Www.18Yer6.Org

Www.18Yer6.Org (http://www.18yer6.org/forum/index.php)
-   Underground Albümler (http://www.18yer6.org/forum/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Alphino & Oğuz Atılkan - Bayaı Bir gevezeyim [Full Albüm] (http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=3415)

Aksi Maraz 06-06-2010 09:44 PM

Alıntı:

DepresT Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 27036)
DMT Demet Evlerde En iyisi :) ama onlarında bi sorunu var yaptıklarını internete vermiyorlar daha verdkleri 3.albüm bu :D bir ton şarkıları var hergün stüdyodayım :D

Ankara'ya taşınacağım büyük ihtimal hepsiyle tanışırım:) Şimdiden benden selam söyle.Büyük bi sorun değil aslında farklı bi düşünceleri vardır.O yüzden vermiyorlardır.;)

Malibu 06-06-2010 10:53 PM

Alıntı:

Ak-c Maraz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 27031)
Arkadaş kapaktan başka yorum yapacak bişey bulamadınız mı :D

Şahsen indiresim gelmedi bi çok dinleyicide benim düşüncemde olup indirmicek bi çekiciliği yok sanki yeni yetmelerin albümleri gibi duruyor kapağa bakınca...Ha tamam bu işte bi yerlere gelmişlerdir sen biliyorsun ben biliyorum ya bilmeyip dinleyici olanlar ? Saygılar sevgiler =)

Alıntı:

DepresT Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 27036)
DMT Demet Evlerde En iyisi :) ama onlarında bi sorunu var yaptıklarını internete vermiyorlar daha verdkleri 3.albüm bu :D bir ton şarkıları var hergün stüdyodayım :D

vay hergün stüdyolarındasın fln cok coolsun hacım;)

RapubliX 06-07-2010 03:31 AM

Alıntı:

LindaB. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 27028)
Sadık'tı galba o da biliyordur eminim ne demeye çalıştıklarını :d Bayaı diye bir kelime yok ama dilimizde hani, bayağı ya o; düzgün kullanın diyo dolaylı yoldan aşskdfgd Kıtsın :D

Bence sadece Mali anlamadı yani, o kadar zor bişey yazmadım. :D

dmtpro 06-07-2010 11:23 AM

Ben DMT'den Oğuz Atılkan. Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
Albümümüzü siteye koyan adminlerede ayrıca teşekkür ediyorum.Albüm kapağını paint te ben kendim yaptım. Millet kapağa abanıyor ancak albüm içerisindeki şarkıların çoğu fos çıkıyor. Bizim için önemli olan kapak ve ya dış görünüş değil albüm içindeki parçaların sağlamlığıdır. Bizde bi 50 tl verip sağlam bi albüm kapağı yaptırmayı biliyoruz yani. Biz bu albümü toplam beş günde free beatlerden yaptık boş zamanlarımızda. Asıl işler önümüzdeki haftalarda çıkacak meydana. Bazı arkadaşların dediği gibi dilimizde ''bayaı'' diye bi kelime yok ancak ''madı fuck'' diyede bi kelime yoktur.

Hepinize saygılar..
DMT Production

Sfenks 06-07-2010 04:29 PM

güzel konuşmuşun hacım :) bilen biliyor sizi yolunuz açık olsn:)

ƒυякαη 06-07-2010 04:33 PM

Alıntı:

Malibu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 27040)

vay hergün stüdyolarındasın fln cok coolsun hacım;)

eyw :)

LindaB. 06-07-2010 11:54 PM

Alıntı:

dmtpro Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 27046)
Ben DMT'den Oğuz Atılkan. Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
Albümümüzü siteye koyan adminlerede ayrıca teşekkür ediyorum.Albüm kapağını paint te ben kendim yaptım. Millet kapağa abanıyor ancak albüm içerisindeki şarkıların çoğu fos çıkıyor. Bizim için önemli olan kapak ve ya dış görünüş değil albüm içindeki parçaların sağlamlığıdır. Bizde bi 50 tl verip sağlam bi albüm kapağı yaptırmayı biliyoruz yani. Biz bu albümü toplam beş günde free beatlerden yaptık boş zamanlarımızda. Asıl işler önümüzdeki haftalarda çıkacak meydana. Bazı arkadaşların dediği gibi dilimizde ''bayaı'' diye bi kelime yok ancak ''madı fuck'' diyede bi kelime yoktur.

Hepinize saygılar..
DMT Production

Onu İngilizce olarak kullanıyoruz zaten, dert olmasın.

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:42 AM.