîrini, içme artık n’olursun Bizi çekemiyorlar, yalan dolu dilleri Hep elele gözgöze, çatlatalım elleri Testilerle kıskançlık şarâbı içenleri Kıskançlık zehîrini, içme artık n’olursun Seni çok seviyorum, bana inanmalısın Ben yalnız seni sevdim, sen benim tek aşkımsın Eğer başkası varsa, iki gözüm de çıksın Kıskançlık zehîrini, içme artık n’olursun Şüphe bir zehir gibi, öldürür aşkımızı Unutturur korkarım, sihirli şarkımızı Hiç bitsin ister misin, aşk dolu rüyâmızı Kıskançlık zehîrini, içme artık n’olursun Eğer şüphe yılanı, içimize girerse Zehirini kalbimiz, yavaş yavaş içerse Üzülmez misin söyle, bu büyük aşk biterse Kıskançlık zehîrini, içme artık n’olursun |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bayan Moderatör
|
![]() Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu, ağlardım Beni sevmiyordun, bilirdim Bir sevdiğin vardı, duyardım Çöp gibi bir oğlan, ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşımda görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu, ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm, içim ürperirdi Felaketim olurdu, ağlardım Akşamlar bir roman gibi biterdi Jezabel kan içinde yatardı Limandan bir gemi giderdi Sen kalkıp ona giderdin Benzin mum gibi giderdin Sabaha kadar kalırdın Hayırsızın biriydi fikrimce Güldü mü cenazeye benzerdi Hele seni kollarına aldı mı Felaketim olurdu, ağlardım |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bayan Moderatör
|
![]() Kıskançlık Sevenleri kıskanıyorum Sevilenleri de Mutlu olan herkesi kıskanıyorum Gülen biri sinirlendiriyor beni, sebepsiz Ağlayan biri de öyle Fakat onların suçu ne Seviyorsam ben ve sevilmiyorsam Ağlıyorsam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bayan Moderatör
|
![]() Belki bir gÜn giderim ve bir daha gelmem Kimbilir, gelsemde sen beni istemezsin Baska birisini bulursun, cÜnkÜ isteyenin ve begendigin coktur; belli mi olur? Benim dÜnyada tek istedigim ve begendigim SEN olsanda Beklermisin; zannetmem! Biliyormusnun bazi zaman, Bu ölÜmlÜ ve sadece senin icin yasadigim dÜnyada, Saniyeler oluyor sana olan duygu, dÜsÜncelerim degisebiliyor, bir saniyeden öbÜrÜne Ama beni etkilemez Ama yinede vazgecmiyorum SENI dÜsÜnmekten, sevmekten, özlemekten vazgecmeyecegim SENI beklemekten ne kadar uzun olursa olsun, ölene kadar, hatta ahirete kadar bile olsa, bekleyecegim, kiskanacagim, unutmayacagim Seni beklemek icin sevdim, seni kiskanmazsam bu nasil sevgi, seni unutacaksam niye sevdim, yâr seni özlÜyorum, tek seni sevdim! |
![]() |
![]() |
![]() |