Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > HiPHoP > Türkçe Rap
Connect with Facebook

koleradan harika sözler

Seçenekler Stil
Alt 04-10-2008, 11:28 PM   #1
melodrama
Forum Heveslisi
Kullanıcı Avatarı

melodrama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 57
İletisim
Standart koleradan harika sözler

Bi röportajında hayata bakışı sorulan kolera' nın beni gerçekten çok etkileyen sözleri.. umarım hoşunuza gider!!

Snd team: koleranın hayata bakış açısı gerçekten karamsarmıdır?

Kolera: Böyle konuşunca tepki almaktan çok korkuyorum ....gerçekten korkuyorum yanlış anlaşılmaktan....
malesef bu denli kötü bir devir de yaşıyoruz.Bakış açım karamsar değil,bakış açım,korkuyla ümit arası.Hayata bakış açım Kur´an ın anlattığı gibi dünyaya bakabilmek.
Burda birşey yaşayınca Allahım kurtar beni diyoruz,toprağa girince de ah sesimi dışarı bir duyurabilsem diyeceğiz ama dönüş yok!.Ruhumuz bedenimiz,ah keşkelerle dolacak,ah keşke daha çok dua okusaydım,ah keşke sanatçı olmasaydım,burada sanatçılık manatçılık yokmuş,ah keşke daha çok yardım etseydim,ah keşke Kur´an ı öğrenseydim,Peygamberimizin dediği gibi yaşayamadım bari o bana şefaatçi olurdu demek istemiyorum.Yüzümün kızarmasını,Allah kullarını kucaklarken bana yan gözle bakıp beni geride bırakmasını beni en çok sevdiği kuldan daha az sevmesini istemiyorum.Biliyorum ki bu imkansız,bir Rabia olamam,bari diyorum birşeylerin ucundan tutayım,aklımdan O nu ve sorgu gününü çıkarmayayım.Bir veliye hasretim,bir derviş gibi yola düşmeye herşeyimi bırakıp onun peşine gitmeye hazırım,Bağdatta desinler gideyim.Ama bu röportajı okuyanların bir çoğu namazından dahil gafil,birkaç sene evveline kadar ben de gafildim.Azrail A.s demiş ki Allah ım her kul bana düşman olacak şimdi ben ne yapacağım?Allah C.C. ta: merak etme ben kullarımın gözlerine hastalık perdesi çekeceğim demiş,ölene tansyon,ölene kalp,ölene trafik kazası diyoruz,tıpkı bu perde gibi şu nefis perdesi...evliyaların mucizeleri var ya,nefislerini yendikleri için bu mucizelere sahipler,asıl güç onlarda,insan yaratılan en güçlü varlık ama nefsini terkedersen bu gücünü görebilirsin,o vakit sormadan da bir kişinin adını bilirsin..Ben nefsimle ve onu yok etmeye çalışmakla meşgulüm,aradayım yani,şu ara kendi kendime cdlerden Kur´an okumayı öğrenmeye çabalıyorum,sükunlara geldim,yeterki insan istesin,ama ne olur bir an önce istesin,yarın geç olabilir,ömür kısa,pişmanlık yakın.İnsanlar bir kaosta,bir sıkıntıda bocalıyor,hergün bir sıkıntıdan kurtulmaya çalışmak yada birşeye ulaşmaya çalışmakla geçiyor,günde 5 kere haydi kurtuluşa deniyor,haydi feraha deniyor,hala herkes birşeylere ulaşmaya çabalıyor,sıkıntılardan nasıl kurtulacağının cevabını arkadaşlarında arıyor,günde 5 kere haydi kurtuluşa diyor,korkuyla ümit arası...
melodrama isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2008, 11:34 PM   #2
ΣΠİGΜΔ
Forum Bağımlısı
Kullanıcı Avatarı

ΣΠİGΜΔ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 190
İletisim

parçala kolera kim tutar seni bea güsel paylaşım ;D
ΣΠİGΜΔ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2008, 10:27 PM   #3
MÜPTELA
Foruma Isınmış üye
Kullanıcı Avatarı

MÜPTELA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 18
İletisim

vay bea saol kardesım teşekkürler güzeldi
MÜPTELA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2008, 05:10 PM   #4
melodrama
Forum Heveslisi
Kullanıcı Avatarı

melodrama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 57
İletisim

evet ozzy o olay ilhanın üşenip okumadığı konu alem bu çocuk yaa=)=)
melodrama isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2008, 06:32 PM   #5
By_KuLFeT
Bombastiq Üye
Kullanıcı Avatarı

By_KuLFeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 96
İletisim

okudum bee Kolera magazine düşse reklam denilecek bi acıklama yapmış dedikleri doğruysa helal olsun...
By_KuLFeT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 03:19 PM   #6
rap_kolik
Forum Bağımlısı
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 28
İletisim

emegine saglık güzel miş
rap_kolik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla