![]() |
KG-BaŞKaNFloW - AĞLAYAN KUKLA
Ben Karanlik Geceden BaŞkanflow Bu Parcayi OrtaĞimla DeĞİl Sadece Ben Okudum.
Yorumlarinizi Beklİyorum??? Parçayı bilgisayarınıza indirmek için tıklayın. |
çok güzel olmuş hacı durmak yok devam ;)
|
eMEGE saYgI KArdeş qüseL..
|
eyw sağolasın
|
Kanka dost acı söylermiş :) Acı söylemekten kastım eleştiri yapaLımki ( olumlu veya olumsuz ) sizde ona göre birşeyler yapın ;)
Bence beat'in sesini biraz kıssaydınız parça çok daha güzel oLurdu.. Ben tek sorun oLarak bunu gördüm..Flow ve beat olarak güzel.. Emeğine sağlık Hakan ;) Ellerin dert görmesin kardeşim Daha iyilerini bekLiyoruz.. Egemenede mix&mastering için ayrı bir teşekkürü borç biLirim.. Çok resmi konuştuk ama idare edin :D:P |
erenay melodiyi sevdiğim için beat önde. yani isteyerek oldu:D
|
helal kanka guzel parca tabı anlayana ...
|
ewet ahmetcim anlayana...:(
|
tam gaz dewam hakan herşey güzel ilerdeki parcaların dahada güzel olacağına inanıyorum öylede olacak...
|
sağol kardeşim yorum için
|
Hacım süper olmuş ama hep aynı şeyi yapıyosunuz beatı geri alsaydınız daha iyi olurdu ama yinede meğine sağlık çok güzel olmuş devamını bekleriz..!;)
|
iremcim erenayda söylemiş ama bu parcada beatin önde olması isteyerek oldu:D. melodi hoşuma gittiği için yani oke;)
|
oke canım oke:D bende egemen bana inadından mı yapıyo diye şüpheye düştüm bi an:P
|
Hakan Güzel Track Olmuş Durmak Yok Melodiyi sevmişsin ama yüksek olmus be üstat dawulun sesi uzaktan hos gelir inceden gelsede hos olur ;)Bide beatin bittiği yerler klas olsun egemen yapmıs heralde beati biterken sekil bişey olursa iyi olur azalsa patlasa falan yinede siz bilirsiniz ... Hade Rap Yap ...
|
saol ilhan burya yazdıklarınızı dikkate alıcam oke;)
|
eywallah hakan ;)
|
anasayfadaki müzik kutusundaki track(ağlayan kukla) benm yaptığım track değil ki aq bir ton kalınlaşmış ve yavaşlamış sen mi yaptın hakan bu değişikliği?
|
sağlam olmuş kalemine sağlık ;) başarıların devamı gelir inşallah;)
|
saol atakan
|
eyw sende saol ;)
|
Alıntı:
|
Kkpc
Kardeşim 10 numara parça olmus basarılarr.....
|
güsel olmus herzamanki gibii
|
Alıntı:
kadirrr bi denesinla:D kkp (karı kız pazarlama) |
:d kanka maynak beat yaptumm amaa dınletjem sanaa :d
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:36 PM. |