![]() |
Araf Yaren - Koca bir yılın ardından geride kalanlar EP
Defnot Müzik'den Araf Yaren ilk solo projesi olan 'Koca Bir Yılın Ardından Geride Kalanlar'ıçıkardı.Albümde Araf Yaren'e Defnot Mc'lerinden olan Hipo ve Alcatraz ailesinden Telaş eşlik ediyor. Giriş , çıkış ve bir Bonus track dahil toplam 8 parçadan oluşan albümün kayıt,mix,mastering ve kapak tasarımı tamamen Araf Yaren'e ait.Keyifle dinleyeceğini umduğumuz albümü beğeninize sunuyoruz
http://img368.imageshack.us/img368/2108/nkapakbs9.jpg ALBÜMÜ İNDİRMEK İÇİN www.18yer6.org/dosya-indir-49.html www.mypace.com/arafyaren www.arafyaren.net |
bi msj ama kimbiLir nası msj oLucak ne yaziim die düşünürKene bnce bişiLer buLdm buLucam yada biLmiom.. aLbm çok güzL o parçaLarın anLattığı çok şey var hemde coK her cümLesnDe.. her keLimesnDe..:rolleyes: öyLe işDe .. biLmiorum neyse yazıcak bişi buLamadım asLnda var ama çıkmıyo şuan neyse damm susdm artık..hepsi aLbmde..
kaLemine yüreğine sağLık kaLbim <3 :rolleyes: |
şimdi bu saatte dileyemedm ama süper olduguna eminm yani yarn dinlerm emegine saglık :D
|
inio baqalım ama indirmeden yorum yapabilirim süper olduğundan eminim :D onun için çok gusel olmus emeğinize sesinize kalemınıze sağlık calısmalarınızın dewamını beklıyoruz süpersiniz :D
|
eLine saqLık ..qaYet qüseL oLms.. =]
|
konuyu yeni gördüm öncelikle albüm için tebrikler çok güzel olmuş ama en güzeli kelimeler anlatamaz! rap anlatmış olayı :D
|
tebrikler hacı Allah devamını erdirsin:D
|
allah razı olsun :D da bişe sorcam bu ifade ne :nanahump: :D öldüm ya gülmekten
|
Alıntı:
|
choq süfee Yhaa Manyaqsın araf :D ÇANKIRI RAP STAR'ıSIN SHEN
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:34 AM. |