![]() |
Knock Out - Ben ve Şarkılar [Lirik]
Nette bulamadım dinleyerek yazmaya çalıştım :) Çok güzel bi parça tavsiye ederim...
1.Vers Bu kez gerçekten yol göründü elim kolum bağlı öyle bakıyorm Ayazı kesen bir gün batımında yolcu eden bir kac satırımda Kim virane kim deli divane olur onu bilmem yak bitane Yum gözünü canlanır hepsi kare kare olmalı bi formül yada bi çare Kalbimin içinde saklı fırtınam durdu durdu koptu halt edermiş Ve sanardım bana mutluluk haram aklıma gelmeyen başıma gelmiş Çok geçti kanıma işlemişti bi girdap misali içine çekti Biraz garip muzip bi tripdi sıradaki hasret değişikti Nakarat : Sen yoksan çok uzar zaman sanki bir yıl gibi gelir her an Kor ateşsen yak da geç beni buz dağıysan ez de geç beni Nemli satırlar ben ve şarkılar vapurun ardı sıra martılar Uçarken öyle tut ki elimi dünyalara meydan okut bana 2.Vers; Toplardım bende çantamı olsaymış bi yolu yordamı Olmazmış kalmazmış gözü kör eden bu aşkın anlamı Ben bir çiçeksem kopar beni kendine hediye et düşünme bi kenarında hep onunla kal Hasret kapıya dayandı hoşça kal Nemli satırlar ben ve şarkılar vapurun ardı sıra martılar Uçarken öyle tut ki elimi dünyalara meydan okut bana Ben yokken arala perdeyi boş boş dal git uzaklara Yanağımı yaslarken ben adımı söyleyen mor dudaklara Nakarat ; Sen yoksan çok uzar zaman sanki bir yıl gibi gelir her an Kor ateşsen yak da geç beni buz dağıysan ez de geç beni Nemli satırlar ben ve şarkılar vapurun ardı sıra martılar Uçarken öyle tut ki elimi dünyalara meydan okut bana |
sözler çok anlamlı
|
sözler harika yha emeğine sağlık kardeşim ;)
|
Önemli değil arkadaşlar şarkıyı da mutlaka dinleyin bence..
|
lirik güzel peki parçayı nereden bulabiliriz ?
|
|
teşekkürler mali :D
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:26 PM. |