![]() |
Sagopa^nın Okuduğu Kitap YazarLarı
Linguistanbul'un Sagopa Kajmer'le yaptığı bir röportajda 'Ne tür kitaplar okursunuz?' sorusuna şu yanıtı vermiş:'Tasavvuf okurum.Fıkıh,akaid,hadis okuyorum.İmam-ı Ğazali (k.s),Abdulkadir-i Geylani (ks.),İmam-ı Rabbani (k.s),Mahmut Ustaosmanoğlu,Ahmed Mahmud Ünlü,Mehmet Zahid Koktu (k.s.),Mevlana Celaleddin (ks.) ve daha aklıma gelmeyen birçok zatın eserlerini etüt ediyorum.Okuduğumun boş olmamasına vaktimin zayi olmamasına itina ediyorum.İlim ilim demek kendini bilmek demek.Nice okumaktan caymalı.'
|
şarkılarından belli oluyo bu tür kitaplar okudğu:)
|
Her şarkısında bu yok,yanLıyorsun. (= bazen KoLo'sunun aşkı her şeyi soLLuyor (=
|
o Ahmed Mahmud Ünlü'yü okuyo Ahmed Mahmud Ünlü de onu dinliyomuş Fatih Altaylı'nın programında söylemişti =) Cübbeli Ahmet Hoca
|
Evet CübbeLi Ahmet Hoca dinLediğini söyLüyor.
Bir şeyler sezmese dinLemez ;) |
Sago, Cübbeli Ahmet Hoca'nın vaazını dinlerken ==> http://www.18yer6.org/forum/sagodan-...isi-t2268.html
|
Kendisi bunu söyLüyor zaten.Laik devlet anlayışının olduğu bir toplumuz ve buna göre davranılması,düşünceLere saygıLı oLunması gerektiğini düşünüyorum.Dinci,tarikatçı.. vs. yakLaşımLarın da çok yanLış oLdugunu düsünüyorum.
|
Alıntı:
|
Sago böyLe bi' şey yapmıyor,insanLarın yanLış yorumLayışı,çekemeyişi hepsi.
|
Alıntı:
|
Her insan geçmişinde yanLış yapar,onLar şimdi çok pişamn yaptıkLarından.Sago küfürLü söz yazmayı bıraktı.KoLo'nun şarkıLarını dinLesen anLarsın bazı şeyLeri.Ayben iLeri gidiyor hep.OnLarda ona göre davranıyor.Ayrıca namaz kıLıyoruz diye de bas bas bağırmıyorLar.
|
Alıntı:
|
Çok yanılıyorsun.Benim amcam Sago'nun arkadaşı.Ondan dinLemeni isterdim Sago'yu.
|
Alıntı:
|
Karşısında oLmayı onlar istediLer.AraLArında neLer geçti biLemezsin.Ama Yunus abi nefret ediLecek birisi değiL.
|
Alıntı:
|
mozole mirach, sitem depro yLa bitmio iş.Sago boş adam değiL.Hacı abi faLan hoş şeyLer değiL (=
|
Alıntı:
|
Sago,Sagopa de Hacı faLan demen saçma.ALbümdeki sanatçıLarı zaten dinLiyorum.
|
Alıntı:
|
Peki.
Ama 4ever Sagoo ! |
Alıntı:
|
Anlaşma yoLuna vardık. :D
Teşhis:Fikir uyuşmazLığı :D |
kendini kanıtlamış biri alanında
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hacı fln...daha iyi konşuyo sadık ben olsam nası hitap ederim biliyormusun =) bilme daha iyi :p:o :D |
Alıntı:
|
=) burası forum kime yorum yapacagımıda ben bilmezmiyim...Sago vea salo vea bilmem ne tüksinç yaratıklar..Oo lanet olsun zenciii nefret etmek bulaşmak için yanlış adamı seçtim.. :D
|
Alıntı:
|
Daha saldırı görmedi o =) :D
|
Ama senin yaptığın suç ,) Ne bu kinin,nefretin ? Merak ettim doğrusu ^o)
|
SuçmU? :D
''iblise küfür etmek pek sevapsa mekanım olur cennet bana bulaşma'' |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı: