![]() |
ya kanki fark orda zaten:D normal bi Rap partisinde olmaz ama bu Çankırının Rap partisi oyun havasıda olcak hatta yaranlarin falanda getirilmesi lazım :D
|
no comment:D:D:D
|
ARKADAŞLAR AFİŞİ İYİ İNCELEDİĞİNİZ TAKTİRDE RAP PARTY FALAN YAZDIGINI GÖREMEDİM BEN MUZİK PARTY YAZIYOR YANİ RAP PARTYSİ DEĞİL MUZİK PARTYSİ ANLATAMADIM GALİBA :S:S RAPTE Bİ MUZİK TÜRÜ OYUN HAVASIDA POP TA HEPSİDE OLABİLİR ... BU ARADA PARTYNIN PROJESİ FİKRİ BANA AİT DEĞİL DJ BEZGİNE AİTTİR BENDE RAP ADINA ELİMDEN GELENİ YAPMAK İÇİN ORDA BULUNCAM OYUN HAVASI İÇİNDE KİM GELİYORSA O BULUNSUN YANİ POLEMİĞİ BANA YAPMAYIN BU YÜZDEN please
|
iyi ya tamam pardon müzik party olsun iyi ozaman rap dinlemek için gelen oyun havası da dinler oyun havası için gelen rap dinler !!! güzel etkileşim
|
oyun havası mı : /
ilhan oLm bende trance-rap-rock sandım herbişey koymuşsunuz... rap sitesinden, içinde oyun havası olan partiye çok fazla kişinin gitceğini sanmıom sonuçta burdaki çoğu kişi oyun havası duyunca koşarak uzaklaşan insanlar örnek:selcen bence kaldırın oyun havası falan...sadece rock,trance ;P |
ekürim işte yaa aynen katılıyorum:D:D
|
bezgin gör burayı oyun havası istenmiyor
|
tabi isteyen arkadaşlarda vardır belki herkesin kendi fikri saygı duyarız:)
|
arkada$lar yha bizim fikrimiz böyle ama sonuçta party fikri sizden çıktı neyin daha ii olcanı siz bilirsiniz sevenler vardır tabi ;)
|
herkese yorumu için teşekkürler her zaman dediğim gibi tepkileri bana vermeyin BEN ORADA RAP İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAM OYUN HAVASİ İÇİN FALAN DEĞİl..
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:06 PM. |