Www.18Yer6.Org

Www.18Yer6.Org (http://www.18yer6.org/forum/index.php)
-   Çöp Kutusu (http://www.18yer6.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   hip-hop dans yarışması (http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=272)

bboysercan 11-13-2007 01:17 PM

hip-hop dans yarışması

ark.Lar yaw girişKen olan kiŞiLeri bU koNuYa daVeT eDiyorM :D bi orGaNizaSyoN faLan yapıLsın..daNs etMek istİyrM beN.. biLiyorM beNdeN başKa isteYenLer de var..bu KONuyu NasıL haLLeDerz ?? herKesN katıLabiLeceĞi, daNs eDebiLeceĞi bİ orGanizasYon faLaan ayarLıyaLm.. İlgilerinize sunarım :D:p

Riyazat 11-13-2007 03:59 PM

Çankırıda break dance pek yaygın değiL . . .
Ama oLursa süper OLur :D
Bu işten anLayanLar anLamayanLara anLatsın :D sadece böLe geLişir gibi geLiyo bana ama arkadaşLarı biLemem. .

bboysercan 11-14-2007 10:48 AM

evT..aMaç yayGnLaştrMak zaTen..bnm düŞnceMe göRe aslnda vaRdr da çKmıo kMse..aMuda kaLkmaYı öğreNenLerde keNdNi bişey saNıo :D kemaLcaN çıKmş breaK dansçıyım diyo :D:D:D ne güNlere kaLdk amk :D

RapubliX 11-14-2007 12:17 PM

sercan o kemalcan kimse bulacam senle battle dans yaptıracam :D:D

bboysercan 11-14-2007 06:21 PM

Alıntı:

M_C_S_A_D_I_K Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1640)
sercan o kemalcan kimse bulacam senle battle dans yaptıracam :D:D

La get :D keNdiMi o kadar düşüremem amk.. benden ii birini bul beni rezil etsin ama o çocuğun karşısına çıkarsam daha çok rezil olurum :D karizmam kalmaz:D çoluk çocukla dans edio derler:D

czat 11-16-2007 01:51 AM

heuhuhuehueheuh aman yarabbbi

bboysercan 11-16-2007 10:49 AM

Alıntı:

czat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1659)
heuhuhuehueheuh aman yarabbbi

noLdu La :D

bboyjoker 02-02-2008 05:22 PM

break dance

ya sercen ben yalcın aga senle bı ara tanısalım bende eskıden break dansla ugrasıyodum sımdı tekrar basladım bı kac ay oldu bu etkınlıgı burda gelıstırmek ıstıyorum ben ıstanbulda bu ısı yaptım ne kaldıysa ozamandan onunla ıdare edıyom bız natureldeyız senınle goruselım ama senın yaptıgın ayıp bu break dansı sende bende hemen ogrenmedık dımı kemal can da daha yenı onun ıcın bızden baska kımse yok bızım bırbırımızı bulmamız lazım ben daha sonra fotolarımıda koycam... cvp beklıyorum

By_KuLFeT 02-02-2008 07:49 PM

öncelikle noluo lann sadık :) bboylar bastı burayııı bugun sonrada bboysercan Allah aSkına dalga mı geciyorsun :):) ORganizasyon derkenn... biz kaç defa düşündük böyle şeyler deeee faal yoK ..

bboysercan 02-03-2008 05:59 PM

Alıntı:

By_KuLFeT Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2511)
öncelikle noluo lann sadık :) bboylar bastı burayııı bugun sonrada bboysercan Allah aSkına dalga mı geciyorsun :):) ORganizasyon derkenn... biz kaç defa düşündük böyle şeyler deeee faal yoK ..

organizasyon derkene herkes brbr bişi yapalım diom...eğlence :D:D

bboysercan 02-03-2008 06:07 PM

Alıntı:

bboyjoker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2508)
ya sercen ben yalcın aga senle bı ara tanısalım bende eskıden break dansla ugrasıyodum sımdı tekrar basladım bı kac ay oldu bu etkınlıgı burda gelıstırmek ıstıyorum ben ıstanbulda bu ısı yaptım ne kaldıysa ozamandan onunla ıdare edıyom bız natureldeyız senınle goruselım ama senın yaptıgın ayıp bu break dansı sende bende hemen ogrenmedık dımı kemal can da daha yenı onun ıcın bızden baska kımse yok bızım bırbırımızı bulmamız lazım ben daha sonra fotolarımıda koycam... cvp beklıyorum

la dawar :D sen zaten beni tanıyon amk 5-6 senedir..taha'nın arkaşıym ben..eskiden hep maç yapardık ya ..hemen unutmuşun...bizde adam arıoz yanımıza...naturelde olacak iş deil.. salon kiralamayı düşünüoz..kalabalık olmamız lazım...gençlik meclisine başvurup break dansla ilgili bi bölüm açmak istioz...önceden uğraştık ama 2 kişi olduğmz için üstüne gitmedik...fazla olursak daha ii olar....cvp bekliom bende..

bboytaha 02-04-2008 02:19 AM

mekan olsa cok is basaracaz da seco yok aq.benim break dance a baslamak isteyen arkadaslarım var.mekanımız olursa onları da alcam.cok buyuk bi tayfa oluruz.çankırı da hip hop cok hızlı gelisir böylece...

ganymede 02-04-2008 11:36 AM

arkadaşlar ben daha önce ne sercan ı duydum ne taha yı ikisinide yeni duyuyorum bu hata benim mi yoksa bu arkadaşların mı bilmem ama ben ilk kemal can ı duydum ve gördüm biz kemal can ilk defa tanıştık direk graffiti yapmaya gittik orda polisle güvenlikle uğraştık kendisini bilirim temizdir iyidir neyse şimdi burda onu övecek değilim ama bak sercan biliyorum battle yapmak bizim felsefemizde var ama sen kafa tutuyorsun battle da yapmam diyorsun bence durup dururken hemen karalama insanları felsefemize uygun hareket edelim battle yapın kimin iyi olduğunu görelim size söz bahara doğru bir party yapacağım ve ne kadar break yapan arkadaş var toplayacam ayrıca benimle özel görüşmek isterseniz istekleriniz arzularınız olursa bulvarda birey dersanesi oks şubesinin yanında büromuz var bekleriz çay çorba içmeye bence Çankırı'da ki breakçilere özel ilgi lazımdır özel organizasyonlar gereklidir herkes ciddiye alsın arkadaşlar...

bboytaha 02-04-2008 12:19 PM

Alıntı:

ganymede Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2553)
arkadaşlar ben daha önce ne sercan ı duydum ne taha yı ikisinide yeni duyuyorum bu hata benim mi yoksa bu arkadaşların mı bilmem ama ben ilk kemal can ı duydum ve gördüm biz kemal can ilk defa tanıştık direk graffiti yapmaya gittik orda polisle güvenlikle uğraştık kendisini bilirim temizdir iyidir neyse şimdi burda onu övecek değilim ama bak sercan biliyorum battle yapmak bizim felsefemizde var ama sen kafa tutuyorsun battle da yapmam diyorsun bence durup dururken hemen karalama insanları felsefemize uygun hareket edelim battle yapın kimin iyi olduğunu görelim size söz bahara doğru bir party yapacağım ve ne kadar break yapan arkadaş var toplayacam ayrıca benimle özel görüşmek isterseniz istekleriniz arzularınız olursa bulvarda birey dersanesi oks şubesinin yanında büromuz var bekleriz çay çorba içmeye bence Çankırı'da ki breakçilere özel ilgi lazımdır özel organizasyonlar gereklidir herkes ciddiye alsın arkadaşlar...

senin tanımaman bizim sorunumuz değil kardes.bizi kemal can da yalcın da iyi tanır.kimin iyi break danscı oldugunu da bilirler.ayrıca kemal canı tanıman dogal break dans a baslayalı 1 ay olmus youtube ye video koymuslar millet hep kufur yazmıs.Cok üzücü bişey.Daha fazla rezil olmamaları icin sercan bi yazı yazmıs foruma olay buralara geldi.biz isteriz ki hepimiz birlik olalım...

bboysercan 02-04-2008 03:11 PM

taha gerekenleri yazmış.. bizim amacımız kavga falan deil..daha fazla rezil olmasınlar dedik :) hem kendi isimlerini kötüye çıkarıyolar hemde bişiye benzemio..takım kurmuşlar isim koymuşlar (çakma) :D yabancı bi takımın isimleri..kendilerine isim komuşlar onlarda çakma :D bu işler böle olmas ki :).tanışırız senle de.. bboy.sercan@hotmail.com eklersn sevinirmn ;)

BBOYEDDY 02-27-2008 08:46 PM

S.A SITE GUZEL OLMUS..sercan sen kendıne fazla guvenıyosun sanırım senle bı ara bulusalım kapısalım o laflarını tek tek yedırcem sana a.q sız anca ewde dans edersın.

Riyazat 02-27-2008 09:29 PM

Alıntı:

BBOYEDDY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2873)
S.A SITE GUZEL OLMUS..sercan sen kendıne fazla guvenıyosun sanırım senle bı ara bulusalım kapısalım o laflarını tek tek yedırcem sana a.q sız anca ewde dans edersın.

Forumda saygıLı oLun biraz !!!
Karşınızdaki adama yoksa diğer üyeLere oLsun
adam msn ini wermiş ekLe > BuLuşun < Kapışın
Forumda söz yazmak kolaydır önemLi olan icraat ;)
öyLe ' aq ' falan ayıp oLuyor..Bidaha olmasın lütfen..!!

bboysercan 02-27-2008 10:21 PM

Alıntı:

sen dışarda dans etmeye çalışıonda noluyo :D yarramm...dikkat ediosan dans etmeye çalışıon dedim :D etmion..çalışıon :D anca ezil oluyon..salak herif :D bi bok bildiğin yok..amını siktğim...bok kafalı beynsz...senle kapışacak kadar düşmedm ben...;)

bboytaha 02-28-2008 10:31 PM

Alıntı:

sen youtube de ki yedigin kufurleti hazmet de sonra sercan a yedirirsin yedirebilirsen.ayarlıyalım bi gun yapın battle artık o zaman susarsın.bu arada adın cakma aq gercek b boy eddy burda http://www.youtube.com/watch?v=RAilzFipOIA&NR=1 izle de bisiler kaparsın belki:D yine de peace:D

MrDeimos 03-03-2008 08:06 PM

Umarım YaplırRR

BBOYEDDY 04-04-2008 06:35 AM

1 incisi cakma nick diye birsey olmaz 2 azıcık bır hıp hop ruhunuz olsa bu konularda beraber oluruz 3 ise sizin yaptınız freaz bizimkisi iste power dunyada kac tane b boy eddy b boy sercan oldunu unutma senınkısıde cakma o zaman kocum kendıne guvenıyosan gelırsın kıcana vurur yolarım senı bu arada taha kardes senlık bır sey deyıl sadece sercanla .

bboyjoker 05-15-2008 10:06 PM

yapalım sercannn yaww a.q hem fıkrı ortaya sen atıyon hemde arkasında durmuyonn kapasalımm ya a.q kemale amuda kalkmayı bılmıyon dıosun sen ne bılıyon lan daha dun a.q cafede beraber dans edıyoduk

bboyjoker 05-15-2008 10:10 PM

yuz yuze gelınce kankam dostum dıe konusuyonuz bıde surda yazdıklarına baq utan lan bırascık utanma olur ınsanda kemal den cookk ben ıstıyom senle kapısmayı sen ewde arkadaslarına ogrette ondan sonra burda kafa tut okey mı senden cevap beklıom ne zaman nerde ıstersen senle kapısırım dıkkat ettıysenı arkadaslar sercan hep kemalden bahsetmıs forumda hıc baska bı konu acmamıs daha kopter atmayı bılmıon a..q neyın war len senın kemalden fazla amuda kalkanın gotu kalkıyomus harbıden kendı soledıgın soz ama sana cok yakısıyooo falla KAPISALIM KAPISALIM KAPISALIM KAPISALIM BE SERCAN BAQALIM NE BILIOSUN FOOT WORKTAN BASKA

bboytaha 05-16-2008 10:33 AM

olum 5 6 ay once yazılmıs yazılar bunlar.o zaman öyleydi simdi beraberiz aq nerden cıktı simdi.siz simdi gordunuz galiba bu yazıları:Dnese hadi sinirlenmeyin.birimiz hepimiz hepimiz birimiz için:D:D

RapubliX 05-16-2008 11:28 AM

Alıntı:

bboyjoker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 8745)
yuz yuze gelınce kankam dostum dıe konusuyonuz bıde surda yazdıklarına baq utan lan bırascık utanma olur ınsanda kemal den cookk ben ıstıyom senle kapısmayı sen ewde arkadaslarına ogrette ondan sonra burda kafa tut okey mı senden cevap beklıom ne zaman nerde ıstersen senle kapısırım dıkkat ettıysenı arkadaslar sercan hep kemalden bahsetmıs forumda hıc baska bı konu acmamıs daha kopter atmayı bılmıon a..q neyın war len senın kemalden fazla amuda kalkanın gotu kalkıyomus harbıden kendı soledıgın soz ama sana cok yakısıyooo falla KAPISALIM KAPISALIM KAPISALIM KAPISALIM BE SERCAN BAQALIM NE BILIOSUN FOOT WORKTAN BASKA

yalçın o gördüğün yazıların tarihi eski mesajın sol üstüne bakarsan yazılmış tarihi ve saati görürsün;)

bboyjoker 05-16-2008 08:12 PM

ya arkıler mesajların tarıhıne bakmadım ben ya a.q bırden onları gorunce sınırlendım bana da arkadasım gosterdı ya kemal hakkında ne yazmıslar oku dıe falan ben daha once cok fazla ıncelemedım forumu nese taha haklı sımdı beraberız ama sercan hala arkamızdan konusuyooo bunuda bılıoruzzs yanı

BBOYEDDY 05-19-2008 05:17 PM

admın kardes bu konuyu sıl

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:53 AM.