![]() |
hip-hop dans yarışması
ark.Lar yaw girişKen olan kiŞiLeri bU koNuYa daVeT eDiyorM :D bi orGaNizaSyoN faLan yapıLsın..daNs etMek istİyrM beN.. biLiyorM beNdeN başKa isteYenLer de var..bu KONuyu NasıL haLLeDerz ?? herKesN katıLabiLeceĞi, daNs eDebiLeceĞi bİ orGanizasYon faLaan ayarLıyaLm.. İlgilerinize sunarım :D:p
|
Çankırıda break dance pek yaygın değiL . . .
Ama oLursa süper OLur :D Bu işten anLayanLar anLamayanLara anLatsın :D sadece böLe geLişir gibi geLiyo bana ama arkadaşLarı biLemem. . |
evT..aMaç yayGnLaştrMak zaTen..bnm düŞnceMe göRe aslnda vaRdr da çKmıo kMse..aMuda kaLkmaYı öğreNenLerde keNdNi bişey saNıo :D kemaLcaN çıKmş breaK dansçıyım diyo :D:D:D ne güNlere kaLdk amk :D
|
sercan o kemalcan kimse bulacam senle battle dans yaptıracam :D:D
|
Alıntı:
|
heuhuhuehueheuh aman yarabbbi
|
Alıntı:
|
break dance
ya sercen ben yalcın aga senle bı ara tanısalım bende eskıden break dansla ugrasıyodum sımdı tekrar basladım bı kac ay oldu bu etkınlıgı burda gelıstırmek ıstıyorum ben ıstanbulda bu ısı yaptım ne kaldıysa ozamandan onunla ıdare edıyom bız natureldeyız senınle goruselım ama senın yaptıgın ayıp bu break dansı sende bende hemen ogrenmedık dımı kemal can da daha yenı onun ıcın bızden baska kımse yok bızım bırbırımızı bulmamız lazım ben daha sonra fotolarımıda koycam... cvp beklıyorum
|
öncelikle noluo lann sadık :) bboylar bastı burayııı bugun sonrada bboysercan Allah aSkına dalga mı geciyorsun :):) ORganizasyon derkenn... biz kaç defa düşündük böyle şeyler deeee faal yoK ..
|
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:34 PM. |