![]() |
Araf Yaren
siteye yeni üye odum.biraz geç oldu galiba.çankırıda başladım bu işe.buralı deilim ama buralı gibi oldum.istanbuldayım.tanıyanlar vardır belki.çankırıda rap adına ne varsa orda olmaktan gurur ve memnuniyet duyarım.saygılarımla
ARAF YAREN |
Adın Selim'di gaLiba :) tam olarak tanımıyorum ama h.g
HayırLı forumlar ;) |
hoşgeldin isim olarak tanıyorduk geldin tam oldu
|
HB
yeni albüm kayıtlarına 2008e girmeden Sefalet Recordsta başlıyoruz.u3c clanden xenon a.k.a shef kardeşimle ft albümü olcak.beatlerden 2 si ertuya ait.diğerleri bana.bittiğinde burdada yayınlayacağım.raple kalın :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ne dediniz bakim hakkımda :D
|
yoK abi kötu degiLde:DherNys hos geLdin sen siteye:Dsömestrde sende geLiyon mu?
|
araf yaren hoş isim bir kez live dinledim seni naturelde ingilizce rap bölümleri sağlam oluyor başarılar..
MarŞANDiZ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yandık :D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Alıntı:
|
Cankirilimisi :D?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
olur her geldiğinde görüyorum okurkende görüyordum cok gezen birisi değilim ama bilmem dewamlı görüyorum seni..
|
Alıntı:
|
tanışma esnalarında cOk sougumdur ondan olabilir.. yada ne bilimm ...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
allaalla ya nys tmm.!
|
Alıntı:
|
Himm benim bi sorum var soruyom bak...
Peki neden Araf Yaren? Sormak istedim neden nickin araf yaren :)anlami ne...? |
Alıntı:
ben istanbulda doğdum büyüdüm ve istanbulda her türlü pislik de var her türlü güzel şeyde.yani sanki cennetle cehennemin arasında kalmış bi şehir gibi.ve istanbulda doğup büyüdüğüm için bu ismi seçtim. yaren:dost demek .benim 5 senem çankırıda geçti(orta son ve lise hayatım)gerçek dostları çankırıda edindim.benliğimi kazandığım yer.en önemli 4 senemi geçirdiğim yer.yaren çankırı kültürü olması nedeniyle ve dost alamına gelmesiyle benim için önemli. yani araf istanbulu yarense çankırıyı anlatıyor benim için çok mu uzun oldu:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Himm...cokk güzelll cok anlamli ay yok yaw...ne uzunu :) cok begendim anlamini:);)acikladigin icin Tsk ederümm...
|
hakkatn ingilizce harika tebrkler:D
|
İnqiLizCe Çok qüzel söyLüorsun bendeN deMesi :P bu yoLda dEwam .. yoLun açık oLsun ..
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:27 PM. |