![]() |
Boş lafları Kesin
çankırıda adam akıllı ben bu işi kıvırırım cewrem var sahneye cıktıgımda aparlamam toparlamam yaptıgım işin kralını yaparım sahnede büyülerim kendi lyriclerimle rapi yasattiririm diyen benim mekanım var yada güzel bir mekan ayarlayabilirim içinde en az 8 cıkıslı mixeri olan saglam kaliteli mikrofonları kral bi ortamı olan rahatlıkla iş yapılabilecek yeterince bizi biz yapabilecek cankırıya yakısan bir mekanım var diyen siz yaparsaniz bende zevkle dinler size eşlik ederim buldugum her adamı deil buldugum her rap severe sizi iyi bir şekilde anlatarak size getirebilirim dinletebilirim costurtabilirim diyen SÖYLEYENLER İSTEYENLER DİNLEYENLER GÖTÜ KALKMAYACAK OLAN KİŞİLER.. SADECE KENDİNDEN SORUMLU OLAN KİŞİLER. SİZİ CANKIRI HİPHOP VOL 1 e dawet ediyorum .. Not : Saçma sapan Cewaplar yazmayınız Konuyu Dağıtmayınız sohbetinizi baska yerde yapıp sonucları bu topiğe tasıyınız. Dışardan Adam Getirme Konususu Tartışılmaksızın VOL 1 için YASAK OLMASINI TALEB EDERİM kendi basımızı gördükten sonra adam cagırırız MC Yane ARTIK TAK ETTİ ... CANKIRI BİRLEŞMELİ !!! |
haklısın kanka birleşmek için bi toplantı yapmamız lazım ve toplantıya da 2 3 kişi gelmemeli
|
bu pazar bulusalım bence herkes herkese hbr versin yer beliliyelim
|
aceleye Gerek Yok Okullar AÇilsin Derİm Ben Ramazan GeÇsİn Bİ Konusuruz Hallederİz..
|
bakın ramazandan sonraki ilk pazar nasıl günümüzü yerimizi ayarlayalım 1 aydan önce 1 aya kadar hep o günü bekleyelim
|
arkadaşlar ben de bu konuya sonuna kadar destek veriyorum ama bir an önce buluşup yüz yüze konuşsak gerçekten çok iyi olacak ya...
|
evet kimler geliyorsa http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=223 bu konuya isimlerini yazsınlar
|
arkadaşlar ben biraz bu aralar yogun oldugum için siteye giremem ama mail adresim sürekli acıktır oraya atarsanız yada siteye güzelce yazarsanız bende gelmeye calışırım
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:57 PM. |