![]() |
#1 |
![]() Giriş : gözüme indi perdeler.. önünü göremez ve de sendeler ayakta duramaz yoksan sen.. kurduğum tüm hayaller... Major ES Verse : zaman hatıraları boğar ve geçmişim flulaşır ben büyümek istedikçe dostlarım çocuklaşır içine attıkların bir gün karşında sorunlaşır üzüntüden saçlarınsa gittikçe beyazlaşır şimdi kapat gözlerini dinlemen gerek biraz sarsılmasın doğrularına edildiğinde itiraz elinden geldiğince savaşmak zaruretin en yakının insanlıktan etse bile feragat cevaplarına varamayan sorularımla burdayım ve yaşattığım her fikrimi sayfalarıma sakladım kalabalıklar maruzuyum yalnızlığıma doymadım gelecek olan hiçbir sorun muallakta kalmadı hayat tam hengamedirki mutsuz olur sonlar hüsran alevi düşlerimi yakmak için parlar artıyorsa kuşkuların yakınlarda sonlar bazı aşklar yalnızca bitmek için varlar Nakarat x2: her tarafta yüzün var çöker üstüme birden taş duvar bir varsın sonra yoksun sen hep sen dolu tüm tablolar hadi.. yol bul kendine inatla son çare bu kurtulmakta bir varsın sonra yoksun sen keşke olmaz hayatta P!SaGoR Verse: zaman üstüme çöker geçip gitti mazidir saf duygularla kurduğun hayaller hep gazidir dönüp baktım birden öyle haydi durma sende söyle kalbim göğsüme vururken aklımı bağışla.. böyle saçma salak boş bi mevzu belki aşk budur.. uğraş çabala belki gerçek sevgi gelip seni bulur.. inanmak gerekli bazen inanmasanda gerçeğe sahip olmak istemessin sersefil bi geleceğe hayat büyük bi sahne sen sırası gelmiş oyuncu en büyük alkışlar sana nasıl kandırıldı borcu sordu gözlerin..düşündüm ki yok cevabı.. önüme tek bi yol cizildi..bekler şimdi bir darağacı.. kaç yabancı musallat oldu bu ömrün üzerine kaç seferdir bu kalp umursamazlığı gördü ve helal etti hakkını..azap yazğsa üzerime sende bitmek için vardın haydi şimdi güle güle.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Major ES, Major ES Lirikleri, Major ES Sarki Sozleri, Pisagor, Pisagor Lirikleri, Pisagor Sarki Sozleri |