|
![]() |
Kunt & Zenka Mysterio - Hayat Felsefesi #sadrialışık |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() https://www.facebook.com/biyonikmusi...2/?pnref=story Nur içinde yat sadri abi, ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANIN CENNET OLSUN.. kunt -sözler- Kaç satır daha yazılmalı söyleyin bana Birikmiş hüznü fırlatmak için bir kenara Yaşam belirtim yok zannedersem Öyle bıkkın haldeyim fakat koyar kaybedersem. Bu yüzden yılmadan yorulmadan Hiç hesap sormadan şükürle, sürekli koşuyorum. Uzun soluklu bir yarış bu arada dinlen Elimde bayrak var gururla taşıyorum. Kalk ! Hayatla yüzleşme vakti geldi Çocuk değilsin artık bi hayli yol katettin. Buram buram geçmiş kokarken her taraf Zihin bloklarındaki gelecek için ol cevap. Sürüklenen bir ömür arkamda yıllarca Aklım almıyor neden takıldık böyle ahmakça Hasetle dolmuş gözlere takılmadan devam et Artık hiç bir tolerans yok siz sağ ben selamet... Zenka söz sende aga.. nakaratx2 zenka mysterio -sözler- hayat felsefesi yaptığımız işlerimiz şişlenir 4 duvar arası mapus biri batık gemin dümeni hayatı olmuş kişinin olur dedik kısasa kısas yüreksiz heriflersiniz zenka mysterio -sözler- satırlarım yazdıkça harbi satırladı satılmışın ruhuna karışmayın aklı yarım kalır daha düne kadar dost deyip yanımıza aldığımız insanların tilki olmuş kafaları iş çevirir düzenbaz kaşarları alışılmışın dışında vurup kaçandık kuru kapaktı bayık gözlerin ard arda döndürdüğü kırmızı metrajların öyle akıl alır yazdıklarım yazık derdi sömürür lügattaki nesli çok besili olmak iş değil üretimime güvendiğim içindir bu çizgim bi işlere giriştik kardeşim sanırım bi bağımlı bense zor kurtardım kendi mi soruyorum bu ben miyim kimide bekler hapisteki eşini kimi sevgi bekledi sevemediği sevgilisini kim yok etti sevgimizi yok etti her birimiz birbirimizi bunun sebebi prangalı kalplerimiz söz verip yerine getirdiğimiz kaç kişi var doğru söyle özlediğiniz eskiler bilir tecrübe ve özverimizi bilim dahi çözemicek bu cümlelerimi nakaratx2 zenka mysterio - sözler- hayat felsefesi yaptığımız işlerimiz şişlenir 4 duvar arası mapus biri batık gemin dümeni hayatı olmuş kişinin olur dedik kısasa kısas yüreksiz heriflersiniz stüdyo - Biyonik müzik mix - zenka mysterio & Kunt Tasarım - Zenka Mysterio |
|
![]() |
![]() |
![]() |