Www.18Yer6.Org

Www.18Yer6.Org (http://www.18yer6.org/forum/index.php)
-   18Yer6.Org Röportajları (http://www.18yer6.org/forum/forumdisplay.php?f=80)
-   -   Şanışer 18Yer6.Org Röportajı (http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=1194)

By_KuLFeT 07-03-2008 02:54 PM

Şanışer 18Yer6.Org Röportajı

http://photos-f.ak.facebook.com/phot...85069_4498.jpg
KüLFeT: Selam Sarp Abi , Röportaj isteğimizi kabul ettiğin için teşekkür ederiz.

Şanışer : Ben teşekkür ederim kardeşim, merhaba

KüLFeT : Rap'ten önce sıradan hayatından bahseder misin?Günlük yaşantında neler yaparsın mesela ?

Şanışer : Rap free atarak uyanırım,bakarım aynaya ne kadar zenciyim bugün diye,sonra free atarak güne devam ederim:)
Yatana kadar böyle gider bu. Artık rap hayatımın her anında var. Başka bir şeye de yer yok.

KüLFeT : Mikrofonu ilk kayıt için mi eline aldın yoksa kayıtsız kendini direk sahnelerde,partylerde mi buldun ?

Şanışer : 2000 senesinde ilk kaydımı aldım ve konserlere çıkmak hiç hayalim olmadı:) Öylesine yapıyordum bu işi ki
7 sene yaptım öylesine sonra bir anda şans güldü sanırım dinleyen birileri oldu beni bir anda.

KüLFeT : İlk sahne ve kayıt deneyiminden biraz bahseder misin ?

Şanışer : İlk kaydımı acid pro 2 de bilgisayar mikrofonuna çorap geçirerek yaptım:) ilk sahnem 5.000 kişiye karşı İstanbul
Küçükçekmece Belediye festivalinde gerçekleşti elim ayağıma dolanmıştı ,hakkını veremedim tabi ki:)

KüLFeT :Kendi Tracklerin dışında kimleri beğeni ile dinliyorsun bir ideolün var mı Türkiye veya Dünya çapında ?

Şanışer :Dünyada Planet Asia,Dead Prez,Aceyalone v.s. , Türkiye'de de Patron Saian Defkhan
severek dinlediğim isimler.

KüLFeT : Benim Adım Şanışer en sevilen Tracklerinden birisi herkesin merak ettiği gibi bende sorucam gerçekten
Şehinşah'a tarzın ses tonun çok benziyor olağan bir şey ama birşeyler söylemek istersin heralde ?

Şanışer : Açıklama yapmak istemiyorum sadece şunu söyleyeceğim yavaş yavaş yeni parçalar koyuyorum space'ime
ve yakında net e bir ep daha vereceğim(gerçi belli olmaz o iş) onu dinledikten sonra 1 kişi bile bunu
demiyecek emin olun..

KüLFeT : Heyacanla bekliyoruz ,Çalıştığınız projeler nelerdir yeni albümü ne zaman dinleyebileceğiz ?

Şanışer : Açıkçası albüm konusunu bende bilmiyorum sürekli üretiyorum ama artık aylarca uğraşıp internete bedavaya
insanlar yok çakma yok şöyle böyle desin diye albüm vermek istemiyorum.

KüLFeT : İnsanlar neden Rap dinlesin,Rap dinlerse neden Şanışer dinlesin ? Kendinde bulduğun farklılıklar var mı ?

Şanışer : İnsanlar hiphop kültürünü içlerinde hissediyorlarsa rap dinlerler zaten:D yoksa ittirmeyle olmaz bu iş:)
neden şer dinlesin... hmm .. çünkü şanışer benim:)

KüLFeT : Rapte ve hayatında ulaşmak istediğin son nokta nedir ? Paranı rapten mi kazanmak istiyorsun yoksa hoby olarak mı kalıcak rap ?
Şanışer : Ulaşmak istediğim son nokta..limuzinler , kokain , kızlar , bir şato , ve rap :D bunlar tabiki imkansız da hayatımı
rapten kazanmayı ,istiyorum çünkü o benim hayatımı değKiştirdi ve mahvetti diyebilirim,beni yine
o kurtaracak:)

KüLFeT : Site üyelerinden bir arkadaşımız (melodrama) Senin çok içten rap söylediğini düşünüyor ve bunun sırrını merak ediyor bir sırrı var mı acaba ?
Şanışer : Genel olarak çok açık bir insanımdır,içime kapanık değilimdir ondan herhalde.

KüLFeT : Bela'dan başka en iyi anlaştığın kendine yakın bulduğun rapper kim ?
Şanışer : Atakan

KüLFeT : Çankırı Mc'lerine söylemek istediğiniz vermek istediğiniz mesajlar nelerdir ?
Şanışer : Çankırı mcleri:D ilk hedefiniz... :D:D ne bileyim hani mesajlarımı şakılarımda yeterince veriyorumdur
diye düşünüyorum bütün Türk insanlarına:)

KüLFeT : Bu Güzel Röportaj için Çok teşekkürler hayatın her zaman yanında olması dileğiyle 18YER6 Yönetim
By_KüLFeT a.K.a MaRŞaNDiZ

Şanışer : ben teşekkür ederim:)

BERKANT 07-03-2008 03:04 PM

emeğine sağlık,, gerçekten güzel hazırlanmışsın.. ancak bişey itiraf ediyim ben acid pro 1 le yaptmıştım ilk kaydımı...:D:D

Riyazat 07-03-2008 03:06 PM

Güzel söyleşi olmuşta ben sana bi feat kaç paraymış demiştim aq onu nie sormadın :D

By_KuLFeT 07-03-2008 03:07 PM

onuda snn için özel sorucam kanka xD bakalım herkesle ft atıo mu :D

MÜPTELA 07-03-2008 03:18 PM

teşekkürler güzel olmuş. emeğine sağlık

deepnoise 07-03-2008 03:36 PM

valla tbrik güseL olmuş emğine sağlık

rap_kolik 07-03-2008 06:16 PM

emegine saglık güzel olmuş paylaşım için tşk ler

By_KuLFeT 07-03-2008 06:52 PM

auu beni simartiosunuz :P :D:D:D

c3n-mLtm 07-05-2008 04:54 PM

qüseL oLms eLine saqLkk...

By_KuLFeT 07-05-2008 06:37 PM

eeywwallaH

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:32 AM.