![]() |
Lütfen ( istek )
Arkadaşlar lütfen 18yer6'nı sadece bir rap sitesi olarak düşünmeyin .. 18yer6 öyle bi yer olsun istiyorum ki yani ucuz bir örnek ama bir zincir olmaliyiz her birimiz bir halka birbirimizle vakit gecirip bir birimizle ilgilenelim birlikte birşeyler yapalımm...paylaşım forumu olması dolayısıyla sadece rapleri beatleri featleri paylasmayın dertlerinizi mutluluklarınızı da paylaşın bazı şeylere birlikte üzülelim bazılarına birlikte baş kaldıralım ... amacımız anlamıssınızdır umarımm... 18yer6 Peace içinde Life ... RespecT MaRŞanDiz [ by_külfet ] |
ilhan günlük yaşadığınız olaylardan bahsedin bi derdiniz oldumu danışacak birisi gibi görün forumu demek istedi galiba
|
arada sırada party tarzı değilde daha farklı buluşmalar olabilir
|
Evet forumca bi gün topLanıp bi oturup çay içeceğimiz konuscağımız bişey oLabilİr..
|
yeni bir hali saha turnuvasii
|
halı saha yapacak kadar çok değiliz sanki
|
kızlarda oynar :D var yaa ben 2 kişiyim hatta 3 te denilebilir..
|
Alıntı:
Şaka maka natureL mekan oLsun işte orda takıLaLım gerçi biz hemen hemen hep ordayız ama :D |
pikNik vS. 0 tür etkinLikLer yapaLım 0 arADaDa 0zZy Nin söLediqi qiBi s0hBeTinde qöSüne vuRuruS!!!
|
evet İLHan qüseL konU.. HaklıısN :) Birde bölÜm açIn KaykıraLım OraYa
|
evet arkadaslar ama naturel falan gibi bise deil yani acık hava olcak yaa
|
yaa bu konuyu sadece bi organizasyn düzenlensin diye acmadım kaynaşma manasında rapi değil herşeyi paylaşma anlamında mesela ben bazı arkadaslarımızla önceden tanısıyordum tamam ama yeni tanıstıklarmlada kaynastım baya yani Ozzy mesela baya kaynaştık :) sonra em@x , sercan ve kürsadla kaynaşmamız dewam ediyor :) yane olacak böyle böyle birlik olacagız...
|
güzel konu ilhan tesekkurler. arkadaslar guzel dostluklar kurulabılır yanı dedıgınıze gore kurulmusta. daha ıyı kaynasmk tansımak için bır yerlerde toplanabılırz ( ben daha çok yenıyım belki benım fıkır hoş karsılanmayabılrı ama ) artık havalr ısındı bi piknik düzenleyebilirz. ben eldivandayım toplanıp buray gelebılırsınız. zaten zamnla herkes bırbırını tanır. güzel bır etkınlık olur bence
|
site yönetimdeki arkadaslar bi zaHMET ilgileniversin demii sadık erenay ozzy kursad selcen vs. vs. =)) herşeiii dewletten beklemeyin
|
eldivan olmaz ya ılgaza gelin :D
|
herkesten fikrini alalım nerde taplanabiliriz lütfen herkesin gelebileceği yerleri önerirseniz çok iyi olur arkadaşlar yani kızları da düşünelim lütfen=) havalarda ısınıyor bi taraftan. herkesin önerilerini bekliyorum =)
|
gelirsin inş ya hele bi belırlensınde
|
yav ilçe fln olması maaliyeti artırır araba fln bulması nasıl olcak fiikirler=?
|
Alıntı:
|
eldivan iyi fikir aslında ha 20 kişi fln toplansak tutsak bi minibüs gibi bişe alsak yiyeceğimizi içeceğimizi ortalama kişi başı 10 ila 15 ytl arası bişe tutar:)
|
kaLeye Kafa cekmeye Gidek ßen Size aLem masası HazırLarım :D
|
kale PİKNİK için olabilir aslında=)
|
kalede olabilr arkadaşlar ama eger eldivan falan olursa zaten otobus kalkıyo saat bası öğrenci 1 ytl :D minübüs çok pahalı olar bence eldivana inince tabı bıde yukarıya cıkmak var eger çıkarız dersenız olur yanı fikirler ?
|
ooo kardeşim şahin tepesine yürüyerek çıkarsak bu sıcakta halimizi düşünemiyorum valla yoldan toplarlar artık bizi:D:D kale başka??? taşmescidin üst tarafında da piknik için alan var ben gittim manzarada da güzel:D:D:D peki ne zaman olabilir????
|
taşmescid de güsel bide fidanlık wardı (en son 6 sene önce gitmiştim gerçii çöplük olmustur orası :D ) tasmescid daa ii olur bence :p
|
bende gittmi taş mescide orasıda olabılır yerı bulduk dıyleım bıde zamanı var ?
|
evet şimdi de herkese uygun olabilecek bi zamanı bulalım.mesela mayıs ortası gibi nasıl????
|
mayıs başı???:D
|
:D mayıs başı olabilir
|
nisan sonu :D
|
yaşamın sonu
|
nisan sonu da olabilir:D:D hadi millet biz kaç kişi gitcez pikniğe kimler gelirim diyor bi isimleri sayıyı alsak:D
|
zaman mekn uyarsa gelırım
|
arkadaşlar qelirim ben elimden qeldiinnce qelmeye calısırım tabi isterseniz :D
|
11 Mayıs Pazar günü tam zamanı bence 20 kişi fln çıkartsak 10 ytl toplasak 200 ytl 70 e fln minibüs ayarlasak(fiyatı araştırdım:D) eldivan veya yapraklı göleti fln gitsek 120 130 a da yiyecektir içecektir alsak süper olur bence
|
addamısn:D:D:D:D
|
ben sizi 70 ytl ye yıldız tepeye götürürüm :D
|
ee sOnUc büsürü YorUm...
|
niye burcu ? :S bende gelemeyebılrım
|
yerden dolayı qelemiosa değiştirilse ii olur aslında
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:58 AM. |