![]() |
Hep Taaruz Var-Yunus Emre
Arkadaşlar Sago ''Hep Taarruz Var'' adlı şarkısında Yunus Emre'den alıntı gibi yapmış ve kullanmış çokta güzel olmuş şiirin tamamını koydum öünkü çok güzel
Beni anlaman için gerek biraz bilgi.. İlim ilim demek,kendini bilmek demek, Hayat demek değildir sabah,öğle,akşam yemek yemek, Bilekle gelen emekten yemekse hüner demek, Bunun için savaş gerek.. ... İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmezsin Ya nice okumaktır Okumaktan murat ne Kişi Hak'kı bilmektir Çün okudun bilmezsin Ha bir kuru ekmektir Okudum bildim deme Çok taat kıldım deme Eğer Hak bilmez isen Abes yere gelmektir Dört kitabın mânâsı Bellidir bir elifte Sen elifi bilmezsin Bu nice okumaktır Yiğirmi dokuz hece Okursun uçtan uca Sen elif dersin hoca Mânâsı ne demektir Yunus Emre der hoca Gerekse bin var hacca Hepisinden iyice Bir gönüle girmektir YUNUS EMRE |
Bi şarkısında yavuz sultan selimin miydi onun sözlerini kullanmıştı :D
|
kullanabilir kullanamaz mı msj veriyor dinleyicilerine
|
Kullansın kullansın :) BU arada imzanda cok küçükmüş göremiyom ne var resimde xD
|
Alıntı:
|
Salo varmış eldeki otmu yoksa otcu hoca vaybe :D
|
hadi lan ne otu :D
|
:D YÖnus abine sor ne otuymuş anlatır o :D
|
sen sansör abine sor baqem o ne dicek :D
|
bitiyorum sizin tatlı atışmalarınıza :D molotof güzel yazmşn sansör abi diye bu arada paylaşım için teşekkrler;):)
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:13 AM. |