![]() |
c3n Clan Dream Party Vol. 2 Resim ve Videolar
|
sağoLasn abi.. bi resimLeri aLıyom şimdi.. sonra bitsn indiricem hepsni..
|
masallah cok azmıs :D kotalara yazık olacak :D ama ben cafeden giriom :D yada sole yapsak sadık bız sana flash versek sen onlara yuklesen :D
|
sadık bence youtube verseydin daha az külfeti olurdu bu iişin :)
|
arkdaslar bence ındırme yaparken ındırme yonetıcısı kullanın yoksa net koptugu anda emegınız de gıder kotanızda ındırme yonetıcısı isteyenler bana basvursunlar bırde arkadslar rapid de indirme yaptıktan sonra bıras beklemenız gereklı bırdahakı ındırmeye oyuzden ındırme yapınca modeme res atın ozaman bekleme yapmaz
|
Alıntı:
Alıntı:
|
tmm ozaman yarın bı gun karsılasırız olmadı ben ozzy le yollarım flashı oke kardesım
|
Alıntı:
|
olm bari secip de koysaydın:o
|
Partiye gelemedim ama , güzel geçmiş . Hazırlayanların eline sağlık
|
vıdeoların hepsıde gusel Hanqısını sececek :D
|
haha simdi tek 4 gb lik flash bende var kadirin internet kotalı ozzy ve emax zaten cafelerde surunuo ben evde indirirm flasha atarm ama ben cıkmadıysam silerim bak o resimleri yakarım bu gezegeni :D
|
yav arkadaşlar dellendiniz mi 38 videoyu ne ara youtube a vereyim ben daha kendi videomu bilenem vermedim isteyene özel cd yaparım flashla fln da uğraşmayın cd parası da istemiyom :D
|
Alıntı:
|
ne zaman la? :(:(:(:(:(:(
|
ideoları birleştirmeden de çalışıo la yalanÇı :D ehüehüehüe :D:D:D
|
Alıntı:
|
abi ben hiç birini indiremedim :S
|
Alıntı:
|
ya arkdaşlar kayıt kaliteleri neden bu kadar kötü
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar Ne YaLan Söyleyim Çankırı'da Naturel Cafe'yi İşletiyorum Rap Partisi Yapacağız Dediler Arkadaşlara Yardımcı Olduk , Bu Kadar Çok KalabaLık Olacağını Tahmin Etmiyorduk Ama Yinede Gelen ve Gelmeyen Herkese TeşekkürLerimizi Sunarız. Umarım Parti'den ve Cafe'mizden Memnun Kalmışsınızdır c3n CLan DReam Rap Party Vol 3 İse Çok Yakında ... c3n CLan DReam Rap Party Vol 2 Resimlerini İse FaceBook.Com Naturel Cafe Çankırı GrupLarında Bulabilir veya Naturel Cafe Çankırı Grubuna Üye Olabilirsiniz ..
|
youtube de çok cafcaflı olurdu bence bunlar:D
|
elinize emegine saglık video linkleri kırık temizledim :) Resimler saglam duruyor :D
|
Linkler yenilendi.
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:57 AM. |