![]() |
Alıntı:
|
=) Albüm arka kapagındada Olympos Records yazarsa şaşmayın =)
|
şehinşah ztn myspace adresinde şanışer hakkında olumsuz açıklamalar yapmış tabi şanışerde karşılık vermiş kendi adresinde ama mantıklı düşünürsek bana şeyho bu durumda biraz haklı gibi geliyor tartışmalarında
|
senin anlattıklarına göre banada öyle geliyor
|
en kötüsü de şehinşah kanıtlamak için msn konuşmalarını koymuş o yüzden şanışerin msn i ortaya çıktı o oldu :D:D
|
şanışer gizlemek amacındamıydı???
|
hangi mc fanlarına msnini vermek ister ki :D
|
Alıntı:
|
ayrıca bana şeyho haklı geliyor dedim çünkü
''Keşke ben bir şeylerr yaparken sen de üretseydin de beraber yükselseydik.. Üretememenin verdiği karın ağrısıya böyle işlere girmene gerek kalmazdı o zaman ..'' demiş şanışer yani şeyhonun onun üstünden prim yapmaya çalıştığını söylemek istemiş :eek: velakin şeyho şanışerden daha eski bir mc şanışerin tarzıda şeyhonun ki gibi niye şeyho kendi tarzına yönelen biri üstünden prim yapsın ki :confused: sonuçta şanışer onun tarzını kopyalıyor şeyho şanışerin tarzını kopyalamıyor ama yani tam da olayı bilmeden yorum yapmamak lazım sonuçta biri melankoli ağırlıklı diğeri farklı ama işlerini güzel yapıyor adamlar :cool: |
şeyho daha eski olduğu için şerin tarzını almaz ancak şer şeyhonunkini alabilir bence burada şeyho haklı
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:09 AM. |