![]() |
gecenin sakin battle'ı newly(keko) vs. riyazat
kardeşim buyur
|
akrdeşim buyur kuralları söle kelime zorululuğu olsun mu ?
|
Topunuza köstek , nerede destek ? , daha alayı toy bebek
Bendeki rap meslek , oynarsın sek sek , Bide biz elinize versek ?? 4 taraftan lyrical baskı , beni görünce gözler şaşı , aldınmı otoyoldan maaşı ? , çankırı mc'si baştacı.. Girdi cwr'ye riyazat sancısı , 18yer6' burası yokki çıkışı ;) , Ankara'dan gelmiş kolpa tayfası , alayıda klavye delikanlısı.. Hor görmüyorum saflığını , çocuksun alışırsın bırak gitsin zamanı , Nerde büyüttün içi saman dolu kafanı ? Yeşillik görünce atla aşağı , aldım bayrağı , diktim ankaranın ortasına sancağı !! Birazdaha yazıyım :D Atakuleden izlerim aciz rap'inizi... Soyut anlamlardaki cümlelerinizi Hanginizde war acaba battle felsefesi ? Tezatlarım cwr için 7/24 daimi.. Hangi koyulukta yüzünüzün rengi ? Kaşıntınız neydi moruk gecenin bu vakti ? Yazdığın flowlar bana göre ecdebi.. Kendine kural bellemişsin basitliği.. Msn'den aktaramam sana içimdekileri.. Yüzyüze konuşuruz moruk onunda gelir vaktii !! |
kulağıma geldi rap haberlerin
dökemedi konuşan kimse dişlerimi disslerini albüm yapanlardan olmayasın içinde kalmış sanırım acılarının yanı sıra dikakt et de içinde patlamasın kulağına okuduğum liriklerim camiye diz koy tanrıya şükret emindim önceden bağırdığın tek rap kafkef ustalardan duyduklarınla büyüdüğünü sen hala inkar et internet fresstaylekingliğinle yıllarca övünme çıkar bir gün karşına senden haysiyetli iki kelime cewap weremediğin anda eski parçalarını dinleyip küfretme giderimi yaptım ben bir kere kralıda gelse olur içimde dublenin yanına bir meze cwr nin sofrasında leş olmaktan sakın ha waz geçme ankarayada geldiğinde bulursun sayemizde övünülecek 2 kelime atışmıştım cwr ile |
2 ye 2 kardeş 2 sen 2 ben sonra biter yarın sabah işe gitcem
|
ewet bnde staj war amk :q
|
Bumuydu ?????????
İYİ OKU O ZAMAN.... Rap okuLumun diss kokan sıraLarına otur bakaLım Sizi gömmek kabahatim ise lütfen poLemik yapmayaLım. . . YazdıkLarımı sindirebiLmen için sana kaliteli bir fitiL lazım. Beni merak eden oLursa sabah akşam 18yer6'ndayım Gözyaşı gibi akıp giden bu kafiyeLeri bedeninde hisset.. Elbette vardır bu atışmada bir hayır ve keramet .. Beni yenmen için biraz daha fazla keLime türet.. Baktın oLmuyormu ? uğraşma o zaman s.et Bu 4 lüKLerin aLtındaki fay hatLarı seni bekliyor pusuda.. FaaLiyete sokmak için tek bir diss'im yeter bunu anLa.. Baya zorLanacağını umuyorum şimdi klavyeni parçala... Benim için kimse farketmez Underground ayakLarımın aLtında.. Uydurduğun en kaLiteLi sözLerini bana gönder.. CWR'yi topLa geL ! yapın bana akınLar ve seferLer. Rap savaşında kıLıcım zülfikardır kelimeler ise zırhLık eder .. SözLerime eL saLLa !! Riyazat Çankırı'dan selam eder ;) sON Diss'ini bekLiorum sonra atışma ankete sunuLsun... |
hadii amaaaaaaaaa
|
bENCede...kök saldık bekle bekle
|
sitenin fedayisi
koklar hepinizi bırakın rapinizi okumadan dissimizi gömülmeden yerinize son saygı bu hepinize amaçsız rap yapmak size göre kahbelik ise tavsiyelerimize uyun kendi sözlerinizle uyuyun yalanlarınızı sokacak başka delikler bulun.. önemsediğin gözyaşı bırak ulan bu lafları flex battle la kaşarları eritip dökmeli hazları sizden cewaplar: izleyerek azmalı karşımdaki susmayan köpek boynındaki gümüş tasmaydı yem parasına satıldın gecenin bombasını benden çaldın patlatacak yer bulamayınca büyük ihtimal kuluçkaya yattın çıkarmaya çalışma yawrularını az mı geldi dilencilerinizin maaşları sizleri çanlırılı gaylere satmalı tatmadan bırakmazlar kanınızı iziniz kaldı abaza diye laflarım karanfil yan sanayisi çankırıya gelmiyim oraya sizi lirik ile boğmaya yetmezsede a'capella tarzı battle ımla hazırlıksız gelmişsin utanma yazılanlar utanana değil alınacak göte sahip olanlara.... gecen ii olsun ankete koyarsın sen |
ama çankırının sitesinde çankırıya gider yapana ne kadar güsel derler bilemem
|
Ben Normal üyeyim admin ve smod çevirir..
|
oke bro anlaştık
|
Farketmez moruk Ankara sitesindede atışırız sorun değiL...
link ver oraya gideLim ? |
fark etmez benim içinde önemli olan atışmak nerde olduğu değil sonucuda değil
|
c3n.cLanı Göremiyorum Ya!.. Masanın Altına FeLan Mı BaKSam!...
|
sende taktın aq:D:d:D adamlar cofff oldu gördü herkes:D
|
Hmm.. Demek Öyle Neyse SAgLık OlSun!
|
kafan güsel di mi yine amk:F
konuşuosun havadan sudan :D:D |
Alıntı:
myspacene baktım da akman sandım 'r' harfini çok wurgulama zamn ekleriyle kafiyeleri çok kurma ogreten olmadı sanırım size xd :D:D |
akmanla yatmışlığın cok heralde 2 kelimenden birisi akman sana ne birader ister akman ister fifty dinliceksen dinle dinlemiceksen sen ve rap sanki cok s2mde ...
|
ne düşünerek akman dediğimi sürekli biraz büyünce yada mantıklı düşünmeye başladığın zaman anlarsın ;)
|
Alıntı:
|
kardeş nie alınıosun ki :D:D
|
Riyazat Adam Writerdı Onunla Kapıstın Sıra BEnde Bebeğimmm!!.....
Sen Riyazat , Bu Rapimi Tat, KAfiyelerim Girecek Sana KAt kat , Cıkarsın ORtaya Cat Pat , Salladgn Disslerinden Kalmamıs Saltanat , Burda Eline Vermek Maksat , Seni Köprü Altında Bi satsak , Ucuza Gidersin Ancak , Bu Sözlerden Sonra Cankırı Seni Kolpa Sancak , Sen zaten Öylesin Ahmak , Bizim ORtam Catlak , Senin Popo Patlak , En SOnunda Edeceksin CWR'ye İtaat , Onun Bunun Sözlerini Niye Caldın Yavşak ... Bang Bang Sözlerim tek tek Hadi içine chek chek Sanda Lazım Mic Check BU RAp Cankırıda MAnshet Cankırıdan Bize Respect (oww Shitt) zuhahahaaha Bunlar Benim sözlerim , Senin Yolunu Gözlerim , Cesaretin varsa BEklerim , Seni Kısık Ateşte Közlerim Bunlar Benden Sana Zelzele , Adammı Oldun 2dkada Hergele , Seni Sikerim Ben BU Kafiyelerle Her Gece , NEden Diss Attgımda Bilmi0rm , TOy Oldugunu Bİle bile Kaşınmasın Götler , BAşlamasın GÖcler , Alınacaktır Öcler , Patlayacaktır Sözler ,, Bang Bang Sözlerim tek tek Hadi içine chek chek Sanda Lazım Mic Check BU RAp Cankırıda MAnshet Cankırıdan Bize Respect (oww Shitt) zuhahahaaha |
yine 2-2 D0stm Ben Burda C0stm Seni Dinleyelimm!!!
|
Puhaha :D Olm ciklettenmi çıkıyonuz başıma :D
Eyyow..Bak şmdi Riyazat şov zamanı sakın gözlerini ayırma.. Benim hayatım ofline sen ise aptal bir online konumunda.. Kelimelerimin her bir harfi senin diss dertlerine deva.. Say bakaLım beni yenebiLecekmisin al eline bir papatya..!! Karaladığın satırLar sadece göz doldurmak amaçLı.. Benim mekanım 18yer6 seninki ise dolambaçLı.. Bir kaç kafiye saçmaLadım diye kıçın tavana vurmamaLı.. Benim ömrümün geçtiği yerLer rus ruletLi kumar masaLarı.. Sütünü iç..Çişini yap..erkenden yat ve önümde eğiL !! Ya bi yol buL..Ya bir yol Aç..Yada yoLdan çekİL..!! ( bu sözü her zaman çok sevmişimdir ;) ) Arkana 2 deliK açsan bile beni ezemezsin bunu biL.. + bir fiiiL olmuş disslerinle edersin kendini ziyan zefiL.. Beni anlayabiLmen için duyu organLarının 5 ini birden faaLiyete sok.. İsmin ise benim karşımda küçük bakteri misaLi stafiLokok !! Geç kaLdın ama çıktı bi kere yay'dan fırLattığın plastik kötü ok.. Sadece biraz kaLemim kaşındı alda onu münasip bi yerine sok !! Acı varmı deyimini emin oL sende kuLLanmak istemezdim.. KatıLdığım diss yarışmalarında biLe sana güLdüğüm kadar güLmedim.. SoytarıLık rolünü güzel oynuyorsun devam et çok beğendim.. GerzekLiğin kadar emin olki ben rap'imle çok evvel evLendim..! Aciz sözlerinin tohumunun ben veririm suyunu.. Huyunu sevmedim evlat yok rapinin hiç uyumu.. Böyler battle'lar benim için çocuk oyunu BU DİSS OTLAK MİSALİ SEN SÜRÜNÜN EN AÇ KOYUNU..! ;) |
Alıntı:
kafiyeleri çok kurma ogreten olmadı sanırım size SİZE diyosun madem o adamla derdin var SANA de... ;) |
kafiyeleri çok kurma ogreten olmadı sanırım size
SİZE diyosun madem o adamla derdin var SANA de... :D:DD:D:D:D zuha:D |
Alıntı:
bakış açısı yanlış ben sana msn de anlatcam dupe sende oku amk beni ekleyin akşama msnde olcam konuşcam sizle adamın biride msn iletisine cwr yi yendim yhazmış oları da görcez aynen kend inizi tatmin edersiniz anca amk!!!!! |
Tmam koçum akşam konuşuruz
|
Alıntı:
Bu Sözlerini OKurken Ben Sadece Gülümsedim Arkadan Sana Kursun Sacarken Sen Seksekledin Anlamadım Ne Dedin ? Sanırım Kendini Kral BiLdin Ben Felsefe Aynı Kralıda Gelse Bi Sikim Yapamaz Yol beNim Zaten Dostm SanIrm Senin BEyin Anlamaz Papatya Elimde Sivri Ucu Sana Asla Dayanmaz Götümde DeLik VArmış BU Cocuk Gay Bence Saklamaz Sen Sadece Bi Boksun Gangsta DeĞil Hadi Riyazat KOlpası Asıl Sen Benim Önümde Eğil bu bendeN Sana Gangsta Frestyeler FiiL Senin Sözler Sadece Kafiyeli Anlamlı Diil Benim Sözler Adamı Eder Sersefil , Rapler Sende Felfecil , Ordan Burdan Birince Secil ,(Kalksın Bi taraf [burasını back gibi oku[) Sonra Kahret Kendine Et Bertaraf Sürü psikolojisinden bahsetme , Burda Coban benim Koyunlar Kahpe , Bu battleda Karşıma Geçseniz Bİ Deste , Hepinize Atarm E.p Beste , Sen KEndi Sesini Bi Keste , Olmasın Vücudun Misali KEreste , Her nefeste , Öleceksin Cümlelerimden , Kuş Kafeste Gibi Kalacaksın Cümlelerimde , Riya Sepette Gİbi Soluksuz Kalacaksın Bende , Raplerimle Acacam Sana DeLİ Olacak İBne Hadi Bana At Diss , Götün İse Cok Piss , Burda Rap Yapıoruz Bizz , Senin Sesin COk Tiz , Respect Yap Bana Olmadı Peace Yollar Dolambaçlı Değil Sen Şaşırdın , Sana Disss Atıcaktım ama COk Kaşından , Benim Sözlerimle İyice Aşındın , BUnları Dinleyince Forumdan Pılını Pırtını Toplayıp TAşındın , Hadi YOlUna Eyvallah , BU Sözler Taş Gibi Evvelallah :P , Hala Etmiceksen Bize İtaat , Koparırım 0lmayan kafanı Ederim Seni Bitaff Rhymen Oldu Saçma , Beni Görünce Kaçma , Bez Tak altına Sıçma, Milletinn Sözlerini kafana Takma , Strees Burda Siker Seni Olursun Yosma , Suratın Benzio Aynı Tosba , Kasma Daha FAzla Beni Yoldan Cıkarma , Ölen Sen Olursun Ağlarsın Bi Köşede YAzık SAna :'( . |
Kurban ederim seni moruk rapimin her bir harfine
Tipine baksana bir benziyorsun arap bedevilerine Flow'larının ölçüleri düşman olsun sözlerine.. Yazdıgım diss'ler bakmaz kimsenin malına ve mülküne Erkek ol burada "kovboy" olamazsın anca "kovgirl" Başına gelecekler merak ediyosan 18yer6'na BAK VE GÖR ;) Beni görünce dost ardına saklanıp kullanırsınız dublör ne kadar dayanabilir bana merak ediyorum karşımdaki amatör ? Eller kalpde nefes daralır ve kriz kapıda bekler Riyo yağmurlu fırtına misali Stresi almış yoğun seller Mantksal bir açıklaması yoktur rakibimin sadece adımı beller Hayat delete forewer ve kopacaktır bana uzanan diller..! Günahlarından arın ve yıkan pisleme heryeri.. Ben zaten burdaydım buharlaşmış kelimelerin çok yeni Biletini kestim s.olup gitmen için getirdim sana gemi.. Vazgeç bu davadan damarımdaki kan bitinceye kadar kafiyeli....!!!! |
Berabere Sende kardeş (:
|
Sorun değiL... ;)
|
Berabere bence ^^
|
herşey ortada bu sefer stress taraf tutmuyrm!!!!
|
bence berabere;)
|
Riyazat bence :D
|
buradan söylemek isterm ki diss atmak vs yaprken küfrlerle abartmak hiç iyi değil daha güzel sözlerle yazan ve üstün olduğunu sandğm kişi RİYAZAT çok beyendm arkadaşım güzel yazmşsn
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:16 AM. |