![]() |
18yer6 Iftar Yemeği !! Herkes Kesin Okusun Lütfen...
Çorba (Mercimek , Tahrana , Ezogelin ) Et Yemeği Pilav Tatlı Çay Set menü fiyatı 10 ytl'dir extradan birşeyler yemek isteyen arkadaşlar Extra ödemesini yapar !! Yemek önümüzdeki cuma günü...ayın 12'sinde SALATA, PİDE ve SU onlardan.. Gelmek isteyen oLursa bu konuya ismini yazdırsın bana.. Lütfen..En büyük ricam konuyu geyiğe çevirmeyin..Gelmek ısteyen sadece ismini yazdırsın bana..bende geLiyorum demesi yeterli.. Saygılar.. Gelecek oLanlar -Riyazat -Enigma -Emir -RapubliX -Redd -Raptiye -Kürşad |
∑nigma ilk sırada :D
|
BEnide yaz..! ( benim gibi ciddi Olun )
|
beni de yaz
|
benide yaz
|
bende qeLiom
|
Alıntı:
yanlız yemek nerde? |
Alıntı:
Huzur İskender Pide ve Kebap Salonu.. Senide yazıyorum kanka ;) |
sagol bebişim :D
|
AcıLI adaNa canIm çekİor.. adanaLı mı YEsem İftaRda NE :D
|
madem huzur iskendere gidioz a.q iskender yiyek lan
|
hadi yaaa kızlardan gelen yokmu hiç soz lan evinizede bırakırız :D:D
|
oo dEgiL de Eren işi iyi ayarladı 10 ytl HEpsi VAr içiNDe.. bide NormaLde HEr akŞAm yiyOz ayNı şeyLerii..' farkLI şey yapMak için Buluşma yapacaz.. YEmekte fark Lı olsa oLMaz Mı.. MEsela canım acayiP adana Cekioo
|
Arkadaşlar ne yiyecekseniz orda ayarLarsınız ona göre para getirirsiniz..
Konuyu geyiğe çevirmeyeLim lütfen.. |
evet arkadaslariftar yemegimizi yaptık gelmeyen arkadaslarıma sonsuz içtenliklerimle tesekkur etmek istyrm(samimiyetim olmadıgı için kufredemyrm arkadaslar:D)biz eglendik sahsen allah gelenlerden razı olsun bu arada enigma la cok sevdm ben seni mazlumum benm :D:D
|
Bencede
GeLmeyen Arkadaşlardan Allah razı oLsun... Biz birbirimize yettik süperde sardı.. ;) Darısı diğer buLuşmaLara.. |
gül gül omuzlarıma ağrı girdi la:D:D
|
ben her zaman öle mazlum değilim :)
|
bu ara bida iftar yapsak olmazmı :D bende gelirim :D
|
bi dahaki ramazan a inşAllah konu zaman aşımına uğradığı için kilit + çöp
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:51 PM. |