![]() |
Bencede NatureL topLanmak için gayet güzeL bi yer...
ama açık hava olsun diyosanız aslında her zaman akLımdaydı bizim okuLun orda ( Sağlık MesLek Lisesi ) köprünün altında bi yer var..hatta yan tarafında BASE yazıyodu bir aralar ama silindi şuan o köprü altı tam Rap'e göre Underground işte fıstık gibi :P:D Orda toplanırız konuşuruz işi biLenler graffiti atarLar falan... Öyle çayır çimenLik bize göre değiL Havalar biraz ısınsın piknik işini söz ben organize edecem :D;) |
ero yardım ederim organizede yane sadık sen ben yönetici olarak :P hallederiz
bilmem benim aklıma ASMALI KONAK geliyor uzak ama biraz :D olsun beraber gezmiş oluruz :D nargile falan geleneklerine sahip cıkan Türk gencleri |
BeyLer ben anlatamadım heraLde...
Parasız gidip oturacağımız bi yer olmasını istiyorum ben.. Yanlış anlaşılma olmasın Allah'a şükür cebimizde harcayacak paramız war :D Ama o köprü altı diyeLim gidip otururuz mesela...biri gider oraya oturur diğeri geLir yani uğrak mekan gibi bi yer oLur Mutlaka cafe gibi bi yer olması lazım değiL Abaza lafı geçmiş :D:D Elin kroları geliyo oturuyo..Ergenekon desek aile flan geLiyor O köprü altında kimse gelmez geçmez..kafamıza göre takıLırız Dediğim gibi rapi anımsatacak ve anlatacak bi yerler olsun madem 18yer6'yız diyoruz alın size yer6 o zaman !! ;) |
köprü altına ben gelemem :D babam istasyonda hep (: abaza parkı falanda yane bizde oturuoz orda (: napalım ew bos olmuyor hiçç kafa çekecek yer lasımm
|
İlhan abazada çekerken korkmuyosunda babanın seni orda görmesindenmi korkuyosun ???
|
bel altından vurdun aq tmm lan karısmıom :)
|
ya arkadaşlar öyle bi yer olacakki yani toplantımız olunca herhangi bi olayımız olunca birlik beraberlik fln her konuda orda toplanabileceez ve toplantı mekanımı hep aynı yer olacak + kızlar için de sorun olmayacak bi yer olacak;)
düşünüyorum ama:S |
Alıntı:
dimiiiii =)) |
buLusmak Icın ErgenOkon(Ins Doqru yazmısımdır) ıyı gıbı Pıknık Icınde buLurus bı yérLer :D
|
ozzy herşeyi benden beklemeyin yav valla biliyon zamanım olmuyo pek :D
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:12 AM. |