![]() |
facede sago grubunda acılan konu :D
Facede gezinirken bakayım dedim bi arkadaşım hayranmış kackişiler fln diye neyse bi konu gördüm kopmama yetti :D Allahım rabbim ortak nokta aradığı adama bak :D :D :D http://img140.imageshack.us/img140/4010/dddti5.jpg |
bro ya bnm üyeliğim yok oraya bu konuya atılan cvplerı bizmle paylaşırmsın cok merka ettim dha neler cıkcaık :D
|
:D Tabi paylaşırım severek hemde :D
|
Benden başka yorum yapan yok :D
zuhahahahahahahaha :D soruya bak xD zuhahaha :D bende şunu yazdım :D ''ortak noktası ne biliyormusun hiçbirşey xD 2Pac başlı başına bi gangsta. saten sago ne ki ortak yön aradın adama bak xD'' |
bnce bikaç ortak noktası vardı ya şimdi yiğidi öldür hakkını yeme :D
ikiisde insandı ... ikisininde 2 gözü 2 kaşı vardı vs. :D |
Orasıda meçhul :D
|
tmm mechul olanları salla kalanlar yeter :D gerçi tupac in tırnağı olamaz bana kalırsada nyse :D
|
46 bin kişilik bi grup benden başka cvp yok :D
|
Senin yazdığını görünce yazmaktan vazgeçmişlerdir.Madem Sago yu sevmiyorsun ne diye merak edip sayfasında geziniyorsun anlam veremedim doğrusu ^o)
|
Alıntı:
Düşman diye saydığın karşısında durduğun kişileri iyi tanımazsan aptallın daniskası olarak kalırsın =) Düşmanımı dostumdan iyi tanımaya calışıyorum Şükür tanıyorum gayet dogru tanıyorum =) piyasadaki sümüklü yetmelerdende daha cok ilgilenmişimdir sagoyla =) |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:37 PM. |