![]() |
Pc Masanda Suan Neler Var ?
Pc Masanda Suan Neler Var ? :D:D |
Solumdaki kısımda Bass hoporlör 50 lik 2 cd kabı tamamen dolu Kan uykusu Belgeseli birde oyun kabı var r kolonya 1 boş bardak eti cin paketi camera not kagııdım..
Sagımda Fizik konu anlatımlı lys kitabı defter uludağ boş limonata kabı boş bir bardak tornavida + vida acacak first sakız kabı mat geo testleri :D Yeterli mi :D |
maşallah daha ne olsunnnn :D:D:D:D:D
|
cdlerim :D telefonum:D defterlerim kağtlarım :D usb kaplosu:D usb bellek:D
|
Yha Sizin Pc Masanıza Yaklasılmaz He :D Pc Basındayken Bi olay Olsa Yakınındakının İşi Çok Sakat bea :D:D:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
xD :D:D:D:D |
deodorant, kaç tane bilmiyom çorap,yarım bir 2.5 litre kola telefon ,anahtar, bi iki olesine yazılmış kğıt,usb bellek , hoparlorler , yarım kalan edebiyat odevi,marker, bir adet kutu , kutunun içinde iki sim kart (biri kapalı) , gliserin:D aha bu kkadar:D
|
hepsini gectmde o çoraplar ne arıo orda merk ettimmm :D:D:D:D:D:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
xD :D:D
|
2,5 lt lik kola :D, Anahtarlar , kalem , telefon, flash bellek , hoparlör , okuldan geldiim için kravatım :D:D , kağıtlar , benimo ve dankek kapları :D , boş bir- iki tane bardak , mp 3 üm :D:D
|
Alıntı:
|
buzdolabı gibi:D:D
|
Alıntı:
Alıntı:
:D:D |
ımm =) küçük bi hoporler. mp3 çalar =) telefonum. usb =) 9.sınıf biyoloji kit :D onun üzernde şafak vakti romanı :D:D sağda solda bi kaç kablo :D:D boya kalmlerii :D:D bu kdr :D:D
|
3 bardak, 2 2,5 litre kola kapı, 1 tane vişne suyu kabı, 1 bez, Dil Anlatım Kitabı Coğrafya Kitabı Edebiyat Kitanı Edebiyat Fasikülü, Boya kalemleri, Kulaklık(Babam Evde Olunca Mecburiyetten Kullanıyom, Hoparlör, 3 Tane CD Çantası (Oyun, Program, Film, Müzik vb. CDleri İçin), Usb Kablosu, Cep Telefonu(Onsuz Olmaz), 3 Flashbellek, CardReader, Çılgın Türkler Kitabı Bu Kadar :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ulen benim bişey yok :D:D:D Laptopdayım suanda :):)
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Modem Hopörlör cd cantası kamera not kaqıtlarım karbon kagıtları (15-20 tane) mp3 usb kablosu flash bellek telefon kalem İstediğiniz Kişiye 8 Dakikada Nasıl Evet Dedirtirsiniz kitabı (işe yarıo) :D Gizli İkna Taktikleri kitabı (10 numara tavsiyem) :D 5 tane defterm 2 soru bankası kitabım :D popkek eti cin ülker fıstıklı cikolata kapları :D 2 tane meyvesuyu kabı 1 litre kola şişesi :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cinayet Derken ;)
|
Albert De SaLvo Gibi Mesela :D:D
|
Alıntı:
|
ne ararsanız var=)=)