![]() |
Battle Turnuvası Düzenlensin mi ?
Evet arkadaşlar bir 18yer6 battle turnuvası düzenlensin mi sonuçlara göre karar verces artık
Katılmak isteyen arkadaşlar kendilerini Belirtsin |
KeSinLİkle Düzenlensin!!
|
düzenlensin:D:D
|
len adill herkes ortamı yatıştırmaya calısıo sen battle turnuwa acıon temelli harp olacak burada xD xD xD bana göre fark etmez düzenlensin yada düzenlenmesin :)
|
Alıntı:
|
olursa katılırım heralde:D
|
dostum katılsın battle da sölenen orda kalır bizde sorun olmaz harp de çıkmaz yatışcak da ortam yok sevdim sizi hele seni seni seviorumm küflet:D
|
Alıntı:
|
Olsun olsun :)
|
olsun olsun sağlık olsun kuflet dostum mujk:D
|
Şöyle bi Battle olsunda Riyazatla Bİ Kere daha kapışalım ( : Deimi DOstm:D
|
hea.........
|
olsun tabikii harptede savaştada battledede sonuna kadar gıderız
|
battle turnuvasının düzenlenmesini bende isterim yalnız böyle sitede olmaz bütün undergroundun mc lerin ve dinleyicilerin önünde gerçek bir freestyle yarışması olması gerekir Çankırı'ya da bu yakışır ben organizasyonda her türlü desteği veririm bence böyle yapalım...
|
Alıntı:
|
sadığa katılıyorum böyle sadece battledan olusan bi org. hiç duymadımda
|
Alıntı:
|
Olsun valla bende katılırım
|
oLsun walla mhteShem oLur .. :D
|
Süper olur hiç hemşerilerimle battle atmadım :)
|
Farketmez olursa ben katılrım.. ;)
Şöyle birşey olabilir finale kalan bi partide freestyle yaparlar :D ama şöyle birşey var katılanlar Çankırda olmayabilir :D ozmn sorn olur en iisi gene devam sanaldan :D |
olsun ya kesın olsun b-boyları da toplarıx fena olmaz yha memleket farklı bısey gorur hemde
|
Eğlence Amaçlı Katılırım Vakit Geçer :)
|
Olsn wla S-coLt snuna kadr wr hatta free de atalm.. xD
|
Alıntı:
|
battle değilde gerçektende bir freestyle yarışması olsa çok iyi olur
|
nası olcak freestyle işi?
|
bir party fln olabilir mesela
|
bencede siteden battle kolay olucaktır düşünme payı çok yüksek olmuş oluyo yazarak battle yapmak (bana göre) çok kolay ama freestyle beceri marifet işi (çokta iyiy yaptıgım sölenemez zaten onuda benim deil baskalarının sölemesi gerek:D:D:D:D:D) orion kardesim'e sonuna kadar katılıorum ama illede yazarak yapalım denilirse oda uyar:D:D
|
şimdiye kadar hep Dream party oldu bi kere de 18yer6 organizasyonu olsun bu iş okullar açıldıktan hemen sonra yapılabilir aslında güzel de olur
|
bencede site olarak organizasyon daha iyi olur
|
olabilir bncede yani süper olr
|
10 numara oLur
|
olsun olsun:)
|
Hatta 18yer6 prodüksiyonluğunda bir Freestyle battle turnuvası düzenlensin (admin duyurulur) bende bir öneri
|
miraç'a katılıyorum böyle bir organizasyon çok iyi olur
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Pamuk eller cebe o zaman :D
|
Naturelde olcaksa pamuk eller cebe bilet parası zırt parası :D
|
Parayı katılacak olanlardan toplayalım kaznana parayı ödül olarakversinler Nedrsiniz .... hem kiralama parası cıkarhemde ödül olur ;) katılıma ilk sıraya beniz yaz
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:02 AM. |