![]() |
Şanışer Yeni Albüm Açıklaması
Uzun süren suskunluk dönemimden sonra , size bu haberi vermekten mutluluk duyuyorum . 2001'den beri icra etmek için uğraştığım müziği , artık yerüstüne taşıma imkânına eriştim. Uzun görüşmelerin neticesinde , kış mevsiminde çıkarmayı planladığım albümümün basım ve dağıtımı için Dolunay Müzik'le anlaştık.
Dilerseniz kısaca albümün içeriğinden bahsedeyim; klasik rap albümlerinde alıştığınız beatlerin yanısıra canlı enstrümanların da farklı bir atmosfer yaratacağı , rap , jazz ve rock müziğinden esintiler barındıran ve alışmış olduğunuz şanışer vokallerinin en sıradışı örneklerini bulabileceğiniz tatlı bir albüm olacağını düşünüyorum Umarım şans benimle olur ve sizlere en kısa zamanda albümü dinleme fırsatı veririm ; şu anda gece gündüz büyük bir ekiple , albümü bitirmek için çalışıyoruz . Sabrınız için teşekkür ederim Sevgilerimle Sarp PALAUR Şanışer alıntıdır... |
bu adam süperyha
|
Alıntı:
evet çok sağlam bir isim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 ay önce okudum bu açıklamayı
|
Alıntı:
|
Sağolasın kanka =) :D
|
Alıntı:
|
=) Albüm arka kapagındada Olympos Records yazarsa şaşmayın =)
|
şehinşah ztn myspace adresinde şanışer hakkında olumsuz açıklamalar yapmış tabi şanışerde karşılık vermiş kendi adresinde ama mantıklı düşünürsek bana şeyho bu durumda biraz haklı gibi geliyor tartışmalarında
|
senin anlattıklarına göre banada öyle geliyor
|
en kötüsü de şehinşah kanıtlamak için msn konuşmalarını koymuş o yüzden şanışerin msn i ortaya çıktı o oldu :D:D
|
şanışer gizlemek amacındamıydı???
|
hangi mc fanlarına msnini vermek ister ki :D
|
Alıntı:
|
ayrıca bana şeyho haklı geliyor dedim çünkü
''Keşke ben bir şeylerr yaparken sen de üretseydin de beraber yükselseydik.. Üretememenin verdiği karın ağrısıya böyle işlere girmene gerek kalmazdı o zaman ..'' demiş şanışer yani şeyhonun onun üstünden prim yapmaya çalıştığını söylemek istemiş :eek: velakin şeyho şanışerden daha eski bir mc şanışerin tarzıda şeyhonun ki gibi niye şeyho kendi tarzına yönelen biri üstünden prim yapsın ki :confused: sonuçta şanışer onun tarzını kopyalıyor şeyho şanışerin tarzını kopyalamıyor ama yani tam da olayı bilmeden yorum yapmamak lazım sonuçta biri melankoli ağırlıklı diğeri farklı ama işlerini güzel yapıyor adamlar :cool: |
şeyho daha eski olduğu için şerin tarzını almaz ancak şer şeyhonunkini alabilir bence burada şeyho haklı
|
e ben biraz önce neyi anlatmaya çalıştım :D:D
|
ben sadece düşüncelerimi söyledim :D
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:48 AM. |