Www.18Yer6.Org

Www.18Yer6.Org (http://www.18yer6.org/forum/index.php)
-   18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası (http://www.18yer6.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Battle Yarışması 3.Tur Eşleşmeleri.. (http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=3074)

Malibu 03-13-2010 08:19 PM

Battle Yarışması 3.Tur Eşleşmeleri..

Pazartesi bitecek atışmalar.. 3.Dissi yazan şahıs pazartesi gün bitimine en gec 3 saat kala yazmassa 3.dissi hükmen malup sayılacaktır.Aklınızda olsun.Geçerli mazareti olanlar bana bildirir...Duruma göre çözüm üretilir...

Deprest-Sfenks

Chanky-Joker

ByİkİzLeR 03-13-2010 08:28 PM

Herkese Başarılar...

Malibu 03-13-2010 08:48 PM

Alıntı:

ByİkİzLeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25699)
Herkese Başarılar...

Başarı mı ?? :Banane29:

Chanky 03-13-2010 09:01 PM

kolay gelsin ::):):) vuslat sen almamışmıydın 2.turu :S:S:s

Chanky 03-13-2010 09:04 PM

bu turnuva böle oldu ama bidahakine Halka açık bi oylama olmasın bence Juri tarzı BişeyLer olması Herkes için daha sağlıklı ;) bilmem anlatabildim mi :)

Malibu 03-13-2010 09:12 PM

Alıntı:

Chanky Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25702)
bu turnuva böle oldu ama bidahakine Halka açık bi oylama olmasın bence Juri tarzı BişeyLer olması Herkes için daha sağlıklı ;) bilmem anlatabildim mi :)

Kaşarlaşmış dostlar oy kullanmasın diyorsun yani? haa anladımmmm teşekür ederiz =) Saglık olsun chanky be =)

ƒυякαη 03-13-2010 09:42 PM

Alıntı:

Chanky Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25701)

Alıntı:

bana laf çarptırmaya çalışıyosan özelden gel. ;)

Malibu 03-13-2010 10:18 PM

Alıntı:

DepresT Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25705)
bana laf çarptırmaya çalışıyosan özelden gel. ;)

Ula ne özele gelcem yardır burdan :D
Sana laf çarpıtmam için tek bi neden söyle =) :):D:D

Sfenks 03-13-2010 10:21 PM

Alıntı:

Malibu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25706)

burda sana bişey diyen olmamşki aga?:)

ƒυякαη 03-13-2010 10:25 PM

Alıntı:

1. sana laf atan olmadı
2. msn dende konuşmuştuk bu konuyu laf çarptrmanı gerektiren birşey yok ortada.

ByİkİzLeR 03-13-2010 10:47 PM

Alıntı:

Malibu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25700)

Başarı mı ?? :Banane29:

Evet Başarı Sen Ne Anlamda Okudun :D

Alıntı:

Chanky Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25701)

Vuslat'M Adam Eksikliğinden Girdiğini Belirtmişti Zaten ;) Onun İçin Girdi Ve Şimdide Adam Fazla Oluyo Diye Çıktı Kapiş ;)

Alıntı:

Sanki Juri Olsa Çıkabilecen Üst Turlara :p:p

Alıntı:

Sen Nie Dalıyon Şimdi Sana Laf Gelmedi Nese Kafa 1 M Herhalde :D

ThreatEnjoy 03-13-2010 11:29 PM

Byikizler ilk turda kime eğildiğini unuttun gaLiba Moruk ;)

Sfenks 03-14-2010 09:56 AM

Alıntı:

ByİkİzLeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25711)
Evet Başarı Sen Ne Anlamda Okudun :D

Vuslat'M Adam Eksikliğinden Girdiğini Belirtmişti Zaten ;) Onun İçin Girdi Ve Şimdide Adam Fazla Oluyo Diye Çıktı Kapiş ;)

Sanki Juri Olsa Çıkabilecen Üst Turlara :p:p

kafam ayık merak etme sanada orda laf atan olmamş :) kendin karışma önce sonra gel bana ulaş hacı ;)

Sfenks 03-14-2010 09:57 AM

Alıntı:

ThreatEnjoy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25713)
Byikizler ilk turda kime eğildiğini unuttun gaLiba Moruk ;)

o elenir biz kalırz bi sorunmu wardı?

Chanky 03-14-2010 11:22 AM

Sorun Varsa.. Sorun Yok Bizim İçin x)

Anlamadığım Son Bi kaç Yorumdur Byikizler ne yazarsam Benim sölediklerime illa Bi Terso Yapcak.. He Sorun mu benim için Değil her türLü cevabımı Veririm :) Adaş Sana Bişey Dediğim Yokda Şu CLan MemberLarının Bu artist Havası size Uymuyo.. Anestesi Ve Senin Yanındakileride Sizin Gibi Görmek isterim.. OLmazsada Hiç Bişey OLmaz Farkeden Hiç Bişey oLmaz ;)

Chanky 03-14-2010 11:32 AM

Alıntı:

Malibu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25704)
Kaşarlaşmış dostlar oy kullanmasın diyorsun yani? haa anladımmmm teşekür ederiz =) Saglık olsun chanky be =)

öLe Demeyekde öLe olması gerektiğini düşünüp Harbi oy vermemek gibi :)

Sfenks 03-14-2010 12:53 PM

Alıntı:

Chanky Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25722)
Sorun Varsa.. Sorun Yok Bizim İçin x)

Anlamadığım Son Bi kaç Yorumdur Byikizler ne yazarsam Benim sölediklerime illa Bi Terso Yapcak.. He Sorun mu benim için Değil her türLü cevabımı Veririm :) Adaş Sana Bişey Dediğim Yokda Şu CLan MemberLarının Bu artist Havası size Uymuyo.. Anestesi Ve Senin Yanındakileride Sizin Gibi Görmek isterim.. OLmazsada Hiç Bişey OLmaz Farkeden Hiç Bişey oLmaz ;)

o zman sessizliği sağlayın :)

Malibu 03-14-2010 01:11 PM

Alıntı:

ByİkİzLeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25711)
E

Yok 500 bindi pardon yanlış okumuşum ;)

ƒυякαη 03-14-2010 03:06 PM

tartışma yaratmaya gerek yok forumun kalitesi düşmesin herkes işine baksın ;)

Chanky 03-14-2010 04:14 PM

Alıntı:

Sfenks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25725)
o zman sessizliği sağlayın :)

SessizLiği Sağlamak için Bizim Susmamıza Gerek Yok.. illede Bizim yapmamız gereken Bi eyLem oLması Gerekiosa Bunda.''Oda Sesi Kesmekdir''!..

ƒυякαη 03-14-2010 04:18 PM

Alıntı:

Chanky Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25735)
SessizLiği Sağlamak için Bizim Susmamıza Gerek Yok.. illede Bizim yapmamız gereken Bi eyLem oLması Gerekiosa Bunda.''Oda Sesi Kesmekdir''!..

Hadi ya :D kessene sesimi :D :D cok hayal peressin :D tavan yapmış seninki :D

Chanky 03-14-2010 04:19 PM

dikkat et o zaman tavana Vurduqunda Benimki Acımasın maLûm Tavanda Sensin ya..

ThreatEnjoy 03-14-2010 04:51 PM

Alıntı:

Sfenks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25721)
o elenir biz kalırz bi sorunmu wardı?

Benim Senle Sorunum Olmaz .Benim Sorunlarım Sana 2 Beden Büyük Gelir Moruk.;)

Sfenks 03-14-2010 04:52 PM

Alıntı:

DepresT Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25737)
Hadi ya :D kessene sesimi :D :D cok hayal peressin :D tavan yapmış seninki :D

hayalllere dalmışssın gözünü aç :)

Sfenks 03-14-2010 04:53 PM

Alıntı:

ThreatEnjoy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25740)
Benim Senle Sorunum Olmaz .Benim Sorunlarım Sana 2 Beden Büyük Gelir Moruk.;)

:) benle sorunun olamaz zaten o mevkiye çıkman için çalış sonra uğraş hadi 2le şimdi:)

rap-anestesi 03-14-2010 04:59 PM

beyler hayırdır sorun ne (ceza_18_09@hotmail.com)sorunu olan eklesin ..

ƒυякαη 03-14-2010 05:10 PM

Alıntı:

Chanky Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25739)
dikkat et o zaman tavana Vurduqunda Benimki Acımasın maLûm Tavanda Sensin ya..

Benimle sorunun ne bilmiyorum ama klavye başında delikanlılık olmuyo ;) Her türlü yüz yüze teke tek .

ByİkİzLeR 03-14-2010 05:14 PM

Chanky Biz Artistlik Yaparsak Yapabileceğimiz Şeyler İçin Yaparız Varsa Bi Sorun Anestesi Abimi Rahatsız Etmeyin O Size Biraz Büyük Gelir İsterseniz Bulun Beni Ama Tavsiye Etmem ;) RapLiFe Clan Üyelerine Laf Atacak Kadar *** Var Herhalde Onu İndirmeni Tavsiye Ediyorum ;)

ThreatEnjoy İlk Turla Elenmek Değil Önemli Olan O Zevki Yaşamak Hemde İlk Battlem Olmasına Rağmen Sizinle Aramızdaki Seviyeyi Düşünün Artık Amele Çakmasları Sizi ;)

Sorunlar, Şikayetler, Mevzular İçin Bak Aşşa İmzadaki İletişimi Ekle :D

ƒυякαη 03-14-2010 05:19 PM

Alıntı:

ByİkİzLeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25746)
Chanky Biz Artistlik Yaparsak Yapabileceğimiz Şeyler İçin Yaparız Varsa Bi Sorun Anestesi Abimi Rahatsız Etmeyin O Size Biraz Büyük Gelir İsterseniz Bulun Beni Ama Tavsiye Etmem ;) RapLiFe Clan Üyelerine Laf Atacak Kadar *** Var Herhalde Onu İndirmeni Tavsiye Ediyorum ;)

ThreatEnjoy İlk Turla Elenmek Değil Önemli Olan O Zevki Yaşamak Hemde İlk Battlem Olmasına Rağmen Sizinle Aramızdaki Seviyeyi Düşünün Artık Amele Çakmasları Sizi ;)

yeterli bi acıklama knka :D

Chanky 03-14-2010 07:02 PM

Alıntı:

ByİkİzLeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25746)

ByİkizLer 2 KeLamı Yanyana GetirirKen yamyam oLma.. Burda muhattap almam Gereken Birisi Varsa Oda cLan Başkanı oLur..Başkan oLduğu İçin Ve Harbi Adam oLduqu İçin.. Şikayetim OLmaz Önerim OLur..BizDe Göt Var evet.. Sen Vücudunun O Tarafını Korku Kısmına Ayırdıysan BiLemem..

Deprest Senin yerin mekanın istanbuLsa oLur Uyar :) İst Dışıysa GeLmem Mümkün Değil Gibi Ama Çankırı Ya da Ankara'ya yoLum Düştüğünde bi aLo Kadar uzak OLursun buda Sorun DeğiL.. Hem Lafı Atan Sensin Yemeyide BiLiceksin KLavyeyi Delikanlılık Yapmakda Kullanmam Ben..Kullancaqım O Kadar Kafa Varken :) ;) Uza Yani

Amacım Tartışıp Zaman öLdürmekde DeğiL.. SizLe Tartışmam En FazLa Zaman öLdürür Dert Yaratmaz Bana..Daha fazla Burdan yazmak istemiyorum.. Konu 3.tur EşLeşmeLeri Battle'La alakalı olan kısımları Saptı Artık.. İletişim için ulaşcağınız Herşey Yazıo Zaten ALtta..Konusmaya Ordan devam ederiz.. Galatasaray Maçını kaçırıorm Şimdi Gitmem Lazım :)

Forum YetkiLiLerindende ThreatEnjoy Ve Kendim Adına Özür DiLerim..Yarattığımız KirLiLik Adına..

Hayatta 2 çeşit insan Vardır.. 1.si Sadece Konuşur.. 2.Si Konuştuqunu Yapar..Sen Hangisisin ?

ThreatEnjoy 03-14-2010 07:20 PM

Alıntı:

Chanky Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25750)
ByİkizLer 2 KeLamı Yanyana GetirirKen yamyam oLma.. Burda muhattap almam Gereken Birisi Varsa Oda cLan Başkanı oLur..Başkan oLduğu İçin Ve Harbi Adam oLduqu İçin.. Şikayetim OLmaz Önerim OLur..BizDe Göt Var evet.. Sen Vücudunun O Tarafını Korku Kısmına Ayırdıysan BiLemem..

Deprest Senin yerin mekanın istanbuLsa oLur Uyar :) İst Dışıysa GeLmem Mümkün Değil Gibi Ama Çankırı Ya da Ankara'ya yoLum Düştüğünde bi aLo Kadar uzak OLursun buda Sorun DeğiL.. Hem Lafı Atan Sensin Yemeyide BiLiceksin KLavyeyi Delikanlılık Yapmakda Kullanmam Ben..Kullancaqım O Kadar Kafa Varken :) ;) Uza Yani

Amacım Tartışıp Zaman öLdürmekde DeğiL.. SizLe Tartışmam En FazLa Zaman öLdürür Dert Yaratmaz Bana..Daha fazla Burdan yazmak istemiyorum.. Konu 3.tur EşLeşmeLeri Battle'La alakalı olan kısımları Saptı Artık.. İletişim için ulaşcağınız Herşey Yazıo Zaten ALtta..Konusmaya Ordan devam ederiz.. Galatasaray Maçını kaçırıorm Şimdi Gitmem Lazım :)

Forum YetkiLiLerindende ThreatEnjoy Ve Kendim Adına Özür DiLerim..Yarattığımız KirLiLik Adına..

Hayatta 2 çeşit insan Vardır.. 1.si Sadece Konuşur.. 2.Si Konuştuqunu Yapar..Sen Hangisisin ?

Aynen Katılıyorum..

Sfenks 03-14-2010 07:34 PM

bizim tayfa seviyesi düşüklerle muhattap olmayın yolu açık olsun herkesin :)

ƒυякαη 03-14-2010 08:07 PM

Alıntı:

Chanky Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25750)

Ben 2.siyim konustuğumu yaparım ve beni tanıyan bunu bilir.Atar yapan sensin istanbula cağıranda sensin.Konu battle 3.tur ama siz konuyu buralara cekmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Benimle bir sorununuz varsa özelden konusalım. Öyle forumdan laf çarptrmayla olmaz.Ankaraya yolun düşerse her türlü beklerim özelden veriyim no'mu.Böyle saçma sapan kavgalar bana saçma geliyo ama okadar canınız tartışma istiyorsa özelden toplu halde tartışırız.Böyle bir tartışmanın içinde olmak canımı sıktı boş yere tartışmakta öyle.Kuyruk acısı olan yansıtmasın.Bu sözümüde üstüne kimse alınmasın.

Herkesden Böyle boş bir laf dalaşı kirliliği yüzünden özür dilerim....

ThreatEnjoy 03-14-2010 08:11 PM

Sabahtan Beri Laf Atıyosunuz Seviyemiz Düşük Değil Demekki Laf Attığınıza Göre Daha da Bişi Demiyoruz Biz Kalp Kırmak Bize Göre Değil Kalın Sağlıcakla

rap-anestesi 03-14-2010 08:25 PM

arkadaşlar lütfen sakin olun bu ne ya yakışmıyo bize sadece bi eglence işte sonuçta..ama bunu tartışmaya dönüştürmeyi başarmışsınız nese artık uzatmayın herkese saygılar..

Chanky 03-14-2010 08:41 PM

Alıntı:

DepresT Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25745)
Benimle sorunun ne bilmiyorum ama klavye başında delikanlılık olmuyo ;) Her türlü yüz yüze teke tek .

Bunu yazan Sen DeiLmiydin ?? İstanbuL'a Çağırmadım.. ? İstanbuldaysan çağırıyosun ya geLirim Diorum.. Değilmişssin Demekki..
Biz Seviyesiz Ama Seviye Yarattıqını ZannedenLere Seviyesisiz..Tartısmak istemiyorum Gerçekden Durduk Yere..Rap Anestesi Eyw. kardeşim Bundan sonra BöLe Bişey olmaz Zaten Muhattapda oLmayız Sfenksin Dediği gibi :):)
Kusura bakma Başını Ağrıttıysak AffoLa.. Sözüm Sadece Sana YanL anlaşılmasın..

İyi Forumlar..

rap-anestesi 03-14-2010 08:46 PM

eyw. kardeş anlayışın için hiç gerek yok tartışmaya sonuçta hepimiz aynı amaç için bu yoldayız böyle birşeyin olması açıkcası beni üzdü ama nese kapatalım bu konuyu..
iyi forumlar.

Malibu 03-14-2010 10:05 PM

KilitLicektim vazgetim benim yorumumdan sonra tartışmaya yönelik yorum olursa burdan uçarım =) ...Saygılar sevgililer

Biaaçç..Hep söylemek istemişimdir nie dedim bilmiyorm .d

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:22 AM.