![]() |
ayyt c3n dream party
C3N dream party oldu.... Görüşlerinizi bildiriniz.. partydenin pojesinde hiç bi etkim olmasada burdan partye katılan breakerlara mclere c3n'e hipo araf rapublix riyazat kg herkese tşkerler en cokta PARTYE İZLEYİCİ OLARAK GELENLEREE... By_KuLFeT a.K.a MaRSanDiz |
Tek kelimeyle harika bi partiydi...Katılan bütün kardeşlerime ve en çokta Araf Yaren & Hipo 'ya teşekkür ederim..işin aslını konuşmak gerekirse başka biri olsa İstanbuldan hayatta gelmezdi ;)
Organizasyon yer ve mekan olarakda gayet iyiydi..katılımda çok güzel oldu.. Ne yalan söyleyim beklediğimden daha çok kişi vardı... Umarım diğer konserlerde çankırıdan daha fazla bi katılım olur.. PARTİDE EMEĞİ GEÇEN HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN.. RİYAZAT..( Erenay ) |
Evet Partı suPerdı Sarkı soLeyen tum arkadasLarımızın aqızLarına saqLık !!!
|
Bu arada İlhan..
Mesajını Rapublix'i yanlış yazmışsın ondan değiştirdim yanlış anlaşılma olmasın ;) |
he ya çok süperdi...bu kadar beklemiodum..bende çankırıda bi party'e katıldım ya ölsemde gam yemem...daha nice party'lere zuahahhaha :D
|
MCsAdıq MCsAdıq MCsAdıq MCsAdıq :D superdı arkdaslar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gam yemeyecek olan arkadaslara süprizim var bi party daha düşünüyoruz ama daha bi faal yok yani bu sefer karizmada olacak üstelik sadece Rap üzerine değil techno trance,rock falan genclik işi olacak yanii .. gelişmeler yakın zamanlarda siteye verilir..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ne la bu :D kumandadan mı ayarlıonuz vol. leri aq ayda bi vol ayda bi vol :) |
hehehe Cakısmas herhalde Ya cakıstırmayız yada :D Super Olacak Super
|
burda rapçiyim diye attıp tutanlara ve oraya gelmeyenlere iyi bi ders olmuştr diye düşünüyorm neler kaçırdılar bi biz bilioz bi de allah:)
|
valla onu bunu bırakın coook super oldu bu kadar talep kımse beklemıodu herkes memnun olmustur ıns
|
ßeLki inanmıcaksınız ama partye gelen benim 7-8 arkadaşların hepside akşam msj attı bidaha olcakmı diye...
Hiç kimse -'' Tüh.. ya keşke gelmeseydik hiç sarmadı '' diyerek çıkmadı Kime sorsam süper bi partiydi acayip sardı dediLer ;) Yapılan emeğede deydi bence.. |
bende bayıldım partiye çankırıda böle bişeyin olacağını hayal bile edemezdim bi zamanlar break dance show ve battle süpperdi hipo da manyak adammış çok sevdim :D ayrıcana acayip sahneye çıkma isteği geldi yanımda beatim olmadığı için çıkamadım sıradaki partide kesin sahnedeyim sevgiler saygılar bütün dünyaya barış :D:D:D:D
|
apocum c3n mclerinden izin alıp sana sordum :) beatin yokmus maleseff
|
ben olduğum için güseldi :D:D
|
party party oLaLı boLe party görmemişTir :D
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar görüşleriniz için çok teşekkür ederiz Çankırı'da ki ilk büyük Hiphop organizasyonunun altına imza attığım için ve bende çıkıp birkaç track söylediğim için çok mutluyum gerçekten o gün Çankırı Hiphop un tarihine geçecek bir gündü tekrar teşekkür ediyorum...
|
ben karanlık geceden ''başkanflow'' aynı zamanda c3n clanın mc tayfasındanım.
biz c3n olarak böyle bi partyi ilk kez gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. bana göre bu party çok süperdi.... |
arakdaslar bencede harikaydı ama daha uzun istyrz doymadık hevesimiz kursagımızda kaldı ayrıca break dance harika sercan ve taha gerisini tanımam bitanesiniz lan böhöhöhyt :D hadi devamını beklerm sadıkcım beni bilion kesinlikle yardm iste bendn
|
aha ozzy de sart etti daha onumuzde kimsecikler duramaz bizim hade bakalım sadıkcım bi ara msn de yazda bseeler soluycem sana :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ewt party muthısdı ben fotografcıydım ama neyse sadık saglsun::D
|
bende djlık yaptımm 10 numara olduu
|
herşeyiyile cok güzeldi party c3n nin ilk düzenlediği party okadar güzel değildi ama dream vol.2 cok güzeldi herkesde anlamıştır baya bi gelişme var inşallah dream party vol.3 olursa daha daha güzel olacak c3n icraatleri bitmeyeceğine inanıyorum...
partye gelen herkese cok teşekkür ederim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gelemedim partiye ama guselmis sanirim =) dewamini dilerim...u3c clan
|
Alıntı:
Evet çok süper fotografLar çekmişsin harbiden... 1 tane bile fotoğrafım yok..sadıgın bi tane bile fotosu yok..İlhanın bi tane bile fotosu yok... Bi an ben yoktum heralde partide dedim... |
Alıntı:
|
cx partyiydi gerçekten inanmassan BAK VE GÖR
|
Umarım eylenmişsinizdir..Bir dahakine (umarım olur ) Gelmeye calışacagım haberim olmuyordu hiç Ankaradan bi şekilde gelirim :D
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:22 AM. |