![]() |
Battle Yarışması 3.Tur Eşleşmeleri..
Pazartesi bitecek atışmalar.. 3.Dissi yazan şahıs pazartesi gün bitimine en gec 3 saat kala yazmassa 3.dissi hükmen malup sayılacaktır.Aklınızda olsun.Geçerli mazareti olanlar bana bildirir...Duruma göre çözüm üretilir...
Deprest-Sfenks Chanky-Joker |
Herkese Başarılar...
|
Alıntı:
Başarı mı ?? :Banane29: |
kolay gelsin ::):):) vuslat sen almamışmıydın 2.turu :S:S:s
|
bu turnuva böle oldu ama bidahakine Halka açık bi oylama olmasın bence Juri tarzı BişeyLer olması Herkes için daha sağlıklı ;) bilmem anlatabildim mi :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
bana laf çarptırmaya çalışıyosan özelden gel. ;) |
Alıntı:
Sana laf çarpıtmam için tek bi neden söyle =) :):D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
2. msn dende konuşmuştuk bu konuyu laf çarptrmanı gerektiren birşey yok ortada. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Byikizler ilk turda kime eğildiğini unuttun gaLiba Moruk ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sorun Varsa.. Sorun Yok Bizim İçin x)
Anlamadığım Son Bi kaç Yorumdur Byikizler ne yazarsam Benim sölediklerime illa Bi Terso Yapcak.. He Sorun mu benim için Değil her türLü cevabımı Veririm :) Adaş Sana Bişey Dediğim Yokda Şu CLan MemberLarının Bu artist Havası size Uymuyo.. Anestesi Ve Senin Yanındakileride Sizin Gibi Görmek isterim.. OLmazsada Hiç Bişey OLmaz Farkeden Hiç Bişey oLmaz ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tartışma yaratmaya gerek yok forumun kalitesi düşmesin herkes işine baksın ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dikkat et o zaman tavana Vurduqunda Benimki Acımasın maLûm Tavanda Sensin ya..
|
Alıntı:
Benim Senle Sorunum Olmaz .Benim Sorunlarım Sana 2 Beden Büyük Gelir Moruk.;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
beyler hayırdır sorun ne (ceza_18_09@hotmail.com)sorunu olan eklesin ..
|
Alıntı:
|
Chanky Biz Artistlik Yaparsak Yapabileceğimiz Şeyler İçin Yaparız Varsa Bi Sorun Anestesi Abimi Rahatsız Etmeyin O Size Biraz Büyük Gelir İsterseniz Bulun Beni Ama Tavsiye Etmem ;) RapLiFe Clan Üyelerine Laf Atacak Kadar *** Var Herhalde Onu İndirmeni Tavsiye Ediyorum ;)
ThreatEnjoy İlk Turla Elenmek Değil Önemli Olan O Zevki Yaşamak Hemde İlk Battlem Olmasına Rağmen Sizinle Aramızdaki Seviyeyi Düşünün Artık Amele Çakmasları Sizi ;) Sorunlar, Şikayetler, Mevzular İçin Bak Aşşa İmzadaki İletişimi Ekle :D |
Alıntı:
yeterli bi acıklama knka :D |
Alıntı:
Deprest Senin yerin mekanın istanbuLsa oLur Uyar :) İst Dışıysa GeLmem Mümkün Değil Gibi Ama Çankırı Ya da Ankara'ya yoLum Düştüğünde bi aLo Kadar uzak OLursun buda Sorun DeğiL.. Hem Lafı Atan Sensin Yemeyide BiLiceksin KLavyeyi Delikanlılık Yapmakda Kullanmam Ben..Kullancaqım O Kadar Kafa Varken :) ;) Uza Yani Amacım Tartışıp Zaman öLdürmekde DeğiL.. SizLe Tartışmam En FazLa Zaman öLdürür Dert Yaratmaz Bana..Daha fazla Burdan yazmak istemiyorum.. Konu 3.tur EşLeşmeLeri Battle'La alakalı olan kısımları Saptı Artık.. İletişim için ulaşcağınız Herşey Yazıo Zaten ALtta..Konusmaya Ordan devam ederiz.. Galatasaray Maçını kaçırıorm Şimdi Gitmem Lazım :) Forum YetkiLiLerindende ThreatEnjoy Ve Kendim Adına Özür DiLerim..Yarattığımız KirLiLik Adına.. Hayatta 2 çeşit insan Vardır.. 1.si Sadece Konuşur.. 2.Si Konuştuqunu Yapar..Sen Hangisisin ? |
Alıntı:
|
bizim tayfa seviyesi düşüklerle muhattap olmayın yolu açık olsun herkesin :)
|
Alıntı:
Ben 2.siyim konustuğumu yaparım ve beni tanıyan bunu bilir.Atar yapan sensin istanbula cağıranda sensin.Konu battle 3.tur ama siz konuyu buralara cekmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Benimle bir sorununuz varsa özelden konusalım. Öyle forumdan laf çarptrmayla olmaz.Ankaraya yolun düşerse her türlü beklerim özelden veriyim no'mu.Böyle saçma sapan kavgalar bana saçma geliyo ama okadar canınız tartışma istiyorsa özelden toplu halde tartışırız.Böyle bir tartışmanın içinde olmak canımı sıktı boş yere tartışmakta öyle.Kuyruk acısı olan yansıtmasın.Bu sözümüde üstüne kimse alınmasın. Herkesden Böyle boş bir laf dalaşı kirliliği yüzünden özür dilerim.... |
Sabahtan Beri Laf Atıyosunuz Seviyemiz Düşük Değil Demekki Laf Attığınıza Göre Daha da Bişi Demiyoruz Biz Kalp Kırmak Bize Göre Değil Kalın Sağlıcakla
|
arkadaşlar lütfen sakin olun bu ne ya yakışmıyo bize sadece bi eglence işte sonuçta..ama bunu tartışmaya dönüştürmeyi başarmışsınız nese artık uzatmayın herkese saygılar..
|
Alıntı:
Biz Seviyesiz Ama Seviye Yarattıqını ZannedenLere Seviyesisiz..Tartısmak istemiyorum Gerçekden Durduk Yere..Rap Anestesi Eyw. kardeşim Bundan sonra BöLe Bişey olmaz Zaten Muhattapda oLmayız Sfenksin Dediği gibi :):) Kusura bakma Başını Ağrıttıysak AffoLa.. Sözüm Sadece Sana YanL anlaşılmasın.. İyi Forumlar.. |
eyw. kardeş anlayışın için hiç gerek yok tartışmaya sonuçta hepimiz aynı amaç için bu yoldayız böyle birşeyin olması açıkcası beni üzdü ama nese kapatalım bu konuyu..
iyi forumlar. |
KilitLicektim vazgetim benim yorumumdan sonra tartışmaya yönelik yorum olursa burdan uçarım =) ...Saygılar sevgililer
Biaaçç..Hep söylemek istemişimdir nie dedim bilmiyorm .d |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:22 AM. |