![]() |
Alphino & Oğuz Atılkan - Bayaı Bir gevezeyim [Full Albüm]
Dmt Production dan Alphino ve Oğuz atılkan ın ortak albümü olan Bayaı Bi Gevezeyim'i sizlere sunuyor bu 2li
http://www.speedyshare.com/files/228...im_Mixtape.rar http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8148351_n.jpg |
Kapak daha özenli olabilirdi bence..
|
Bayaı ne demek bilen varmı. Bütün dillerin sözlüklerine baktım böyle bir kelime yok.
|
ben kullanıyorum ama nasıl acıklayabilceğimi bilmiyorum :D meselaa
Nası yaptınlan o soruyu Bayaaa yaptım işte :P :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
minininini ne var bunda tabi cevapladım :D :p |
Sadık'tı galba o da biliyordur eminim ne demeye çalıştıklarını :d Bayaı diye bir kelime yok ama dilimizde hani, bayağı ya o; düzgün kullanın diyo dolaylı yoldan aşskdfgd Kıtsın :D
|
Arkadaş kapaktan başka yorum yapacak bişey bulamadınız mı :D
DMT iyi dir ;).Anıl & Zeo - Bonus albümünde "Sevmiştim Dersin" Parçası güzel mesela.Bunu da dinleyeceğim yorumu yaparım sonra tekrar:) |
Alıntı:
|
Dinledim."Bayaı Bi Gevezeyim" güzel olmuş.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben DMT'den Oğuz Atılkan. Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
Albümümüzü siteye koyan adminlerede ayrıca teşekkür ediyorum.Albüm kapağını paint te ben kendim yaptım. Millet kapağa abanıyor ancak albüm içerisindeki şarkıların çoğu fos çıkıyor. Bizim için önemli olan kapak ve ya dış görünüş değil albüm içindeki parçaların sağlamlığıdır. Bizde bi 50 tl verip sağlam bi albüm kapağı yaptırmayı biliyoruz yani. Biz bu albümü toplam beş günde free beatlerden yaptık boş zamanlarımızda. Asıl işler önümüzdeki haftalarda çıkacak meydana. Bazı arkadaşların dediği gibi dilimizde ''bayaı'' diye bi kelime yok ancak ''madı fuck'' diyede bi kelime yoktur. Hepinize saygılar.. DMT Production |
güzel konuşmuşun hacım :) bilen biliyor sizi yolunuz açık olsn:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Onu İngilizce olarak kullanıyoruz zaten, dert olmasın. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:00 AM. |